Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
НІ високим цінам на бензин!!
-
- Ім'я:YURA
- Стать:чоловік
- Номер:ЮРА
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Я вважаю шо треба заправлятись там де дешевше.Н-пр.В мене в Самборі на Окко бензин дорожчий ніж на АНП приблизно на 60коп на 1 літр.Здається небагато.Але чи є сенс переплачувати.Тим більше що бензин на АНП наш, тобто Дрогобич.Тому потрібно підтримувати свого виробника , а не вестись на якісь дурниці!Я особисто лив В-повер, в мене машина реально на ньому їде гірше ніж на АНП проста 95!Тому кожному авто пасує те чи інше пальне!А шоб ціни непіднімали, треба страйкувати.Взяти в 1 прекрасний день оголосити страйк, і на роботу добиратись пішком чи іншим видом т.з.А своє авто залишити на віддих.І я думаю якби так зробили більшість то і на довкілля + і АЗС -!
- Buts
Re: НІ високим цінам на бензин!!
coupe, десь вчора бігло читав статтю, що ще на початку 90, Росія викупили 4 найбільший нафтопереробні заводи в Україні.
решту заводів всі разом мали у 20 разів меншу потужність.
Потім поступово скоротили виробництво до 40% - на тих 4-ох заводах.
І де тут Українське? я щось не бачу ніде українське, хіба на рівні села, чи малої птахоферми.
решту заводів всі разом мали у 20 разів меншу потужність.
Потім поступово скоротили виробництво до 40% - на тих 4-ох заводах.
І де тут Українське? я щось не бачу ніде українське, хіба на рівні села, чи малої птахоферми.
-
- Контактна інформація:
Прікол..тоді виходить що цілий рік не працювати????coupe писав:А шоб ціни непіднімали, треба страйкувати.Взяти в 1 прекрасний день оголосити страйк,
Протягом року ціни піднімалися то на цкор то на яйця то на пиво то на сигарети...я вже мовчу про долар.
То давайте кожен день страйкуавти проти підняття цін!!!!

З іншої сторони - наприклад я вважаю вже якшо іти такими кроками то краще страйкуавти типу на твоїй роботі - чому тобі не пднімають з/п і не компенсують ту інфляцію. Піти поговори до шефа.....а не на форумі писати як все фігово...
-
- Контактна інформація:
coupe, не полінись - візьми і глянь на свічки, вони будуть червоні від АНПішного бензину. Тому я плюнув на підтримку вітчизняного виробника і буду підтримувати білоруського:)
- t309
- Ім'я:t309
- Контактна інформація:
думати як більше заробляти,ну флаг тобі в руки!!!
ти що не розумієш що це не вихід в умовах постійної інфляції, ти насправді більше не заробляєш а лише ледве встигаєш за зростаючими цінами, далі купуєш все те що купував и ціни ростуть далі, так буде аж поки не видохнешся ти и тобі подібні, а тоді прийде чергова економічна криза!!! як тільки ми отримаємо більшу зарплату, автоматом подорожчає продукти абобо послуги які виробляємо, а це в свою чергу викличе незадоволення тих хто ті продукти чи послуги споживає і вони теж захочуть більшу зарплату і так в геометричній прогресії, це нічого спільного з стабільністю якої всі так хочуть немає!!! Бочка в гаражі, мішок цукру в кладовці і тд (буферизація всього без чого ти прожити не можеш) це єдиний спосіб хоч якось боротись з зростаючими цінами!!! мати можливість без шкоди для себе тобто не відмовляючись від звичних речей і не обмежуючи їх споживання знизити на ринку попит на них на якумого довший термін, от що можна протиставити цим [цензура] які при владі сидять, нехай би попробували підняти ціну на цукор якби у кожного був вдома мішок якого сімї з 4 чоловік на рік вистарчить, або користуючись падінням ціни на нафту і тим що бачте народ вже звик платити за бензу по 6гр включити в його вартість ще якийсь там податок який складав 80к на літрі, памятаете тоді коли ціна впала до 4.6 а потім за тиждень стала 5.6 хоча нафта продовжувала падати, чого ж вони зараз цей податок не відмінять щоб скомпенсувати теперішні причини дорожчання? А ви знаєте що 53 відсотки від роздрібної ціни нафтопродуктів йде у бюджет у вигляді податків? це до тих 80к тепер напевно всі 65% якого х питаєтся? А ще класна штука пдв, ви хоч уявляєте які це сумми, 20відсотків від всього товарообігу в країні, та якби всі ці гроші використовувались по призначенню ми б давно жили як в європі з нормальними дорогами і тд. Є ще один прикол, в конституції написано що ніхто не зобовязаний платити податок двічі, а ми платим, з грошей зароблених, і з грошей потрачених ПДВ.
