Чому? а навіщо там клієнту знаходитись, головне щоб був результат їхньої роботи, а як вони там гайки крутять то вже справа їхня ІМХОvovka писав:оце мені дуже неподобається.
vovka, Колеса з направленим протекторм?
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Чому? а навіщо там клієнту знаходитись, головне щоб був результат їхньої роботи, а як вони там гайки крутять то вже справа їхня ІМХОvovka писав:оце мені дуже неподобається.
а тому, що в нашого народу, завжди є не довіра. а тим більше в такої люлини як vovka, який сам серйозно займається ремонтом і тюнінгом! я б сам так не довіряв, і теж би хотів бути присутнімT5-R писав:Чому? а навіщо там клієнту знаходитись, головне щоб був результат їхньої роботи, а як вони там гайки крутять то вже справа їхня ІМХО
andrew писав:ти не повіриш
з направленим.T5-R писав:Колеса з направленим протекторм?
до чого тут цей сарказм ?Fobos писав: щоб бачити яким молотом тобі ступицю рівняють і яким електродом підшипник прихвачують.
я думаю що чистіша паливна буде, ціліший каталізатор і менше відкладень всякого нагару. неприйдеться форсунок чистити і всякого такого.. на звичайному 95 шелл мотор чутьчуть гірше на ХХ працює. а по трасі в принципі по жопоміру різниці в тязі незамітно.Денис писав:Для чого ж тодi переплачувати?
дякую.cat-yellow писав:гарна машина )
і час прикольний! нехай катає і слудить вірою і правдою
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей