Дайджест автомобільних новин

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
ОККО
Myself
Ім'я:Oleksandr
Стать:чоловік
Номер:ВС 0990 ВО
Дякував (ла): 19 рази
Подякували: 71 рази
Контактна інформація:
Re: ОККО

Повідомлення Myself » Вів, 23 серпня 2016, 23:05

Потестив нині новий мийний термінал на Науковій. Виглядає як айфон, біленький і модний. Сушка правда до спини, точно як попередня, - з машини тече. Але ріспект за те, що відкрились. Хоч і з вищою ціною, але того порталу на районі бракувало:-)
"Нам не страшні московські воші. Нам страшні українські гниди."
Симон Петлюра

BOXER
Номер:5666
Дякував (ла): 78 рази
Подякували: 23 рази

Повідомлення BOXER » Сер, 24 серпня 2016, 09:17

ОККО, маю питання, написав в ПП.
Sad, but true.

Myself
Ім'я:Oleksandr
Номер:ВС 0990 ВО
Дякував (ла): 19 рази
Подякували: 71 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Myself » Чет, 25 серпня 2016, 11:57

Myself писав: Потестив нині новий мийний термінал на Науковій. Виглядає як айфон, біленький і модний. Сушка правда до спини, точно як попередня, - з машини тече. Але ріспект за те, що відкрились.
Поспішив. Нині заїхав - вже не працює... :facepalm
"Нам не страшні московські воші. Нам страшні українські гниди."
Симон Петлюра

ОККО
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Контактна інформація:

Повідомлення ОККО » П'ят, 26 серпня 2016, 09:00

Зображення
У другій декаді серпня в мережі АЗК «ОККО» з’явилося 4 нових пункти, де можуть заправлятися власники авто, які їздять на скрапленому газі. Три нових газових модулі введено в експлуатацію в Тернополі, ще один – у селі Солонка поблизу Львова. Деталі за посиланням

Sviatoslav
Номер:файний

Повідомлення Sviatoslav » Суб, 27 серпня 2016, 10:14

ОККО, вчора за Житомиром і перед Рівним пробував ваш LPG. По розходу стандартно як і у більшості. Тут (+), але техніка безпеки для працівників і клієнтів - торба. Оператори біля колонок без спеціальних рукавиць і окулярів, це і у Львові теж така ситуація. ВІдстань між ТЗ, яке заправляється і тим яке наступне в черзі має бути від 3 метрів по техніці безпеки. Усі клали на це великого болта. На це впливати можливо якось? Зауваження оператору на вулиці і касиру всередині результатів не дають :surprised
У действительно хороших водителей мухи расплющены об боковые стёкла.

AVP_6
Ім'я:Антон
Дякував (ла): 7 рази
Подякували: 20 рази
Контактна інформація:

Повідомлення AVP_6 » Суб, 27 серпня 2016, 10:23

Sviatoslav писав: але техніка безпеки для працівників і клієнтів - торба. Оператори біля колонок без спеціальних рукавиць і окулярів, це і у Львові теж така ситуація. ВІдстань між ТЗ, яке заправляється і тим яке наступне в черзі має бути від 3 метрів по техніці безпеки. Усі клали на це великого болта. На це впливати можливо якось? Зауваження оператору на вулиці і касиру всередині результатів не дають
ти поїдь у європу і там попробуй заправлятись, там взагалі сам собі заправляєш і всіх [цензура] як, чи в рукавицях чи ні, близько одна від одної чи ні, чи ти думаєш там газ якийсь інакший чи безпечніший чим у нас? :D
то тільки у нас та фішка шо тобі оператор заправляє, і як на мене глупо бо тратиш купу часу чекаючи його

Sviatoslav

Повідомлення Sviatoslav » Суб, 27 серпня 2016, 10:58

AVP_6, це з бензином чи дизелем актуально, з газом ситуація інша стосовно безпеки.