ти що не розумієш що це не вихід в умовах постійної інфляції, ти насправді більше не заробляєш а лише ледве встигаєш за зростаючими цінами, далі купуєш все те що купував и ціни ростуть далі, так буде аж поки не видохнешся ти и тобі подібні, а тоді прийде чергова економічна криза!!! як тільки ми отримаємо більшу зарплату, автоматом подорожчає продукти абобо послуги які виробляємо, а це в свою чергу викличе незадоволення тих хто ті продукти чи послуги споживає і вони теж захочуть більшу зарплату і так в геометричній прогресії, це нічого спільного з стабільністю якої всі так хочуть немає!!! Бочка в гаражі, мішок цукру в кладовці і тд (буферизація всього без чого ти прожити не можеш) це єдиний спосіб хоч якось боротись з зростаючими цінами!!! мати можливість без шкоди для себе тобто не відмовляючись від звичних речей і не обмежуючи їх споживання знизити на ринку попит на них на якумого довший термін, от що можна протиставити цим [цензура] які при владі сидять, нехай би попробували підняти ціну на цукор якби у кожного був вдома мішок якого сімї з 4 чоловік на рік вистарчить, або користуючись падінням ціни на нафту і тим що бачте народ вже звик платити за бензу по 6гр включити в його вартість ще якийсь там податок який складав 80к на літрі, памятаете тоді коли ціна впала до 4.6 а потім за тиждень стала 5.6 хоча нафта продовжувала падати, чого ж вони зараз цей податок не відмінять щоб скомпенсувати теперішні причини дорожчання? А ви знаєте що 53 відсотки від роздрібної ціни нафтопродуктів йде у бюджет у вигляді податків? це до тих 80к тепер напевно всі 65% якого х питаєтся? А ще класна штука пдв, ви хоч уявляєте які це сумми, 20відсотків від всього товарообігу в країні, та якби всі ці гроші використовувались по призначенню ми б давно жили як в європі з нормальними дорогами і тд. Є ще один прикол, в конституції написано що ніхто не зобовязаний платити податок двічі, а ми платим, з грошей зароблених, і з грошей потрачених ПДВ.
https://goo.gl/TcJrkr
Ні хабарям, відкатам, порушеням ПДР!
-
- Контактна інформація:
а якщо так кожен запасеться товарами на пів року а то й більше - то зупиняться заводи коли потім ніхто не буде того купляти, людей звільнять бо ніхто не буде купляти цукор - бо всі вже затарилися. А як пишеш - влада собі за цей період коли всі "скупляться" заробить так - що ті пів року відпочинуть на гаваях, вернуться сюда коли у всіх все закінчиться і поставлять ціни які схочуть.t309 писав:очка в гаражі, мішок цукру в кладовці і тд (буферизація всього без чого ти прожити не можеш) це єдиний спосіб хоч якось боротись з зростаючими цінами!
