в реальності тут більшість як обвязковий елемент тюнінгу бачить заниження всього під ряд,
пог шо занижати! головне "на пузо"

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
то не кросовер то стильна машинка для міста,а опускати просто для прикола,я не кажу шоб всі опускали яб хотів собі опустити ,але то таке проїхали.CAT писав: а можна поцікавитися для чого купувати кросовер щоб опустити його на пузо і 20ті диски ставити? то ж купується для того шоб по поганих дорогах гоцати і зимою себе впевненіше почувати... а так виходить якась бєлєбірда.. коросовер має гарно виглядати якраз коли він піднятий і на грубих колах, в тому його суть.
ну гарно той жук на пузы дивитьсяZiro-cool писав: пог шо занижати! головне "на пузо"
я привик гонити по всых вулицях без тормозів,[цензура] на ями і тд,і для роботи мені тре високу машину,я казав шо якби були дороги як в штатах то б опустивApokalipsis писав: а чо свій рав не опустиш?
ти знаєш а в ньому шось єApokalipsis писав:піля корекції вже не такий страшний
DNK писав:ну гарно той жук на пузы дивитьсяZiro-cool писав: пог шо занижати! головне "на пузо"
Лексус давно не був в такій жопіKost писав:ітак, та да да дааааа)))
чудовий дизайн, вишуканий екстерєр від нового лекусуса)))
насолоджуйтесь))))![]()
![]()
На автосалоне в Детройте 2013 состоится мировая премьера полностью нового седана Lexus IS третьего поколения, а вот фото с изображением новинки попали в сеть за неделю до открытия выставки.
Шось я неможу зрозуміти твою ненависть до ГольфівBOXER писав:знайома взяла з хорошим таким фаршом за 21.Vexler писав: це вроді база, а з фаршом поза 200тис
а шо краще гольф за 30?
дастер тоже фігня, краще Колеос.axel писав: гомика у стрінгах
ще не бачив мужика за кермом тої машини, одні жінкиaxel писав: Nissan Juke
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість