Таке чудо може йти по тротуару, потім згадати, що мало перейти дорогу, і повертає різко на перехід, навіть не дивлячись, чи там ніхто не їде

При повороті направо від церкви Юра на Шептицьких такі мені через день трапляються

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
то ще більша темаCorleone писав:Мене найбільше трафляють особи жіночої статі, які розмовляють по мобільному![]()
Таке чудо може йти по тротуару, потім згадати, що мало перейти дорогу, і повертає різко на перехід, навіть не дивлячись, чи там ніхто не їде![]()
При повороті направо від церкви Юра на Шептицьких такі мені через день трапляються
ой пля зразу за дівок взялися та ви придивіться їх навіть менше ніж придурків в наушнікам ну вони ж жінки їм можна пробачити :)DIMICH писав:Мене найбільше трафляють особи жіночої статі, які розмовляють по мобільному Таке чудо може йти по тротуару, потім згадати, що мало перейти дорогу, і повертає різко на перехід, навіть не дивлячись, чи там ніхто не їде При повороті направо від церкви Юра на Шептицьких такі мені через день трапляються
+++ є таке, в мене є такий знайомий на 08, резину палить на переходах, розбігаються як ціпатаwklef писав:Саме більше останнім часом люблю пугати фіф(особа женской статі) які переходять дорогу шагом прогулки по парку,або мінімальною прогазовкою(особливо на 09,прогоріла вихлопна,звук зробився дуже цікавий) або мінімальними буксами.Результат того варти, здибільшого вісі зриваються як куріци і так сйопують шо тільки каблуки свіркають![]()
поки ти не ступила на зебру - не вважається, що ти розпочала переходити дорогу. Тому ніхто і не зупиняється, а можливо ти подружку там стоїш і чекаєш. Тому хочеш переходити дорогу - обережно пальчиками ступай на зебру :)іноді стоїш на переході - поки не ступиш на зебру
це зрозуміло, але дивлячись як повз тебе ганяють авта - можна не лише без пальчика лишитись...A1 писав:поки ти не ступила на зебру - не вважається, що ти розпочала переходити дорогу.
не трамваї, і об'їдуть і зупиняться :)Прелюдія Щастя писав:це зрозуміло, але дивлячись як повз тебе ганяють авта - можна не лише без пальчика лишитись...
багато хто думає у відповідь! не стовп, посунеться...DIMICH писав:не трамваї, і об'їдуть і зупиняться
це ти про себе????Denzzzil писав:багато хто думає у відповідь! не стовп, посунеться...DIMICH писав:не трамваї, і об'їдуть і зупиняться
ну я ж писала -DIMICH писав:не трамваї, і об'їдуть і зупиняться :)Прелюдія Щастя писав:це зрозуміло, але дивлячись як повз тебе ганяють авта - можна не лише без пальчика лишитись...
- переважно зупиняються...Прелюдія Щастя писав:іноді
і такі вот бігають де попало ... а потім розхльобуй (якщо недай Бог щось гірше)... бо в нього в голові фін розрахунки ... я не про пішохід перехід а в ін місцях ....Прелюдія Щастя писав:а буває летиш в обід на модуль - не знаєш шо то твориться кругом - в голові всякі фінансові важелі, показники, рентабельності і інша дурня... от тоді - я швидко і нагло йду..
DNK писав: з вух всякі плеєри повиймайте
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 26 гостей