Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
журнал АВТОЛЕГЕНДИ
slim_painter
Ім'я:Тарас
Стать:чоловік
Номер:08
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Контактна інформація:
Re: журнал АВТОЛЕГЕНДИ

Повідомлення slim_painter » Пон, 17 січня 2011, 23:16

YaRan писав:на всіх форумах знатоки говорять що від "тройки"

:D в 03 і 06 ідентичні панелі)

SERUY
Ім'я:SERUY
Контактна інформація:

Повідомлення SERUY » Вів, 18 січня 2011, 01:11

Ті АВТОЛЕГЕНДИ машинки повне гееееееее не вспів розпичатати зразу тре брати клей бо всьо відвалюється!!! Ку пляв малому але бачу за ті гроші краще взяти норм модельку типу фірми WELLY ну якось так. Ніж дитина потім буде думати шо рускі машини водії всьо життя збирали по дорозі

CAT
Ім'я:Данило
Контактна інформація:

Повідомлення CAT » Вів, 18 січня 2011, 01:18

SERUY, бо то не моделькі для дітей а колекційні..
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор

SERUY
Ім'я:SERUY
Контактна інформація:

Повідомлення SERUY » Вів, 18 січня 2011, 01:22

CAT писав:SERUY, бо то не моделькі для дітей а колекційні..
та я малому то в руки навіть боюсь давати то не колекційне а одноразове

VeRMyT
Ім'я:Назар

Повідомлення VeRMyT » Вів, 18 січня 2011, 01:52

SERUY, угу... особливо якшо малюк ше малий .... опасно троха... дуже багато малих запчастів ....
BMW 540 - это как девушка с сиськами 5-го размера. Вроде и через чур, но так круто=)

CAT
Контактна інформація:

Повідомлення CAT » Вів, 18 січня 2011, 10:33

ви шо здуріли??? ті машинки не для дітей!!!! для дітей поїдьте в антошку і купіть бураго 1:43
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор

Pioneer

Повідомлення Pioneer » Вів, 18 січня 2011, 13:27

SERUY писав:Ті АВТОЛЕГЕНДИ машинки повне гееееееее не вспів розпичатати зразу тре брати клей бо всьо відвалюється!!! Ку пляв малому але бачу за ті гроші краще взяти норм модельку типу фірми WELLY ну якось так. Ніж дитина потім буде думати шо рускі машини водії всьо життя збирали по дорозі
може ти просто не вмієш розпечатувати їй :D в мене з усіх випусків ні з одною нічого не сталося, просто тре акуратним бути, а це іменно колекційні моделі всі на маленьких і хрупких диталях в тому і фішка а от ті в антошці до для дітей воне не правдоподобні!!!

Pioneer

Повідомлення Pioneer » Вів, 18 січня 2011, 13:29

VeRMyT писав:
slim_painter писав:
YaRan писав:АЛ №25 ВАЗ 2101
в копійці панель від 06! :angry
+1... :angry :angry :angry
а тиб напевно хотів щоб за 50 грн вона щей і їхала, та ви смішні якісь, за такі гроші то ідеальна маштабна модель, хоч дорогу закажи через інет заплатиш купу бабла і буш тішитись що там панель така як тре

slim_painter
Контактна інформація:

Повідомлення slim_painter » Вів, 18 січня 2011, 14:28

Pioneer, спокійніше)))) по-перше, ти навіть сам писав, що вони колекційні, а не дитячі ігрошкові, тому відповідність має бути! а по-друге, візьми і заглянь на модельку 2102, яка там панель, так от там якраз і є копійчана панель, то чому ж не можна таку саму і в копійку засунути? :) скажу чесно, що якби на всі модельки жигулів ставили одні і тіж панелі, притензій б не мав, бо розумію шо ціна в 50грн дуже мала і якості вимагати не треба, але раз вже почали так деталізувати всі модельки, то вже таку дрібницю виправити могли елементарно.
так само як і сідухи з 01 поставити на 02, бо там з підголовниками якимось здоровенними :happy

CAT
Контактна інформація:

Повідомлення CAT » Вів, 18 січня 2011, 15:57

slim_painter, моделі в маштабі 1:43 з 100% відповідністю коштують 300-400 грн.
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор

Pioneer

Повідомлення Pioneer » Вів, 18 січня 2011, 23:07

slim_painter писав:Pioneer, спокійніше)))) по-перше, ти навіть сам писав, що вони колекційні, а не дитячі ігрошкові, тому відповідність має бути! а по-друге, візьми і заглянь на модельку 2102, яка там панель, так от там якраз і є копійчана панель, то чому ж не можна таку саму і в копійку засунути? :) скажу чесно, що якби на всі модельки жигулів ставили одні і тіж панелі, притензій б не мав, бо розумію шо ціна в 50грн дуже мала і якості вимагати не треба, але раз вже почали так деталізувати всі модельки, то вже таку дрібницю виправити могли елементарно.
так само як і сідухи з 01 поставити на 02, бо там з підголовниками якимось здоровенними :happy
так цеж китай робить кліпають і незадумуються яка там панель, так я казав що це колекційні алеж і казав що коштують 50 грн, а нормальні стільки як написав CAT постом вище

YaRan
Ім'я:An
Номер:BC****CB

Повідомлення YaRan » Сер, 19 січня 2011, 07:17

slim_painter писав:
YaRan писав:на всіх форумах знатоки говорять що від "тройки"

:D в 03 і 06 ідентичні панелі)
Можливо, Я лишень написав що каже більшість, і досвіду з тими машинами не мав жодного, тай бажання нема мати :D
Ти це так написав, що воно зі сторони виглядає що ти маєш до МЕНЕ якісь претензії на рахунок тих панелей? Може ти думаєш що Я їх виготовляю? чи контролюю процес збірки?
З такими претензіями треба звертатися на гарячу лінію Деагостіні(номер вказано в кожному журналі) і можливо тобі чи ще комусь "дівчинка" пояснить чому китайцям глибоко по .....ю яку панель вони туда засунули. І можливо коли вас таких позвонить тисяч кільканадцять вони приймуть якісь міри вже в наступних моделях;
або будуть вкладати додаткові кошти, щоб виправити існуючі недоліки і покращити якість моделей, що потягне за собою здорожчання АвтоЛегенд,
або закриють проект через те що більшості він не подобається,
або будуть працювати так як зараз.
Що ти вибираєш?
VeRMyT це питання і вище написане також до тебе
SERUY писав:Ті АВТОЛЕГЕНДИ машинки повне гееееееее
Ти хоч читав що там на блістері написано, що дітям до 8 років їх давати нерекомендують через наявність дрібних деталей. Для дітей є Веллі, Карарама, Маісто та інші машинки з іграшкових магазинів
І як казав Pioneer і CAT, якщо тебе незадовільняє їхня якість то є подібні і такі самі машинки від інших фірм по ціні від 50$ і вище, та і в них може бути не завжди все ідеальне
Вкладення
Lada 2101 1970-1.jpg

PayaJInuk
Ім'я:Taras

Повідомлення PayaJInuk » Сер, 19 січня 2011, 12:55

Крутий Зил! Ато я вже дкмав шо буде таке гамно як чайка...

slim_painter
Контактна інформація:

Повідомлення slim_painter » Сер, 19 січня 2011, 12:56

брррр.... та шо ви всі такі злісні сьогодні? :happy жах))

не потрібно мені розказувати за якісні модельки, сам прекрасно знаю скільки коштує така якісна моделька, і тоді вже за ті гроші можна і вимагати відповідно більшого.
та, якість автолегенд є дуже низька, але і ціна відповідно низька, тому тут вже кожний особисто для себе вирішує чи платити мало і отримувати низьку якість, чи платити багато і отримувати хорошу якість. особито я вибрав автоленди, і по суті, сильних притензій я не маю, я знаю за шо я плачу ті 50грн і нідокого з вас не немаю ніяких притензій і тимбільше до китайців дзвонити не буду)))) я просто сказав, точніше написав на форумі, те що помітив і враховуючи шо 01панель вони всетаки робили, то могли вже відповідно і поставити. але нє, то нє. всі ми прекрасно розуміє шо і так та панель не впливає ніяк на колекцію в загальному.
YaRan, ти смішний))) які я до тебе можу мати притензії? це навіть смішно звучить. я написав я це нормально, без жодних натяків на тебе чи щось в тому роді. тобі навпаки вдячний! коли мені терміново потрібно було волгу 21 на подарунок, я в тебе її купив, цього разу теж виручив мене з старими деякими випусками, ще й по нижчій ціні, ніж в кіосках, такшо не думай шо я до тебе маю якісь притензії ;)

хлопці, заминайте ту тему з панеллю, бо це дійсно як дитячий садок, всі давно вже дорослі, всі все розуміють і знають що пишуть, тому не потрібно з такої дрібниці роздувати довгі пости на цьому форумі :beer

mister_X
Ім'я:Юра
Подякували: 1 раз

Повідомлення mister_X » Сер, 19 січня 2011, 18:34

а може вони прослідкували, що більшість власників 2101-011-013 ставлять шосту панель?? :D :D :D

VeRMyT

Повідомлення VeRMyT » Сер, 19 січня 2011, 19:55

YaRan, притензій до тебе ніяких немає ......
BMW 540 - это как девушка с сиськами 5-го размера. Вроде и через чур, но так круто=)

Pioneer

Повідомлення Pioneer » Чет, 20 січня 2011, 00:04

mister_X писав:а може вони прослідкували, що більшість власників 2101-011-013 ставлять шосту панель?? :D :D :D
во точно стопудово :yahoo

Pioneer

Повідомлення Pioneer » Чет, 20 січня 2011, 00:07

slim_painter писав:брррр.... та шо ви всі такі злісні сьогодні? :happy жах))

не потрібно мені розказувати за якісні модельки, сам прекрасно знаю скільки коштує така якісна моделька, і тоді вже за ті гроші можна і вимагати відповідно більшого.
та, якість автолегенд є дуже низька, але і ціна відповідно низька, тому тут вже кожний особисто для себе вирішує чи платити мало і отримувати низьку якість, чи платити багато і отримувати хорошу якість. особито я вибрав автоленди, і по суті, сильних притензій я не маю, я знаю за шо я плачу ті 50грн і нідокого з вас не немаю ніяких притензій і тимбільше до китайців дзвонити не буду)))) я просто сказав, точніше написав на форумі, те що помітив і враховуючи шо 01панель вони всетаки робили, то могли вже відповідно і поставити. але нє, то нє. всі ми прекрасно розуміє шо і так та панель не впливає ніяк на колекцію в загальному.
YaRan, ти смішний))) які я до тебе можу мати притензії? це навіть смішно звучить. я написав я це нормально, без жодних натяків на тебе чи щось в тому роді. тобі навпаки вдячний! коли мені терміново потрібно було волгу 21 на подарунок, я в тебе її купив, цього разу теж виручив мене з старими деякими випусками, ще й по нижчій ціні, ніж в кіосках, такшо не думай шо я до тебе маю якісь притензії ;)

хлопці, заминайте ту тему з панеллю, бо це дійсно як дитячий садок, всі давно вже дорослі, всі все розуміють і знають що пишуть, тому не потрібно з такої дрібниці роздувати довгі пости на цьому форумі :beer
:hmm
:tuktuk так дописи не до тебе були, ти все правильно запітив, але збісило те що дальше після твого слушного зауваження пішло тіпа +1 ітд, от яж процитував не тебе!!!! :beer :D все ок, мої пости стосувались інакшого контингенту :ninja :santa :beer :beer :D

VeRMyT

Повідомлення VeRMyT » Чет, 20 січня 2011, 01:41

Pioneer писав:мої пости стосувались інакшого контингенту
типу мене ??? :|
я написав просто +1 шоб багато не флудити .... :D

Thug

Повідомлення Thug » Чет, 20 січня 2011, 01:54

скандалісти і істерички :shout

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 26 гостей