Міст ще не зовсім відремонтований але дві полоси для проїзду Є.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
на рахунок чого?andy_sniper писав:і менти біля ЗД переїзду вже стоять
там знак 30 стоїть і STOP. 2-і зацепки вже є!Dark Wind писав:на рахунок чого?
і на Сяйво як в сторону моста на Городоцьку з візиром( на розмальованій відкрито висунувши в вікно)andy_sniper писав: і менти біля ЗД переїзду вже стоять
не тішся, скоро з городоцької міст закриютьMu$daY писав:Хо-хо))) Я то думав кудою то мені на роботу їхати на 195/45/R15
бугагага,жжошJarevych писав:не тішся, скоро з городоцької міст закриють
і правильно зроблять... у хулі дєлать?.. вбивати машини по тих катакомбах?mister_X писав: скоро городоцьку на капіталку закриють (р-н церкви Анни)
Та вже би хай зробили ту Городоцьку, а то вже скоро буду місцями дном черкати на трамвайних коліях (я вже мовчу за ходову)! Прямо танковий полігон в самому центрі Львова!mister_X писав:Сміх-сміхом, а є інфа. що скоро городоцьку на капіталку закриють (р-н церкви Анни)
а до наукової як їхати тоже пздц..всетаки в"їзд в місто.. називається привіт тиристи ось наші дороги..Speedo писав:Прямо танковий полігон
Коли я їду від церкви Єлизавети по Городоцькій вниз до цирку і права колія між колесами, то захист дна шліфує трохи коліюSpeedo писав:Та вже би хай зробили ту Городоцьку, а то вже скоро буду місцями дном черкати на трамвайних коліях (я вже мовчу за ходову)!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 25 гостей