-
- Контактна інформація:
t309, Якшо чесно, то буферизацією ти нічо не зекономиш. Бо взяв ти сьогодні мішок цукру скажімо за 300 грн і його хватить на рік. То яка ціна буде через рік? 100 грн чи 500? ти можеш точно спрогнозувати? Якшо можеш то тобі пряма дорога на біржу (не там де роботу шукають) і там ти зможеш косити стільки бабла що можеш ніколи не думати про те чи хватить цукру чи ні:)
Реально у всьому світі економіка побудована таким чином шо без інфляції і криз їй срака.... після кожної кризи іде економічний ріст, це загально відомі факти (правда якусь поправку треба робити на Україну:) )
Тому простіше сконцентруватись на тому як заробити більше. Причому думати як заробити так шоб і інфляцію перекрити і шоб ше залишилось
Реально у всьому світі економіка побудована таким чином шо без інфляції і криз їй срака.... після кожної кризи іде економічний ріст, це загально відомі факти (правда якусь поправку треба робити на Україну:) )
Тому простіше сконцентруватись на тому як заробити більше. Причому думати як заробити так шоб і інфляцію перекрити і шоб ше залишилось
- Yelik
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 24 рази
- Контактна інформація:
Це економічна модель така, тому інфляція є і в Європі, і в США, і в Україні, правда "там" вона мізерна в силу збалансованості ринку, влади і т.д. Не хочеш щоб була інфляція(думаю не один економіст над тим думавt309 писав:ти що не розумієш що це не вихід в умовах постійної інфляції

volleyball.lviv.ua/blog/
-
- Контактна інформація:
Yelik, о! коротко і ясно:) Хотів сказати те саме але шось занадто розписався:)
-
coupe писав:Тим більше що бензин на АНП наш, тобто Дрогобич
На сколько мне известно, не наш (не Дрогобич), а с Мозирского НПЗ.
- Yelik
- Контактна інформація:
Це шлях в нікуди. Заробляти треба в гривні, кредити брати в гривні, депозити класти в гривні, тоді і країна буде нормально функціонувати, але правда є один момент держава має створювати умови для того.Fobos писав:t309, заробляти в баксах або євро...
Відносно бензину.
Я так думаю момент втрачено або сильно погіршено в плані часу і грошей. Наші заводи свого часу треба було модернізовувати як це зробили в Білосурі з Мозирським НПЗ і в Литві в Майжекю. Як не як маємо 6 заводів, а помоєму ні один не може випускати А95 який би відповідав Євронормам

Моя думка така:
Мітингувати, що ціни на бензин високі марно. Ціна росте відповідно до росту світових цін, в когось швидше і більше, в когось повільніше і менше, але тенденція зберігається. В машини які можуть нормально переварити менш якісний, але дешевший наш бензин, лити його щоб створити "конкурентний тиск" на якісніший бензин, тієї ж марки. А взагалі пора переходити на гібриди

volleyball.lviv.ua/blog/
- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
От от, ми тут говорим про реальнысть буття...Yelik писав:але правда є один момент держава має створювати умови для того
Ford?
- t309
- Ім'я:t309
- Контактна інформація:
в баксах і евро як тут вже сказали це не вихід тільки гірше буде, буферизація це не купив мішок цукру чи тонну бензи ї використовуєш поки не зікінчится, а використовуєш і постійно поповнюєш запаси оновлюєш так би мовити щоб в разі чого(неадекватного подорожчання)перейти на повну автономність і знизити попит до нуля. Така схеба працює на рівні цілої держави(сховища газу в україні наприклад) і буде працювати на рівні окремо взятої людини чи сімї!!!
так інфляція в теперішній моделі економіки невідємна її частина, модель без інфляції організовуєтся елементарно наприклад всі банки стають державними і видають кредити без відсотків і лише реальними грошима,з спеціально призначеної для цього частини бюджету(який наповнюєтся податками) можна і іншу систему коли оголошуєтся чіткий рівень інфляції, наприклад 20відсотків на рік, і відміняются всі податки, кожного року держава для власних потреб друкує 20відсотків від загальної грошової маси нових грошей які і створюють контрольовану і стабільну інфляцію(відповідно в такій системі кредити видаются вже під 20відсотків річних). тільки от нікому такі прості та прозорі, а головне стабільні схеми не потрібні, нажаль.
А головне не брати позики закордоном, толку що ми позичаємо евро чи доллари, всеодно гривня падає, краще б вже гривень надрукували. був би той самий кінцевий рівень інфляції але нікому б винні не були!!! А ще якби наші люди збились тримати заощадження в різних там євро та долларах а тримали їх в гривнях, а ще краще не тримали а вкладали у власну справу або хочаб витрачали просто так хочаб на щось, бажано українського виробництва то булоб нам всім щастя!!! саміж провокуємо, тільки доллар починає дорожчати як всі біжать скуповувати бакси і створювати дефіцит валюти і тим самим провокувати його подальше зростання, та навпаки треба пішли [цензура] поздавали всю валюту і якщо купувати бакси то тільки тоді коли ними треба за щось розрахуватись!!! І саме головне, якого х понабирали долларових кредитів???
так інфляція в теперішній моделі економіки невідємна її частина, модель без інфляції організовуєтся елементарно наприклад всі банки стають державними і видають кредити без відсотків і лише реальними грошима,з спеціально призначеної для цього частини бюджету(який наповнюєтся податками) можна і іншу систему коли оголошуєтся чіткий рівень інфляції, наприклад 20відсотків на рік, і відміняются всі податки, кожного року держава для власних потреб друкує 20відсотків від загальної грошової маси нових грошей які і створюють контрольовану і стабільну інфляцію(відповідно в такій системі кредити видаются вже під 20відсотків річних). тільки от нікому такі прості та прозорі, а головне стабільні схеми не потрібні, нажаль.
А головне не брати позики закордоном, толку що ми позичаємо евро чи доллари, всеодно гривня падає, краще б вже гривень надрукували. був би той самий кінцевий рівень інфляції але нікому б винні не були!!! А ще якби наші люди збились тримати заощадження в різних там євро та долларах а тримали їх в гривнях, а ще краще не тримали а вкладали у власну справу або хочаб витрачали просто так хочаб на щось, бажано українського виробництва то булоб нам всім щастя!!! саміж провокуємо, тільки доллар починає дорожчати як всі біжать скуповувати бакси і створювати дефіцит валюти і тим самим провокувати його подальше зростання, та навпаки треба пішли [цензура] поздавали всю валюту і якщо купувати бакси то тільки тоді коли ними треба за щось розрахуватись!!! І саме головне, якого х понабирали долларових кредитів???
https://goo.gl/TcJrkr
- Yelik
- Контактна інформація:
Як все простоt309 писав:модель без інфляції організовуєтся елементарно наприклад всі банки стають державними і видають кредити без відсотків і лише реальними грошима

volleyball.lviv.ua/blog/
-
- Контактна інформація:
+100000000000Yelik писав:Це шлях в нікуди. Заробляти треба в гривні, кредити брати в гривні, депозити класти в гривні, тоді і країна буде нормально функціонувати, але правда є один момент держава має створювати умови для того.
Завжди притримуюся думки - нема "своєї" валюти нема держави. Вже замахали всі ціни в у.о. машини в у.о. квартири в у.о. .... з/п в у.о.
-
- Контактна інформація:
Demyan, може почнеш з себе? Піди попроси шоб зп в гривні конвертнули без привязки до курсу:) Або на Ебеї продавай за гривні теж без привязки до курсу
-
- Контактна інформація:
Вже почав. Всі рахунки в банках, всі перерахунки, розрахунок вартості веду тільки в гривнях - без привязки до курсу долара. Купляю в гривнях продаю за гривні. Якщо купляють хоч в тугріках - кінцевий результат гривні, отримаю все в гривнях.Fly писав:може почнеш з себе? Піди попроси шоб зп в гривні конвертнули без привязки до курсу:) Або на Ебеї продавай за гривні теж без привязки до курсу
І ще одне не треба путати ВЕД і ЗЕД - але це мабуть вже для декого вища наука :).
-
- Контактна інформація:
Demyan, а шо це?:) я не знаю чесно
-
- Контактна інформація:
Я не тебе мав на увазі я про "буферщиків" :).Fly писав:а шо це?:) я не знаю чесно
також їм ще додам - Товар-Гроші-Товар ніхто не відміняв. Якщо хтось накупить чогось і воно буде лежати мертвим грузом як НЗ - то я ті гроші краще за місяць проверну. В результаті через місяць я буду готовий платити за бензин по дорожчій ціні, окрім того якщо вдало проверну ще й зароблю на цьому.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 13 гостей