да чого ви до них дістались, може вони себе на роликах чи на лижах почувають так само впевнено як ви в машинах, ви ж возите дітей в машині!!! так якщо ви не знали це тоже дуже і дуже небезпечно!!! Якщо він на лижах чи на роликах вже 3роки катаєтся і ніразу не впав то чому б і ні??? і не тре розказуват ищо там є інші лижники з досвідом поменше або взагалі без оного, на дорогах теж є купа машин і далеко не всі ведуть себе адекватно!pikach00 писав:nonuk, хворі люди
А от про пішоходів дуже навіть адекватно,тре з цим щось робити,наприклад пропускати тільки на переходах,а в інших випадках жостко давити сигналом і матами щоб рефлекси виробляти! я колись їхав з рівного у львів вночі з ближнім світлом, дорога 1 полосна, швидкість 110 скільки там ближне освітлює 30метрів так от бах і з темноти постає бабка спиною до мене посередині полоси з піднятою рукою тіпа зупиняє і вся у чорному, добре автоматизм і добре що в цей момент я наприклад не дивився в зеркало заднього виду і що мене ніхто не засліпив і що небуло зустрічних, а так що? секунда а той менше часу на прийняття рішення.
А ще пяні роверисти які вночі з селе в село їдуть причому по обочині їм бачте погано їхати, було раз бажання морду набити але потім пожалів, а тепер точно знаю що в таких випадках робити, забираєш велик везеш так за кілометрів 5 і там на узбіччі кидаєш хай пішком походить заодно і протверезится