З.І. 4-5 років -Лукойл only і все файно.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
а де такі є у львові?Денис писав:Заправляйтеся на Shell...
+1 . Більше року заправляюсь на саме цій запарвці - і саме на цій...уже больше пол года лью Лукойл к конце кульпы 95 - й всё нормально !!!!
Сьогодні їдучи з дому в МЕТРО , забув заїхати на запраку "Луки".Денис писав:Заправляйтеся на Shell...
... ага - Лукойлівський!Orest писав:На GFC зараз найкращий бензин
ну і не лий. мені підходить бо на ньому машина їде добре і розхід падає на 0,5 літра порівняно з пульсом. не збираюсь економити на пальному бо це може закінчитись сумно....pikach00 писав:CAT, V-power може і взуває, але на турбованих і високопотужних двіглах. А так лити його в звичайне авто брєд.(Перевірив на собі)
І я після того злий, да? Ти або сліпий або тупий якщо не бачиш що тут більшість людей мають тачки з простими атмосферниками, і їм той V-power ні п$#@у ні в красну армію.CAT писав:ну і не лий. мені підходить бо на ньому машина їде добре і розхід падає на 0,5 літра порівняно з пульсом. не збираюсь економити на пальному бо це може закінчитись сумно....pikach00 писав:CAT, V-power може і взуває, але на турбованих і високопотужних двіглах. А так лити його в звичайне авто брєд.(Перевірив на собі)
от якось раз заправились ми на заправці бізнес фінанс,і глип машина заглохла і коли я відкрив капот у бензинових фільтрах була ВОДА!!!!!!!!!!Topol писав:Блін, де ж заправлятися... Скоро воду почнуть заливати...
це особиста образа і вважаю шо я можу відповісти так само і не в приват а сюди шоб всі бачили шо я про тебе думаюpikach00 писав:Ти або сліпий або тупий якщо
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 19 гостей