Amadej

Повідомлення Amadej » Нед, 28 серпня 2016, 12:07

Sviatoslav,

тобі певно плюнули в хотдог раз ти тут так розпинаєшся...

Sviatoslav

Повідомлення Sviatoslav » Нед, 28 серпня 2016, 14:40

Amadej, я ту фігню не їм, ніде. Чим я розпинаюсь?
Просто запитав, що за наклеп невідомого зразка?

topper
Ім'я:Остап
Номер:0000
Дякував (ла): 175 рази
Подякували: 20 рази

Повідомлення topper » Нед, 28 серпня 2016, 15:56

ОККО, напряги були з заправкою пропан-бутаном, а саме: оператори довго не могли включити заправщику газ до відсічки(не знав скільки точно маю в балоні), як виявилось - оператор пояснила, що в них малий залишок газу. Тобто я заправляю 10л. потім ше по-10л. дозаправляю? Одним словом персонал "на ручніку", а сам заправщик в шоці від тих кіз був... Він реально розривався між бензиновими колонками і газовою, на яку була черга з 4-5 авто. Це перше, друге: чому не подіяла знижка фішкою, в смс-повідомленні вказано від 10л. Я сказав, включайте до повного, а я по-факту заплачу! Оператори сказали тільки на фіксовану суму...Може в мене бак на 25 літрів і 18л - це максимум! Прошу врегулювати дану ситуацію зі знижкою і по-можливості прийміть міри до обслуговуючого персоналу даної АЗС, дякую! П.С. Чек додаю.
2016-08-28 16.08.05.jpg
Жінка – як даішник: настрій зіпсує, гроші забере, і ще винним будеш :-)

ОККО
Контактна інформація:

Повідомлення ОККО » Вів, 30 серпня 2016, 10:23

topper писав:ОККО, напряги були з заправкою пропан-бутаном, а саме: оператори довго не могли включити заправщику газ до відсічки(не знав скільки точно маю в балоні), як виявилось - оператор пояснила, що в них малий залишок газу. Тобто я заправляю 10л. потім ше по-10л. дозаправляю? Одним словом персонал "на ручніку", а сам заправщик в шоці від тих кіз був... Він реально розривався між бензиновими колонками і газовою, на яку була черга з 4-5 авто. Це перше, друге: чому не подіяла знижка фішкою, в смс-повідомленні вказано від 10л. Я сказав, включайте до повного, а я по-факту заплачу! Оператори сказали тільки на фіксовану суму...Може в мене бак на 25 літрів і 18л - це максимум! Прошу врегулювати дану ситуацію зі знижкою і по-можливості прийміть міри до обслуговуючого персоналу даної АЗС, дякую! П.С. Чек додаю.
2016-08-28 16.08.05.jpg
Доброго дня. Напишіть, будь ласка, номер вашої картки Fishka та ваш контактний номер. Дякуємо.

ОККО
Контактна інформація:

Повідомлення ОККО » Вів, 30 серпня 2016, 16:32

Зображення

Як щодо кулінарної подорожі смачною Cицилією? Пікантний суп-крем із баклажанів, ароматна піца з баклажанами й соусом болоньєзе, паста з тунцем та салат-гриль зі свининою – у ресторанах Pasta Mia стартував новий фестиваль регіональної італійської кухні. Чекаємо на смачній заправці ОККО.

ОККО
Контактна інформація:

Повідомлення ОККО » Вів, 30 серпня 2016, 16:33

Зображення

З радістю повідомляємо, що в серпні виповнилося 10 років з моменту, коли на дороги України виїхала перша мобільна лабораторія контролю якості нафтопродуктів TFC. Сьогодні оперативне дослідження пального регулярно проводять вже 4 таких лабораторії, обладнані сучасними експрес-аналізаторами, що дозволяють здійснювати перевірки безпосередньо на АЗК і нафтотерміналах в будь-якій точці України.
За 10 років роботи мобільні лабораторії здійснили 14 000 перевірок пального на заправках, відібрали і проаналізували 73 000 проб нафтопродуктів.
Більше інформації за посиланням

ОККО
Контактна інформація:

Повідомлення ОККО » Вів, 30 серпня 2016, 17:16

Sviatoslav писав:ОККО, вчора за Житомиром і перед Рівним пробував ваш LPG. По розходу стандартно як і у більшості. Тут (+), але техніка безпеки для працівників і клієнтів - торба. Оператори біля колонок без спеціальних рукавиць і окулярів, це і у Львові теж така ситуація. ВІдстань між ТЗ, яке заправляється і тим яке наступне в черзі має бути від 3 метрів по техніці безпеки. Усі клали на це великого болта. На це впливати можливо якось? Зауваження оператору на вулиці і касиру всередині результатів не дають :surprised
Дякуємо, за коментар. Напишіть, будь ласка, адреси даних АЗК. Дякуємо.

Babak
Адміністратор
Ім'я:Андрій
Контактна інформація:

Повідомлення Babak » Сер, 31 серпня 2016, 13:06

ОККО писав: За 10 років роботи мобільні лабораторії здійснили 14 000 перевірок пального на заправках, відібрали і проаналізували 73 000 проб нафтопродуктів.
статистика по результатах є? який відсоток неякісного палива? :D
Блекджек і все таке!)

ОККО
Контактна інформація:

Повідомлення ОККО » Чет, 01 вересня 2016, 18:05

Babak писав:
ОККО писав: За 10 років роботи мобільні лабораторії здійснили 14 000 перевірок пального на заправках, відібрали і проаналізували 73 000 проб нафтопродуктів.
статистика по результатах є? який відсоток неякісного палива? :D
За 10 років функціонування мобільних лабораторій, відсоток проб по яких потрібно було додаткове дослідження, склав менше 1%. Усього ж було перевірено понад 73 000 проб.

ОККО
Контактна інформація:

Повідомлення ОККО » Чет, 01 вересня 2016, 18:05

Зображення

Смачні та корисні осінні овочі надихнули нас на створення нових сезонних пропозицій. Ніжний крем-суп та мусака з баклажанів, ароматні фаршировані перці, а в деяких ресторанах ще й соковитий шашличок із курячих стегон, ідеальним доповненням до якого стануть овочі-гриль – чим цього разу запам’ятається зупинка в ресторані A la minute на смачній заправці ОККО? Деталі за посиланням.

Sviatoslav

Повідомлення Sviatoslav » Чет, 01 вересня 2016, 19:13

ОККО писав: Дякуємо, за коментар. Напишіть, будь ласка, адреси даних АЗК. Дякуємо.

1. Львів - Липинського, 54-A
2. Виїзд з Житомира на Київ, перед Сокаром (автодорога Київ-Чоп, 127-ий км (ліворуч))
3. Рівненська область, c. Горбаків, вул. Центральна, 3-А

DNK
Ім'я:Діма
Подякували: 3 рази

Повідомлення DNK » П'ят, 02 вересня 2016, 01:13

не хотів я писати в вашій проплаченій темі (хз кому вони башляють з ЛТК) але
Після експертизи забракували і зняли з реалізації 20 тисяч літрів палива, з них на «ОККО» – забракували 14,5 тисячі літрів; на «Укрнафті» – 1,48 тисяч літрів; на «Пульсі 24» – 0,4 тисяч літрів бензину А-95 і А-92 К5-Євро в кількості 0,8 тисяч літрів; на «Оріоні» – 0,8 тисяч літрів; на «АЗС № 20» – забракували 2 тисяч літрів.
Це за одну перевірку а не за 10 років
Я гнівався на Бога за те що не мав взуття,
доки не побачив людину яка не мала ніг...
ВОРОГИ-ЖУЛЄН

Денис
Ім'я:Денис
Дякував (ла): 20 рази
Подякували: 37 рази

Повідомлення Денис » П'ят, 02 вересня 2016, 11:19

:facepalm :facepalm :facepalm

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей