якщо повикидати лишнє, то тільки гамнітофон залишитьсяor4uk писав:їй треба просто прямоток і повикидати зайві деталі:))))))))

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
якщо повикидати лишнє, то тільки гамнітофон залишитьсяor4uk писав:їй треба просто прямоток і повикидати зайві деталі:))))))))
нє з того шо понаписувавApokalipsis писав:з мене чи з тіпів на заправці?Flesh09 писав:спасибі поржав
які [цензура] версії, тут шо клуб юмористів))Apokalipsis писав:Flesh09, оо ну тоді я слухаю твою версію...
Если из выхлопной трубы вылетает много воды, ваш инжектор работает прекрасно. Это не конденсат, это результат правильной химической реакции при оптимальном сгорании бензина (если, конечно, воду вам не залили в бак) - и это заслуга контроллера.
і вона як і всі решта тем про окко має одне вирішення - не їздити до них. от і вся проблемаor4uk писав:тема автомобільна і достатньо важлива, якщо не подобається не читай
А можна уточнити де ця заправка розташована. Бо я заправляюсь на ОККО на кільці Кульпарківська-В.Великого звичайним 95 і ні разу нарікань не було.Crush писав:Одним словом історія така........
Вже близько двох років заправляюся в основному на АЗС ОККО.
ну якщо мій карб,і половина копейок уявили що в них інжектори тоді я форд мустанг...Flesh09 писав:для юмористів)
читай постиCorleone писав:А чому всі Окко критикують?
О , то типу - якщо в мене на звичайному ОЗОНі теж покапує з вихлопної - це значить, що в майстра,який мені настроїв карб руки ростуть з правильного місця ? Кульно .Flesh09 писав:для юмористів)
Если из выхлопной трубы вылетает много воды, ваш инжектор работает прекрасно. Это не конденсат, это результат правильной химической реакции при оптимальном сгорании бензина (если, конечно, воду вам не залили в бак) - и это заслуга контроллера.
я не критикую окко, бо всі і без мене знають що то х-ня........просто дивна ситуація.....бензин там однозначно чимось особливий.....A1 писав:і вона як і всі решта тем про окко має одне вирішення - не їздити до них. от і вся проблема
Коба писав:А можна уточнити де ця заправка розташована. Бо я заправляюсь на ОККО на кільці Кульпарківська-В.Великого звичайним 95 і ні разу нарікань не було.
тоді чо на укр нафті в мене не капає а на окко капає?Liuskywalker писав:состав продуктов сгорания бензина
цифры в конце - Средний состав выпускных газов, % по объему
Diwal писав:Останнім часом заправляюсь на АНП!
скільки будуть продавати гівняний бензин стільки й тем будеpikach00 писав:[цензура],скільки тем про заправки можна,?
поміняй клапан ЕПХХ, але довго будеш нормальний шукати...Diwal писав:пуркає 3 - 7 сек і дьоргається!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 33 гостей