Пи.Си не дочикаюсь коли свій корч виведу із гаража :)
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
угу. другий раз вроді він 3 передачу не включив відразу... але і я на старті раніше дьорнувся і відразу пригальмував.. так шо другий заїзд можна сказати старт був сходу )))antik писав:ты 2 раза ее объехал?
дякую.Vomont писав:Все залежить від ваги. Думаю варто порівнювати кількість коней на 1 кг ваги авто. Твоя машинка тоже нічо так їде. Респект тобі і твому майстру.
круто :) дай фотки або відео :) швидкість по спідометру десь біля 145.. обороти десь 7500-7600 на 4 передачі.RockmaN[brat Danko] писав:vovka з якою швидкістю ти фінішуєш?
я знімав всі гонки де ти їхав.. я по центрі стояв..
ого:) прикольно.. я тільки скину в данка все зразу закину, просто на його фотопарат знімав.vovka писав:круто :) дай фотки або відео :) швидкість по спідометру десь біля 145.. обороти десь 7500-7600 на 4 передачі.
ша отримаєшTIGER-NIGER писав:давайте відео з Вовкою, треба проаналізувати
Figaro писав:одне радує шо в джоні виграв... але той зараз скаже коробка коробка
а чо?прикольні грррр,а раз у вас голови тріщать,знач бензини мало у вашій крові!slim_painter писав:В мене від того гир-гир-гир аж голова розколюється
не лачетті а авеоtuningist писав:То твоє червоне лачетті?
над полем де ти пишеш текст нажимай тег ютуба і вставляй ссилку на відео і все...tuningist писав:ПиСи як зробити шоб з ютуба була не ссилка, а відразу відео?
+1Andy27892 писав:а чо?прикольні грррр,а раз у вас голови тріщать,знач бензини мало у вашій крові!
це не я писав я відповів,як робити уважніше читай тему!!!Konsperant писав:tuningist написав:ПиСи як зробити шоб з ютуба була не ссилка, а відразу відео? над полем де ти пишеш текст нажимай тег ютуба і вставляй ссилку на відео і все..
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість