Сталкер шпіляв? От поїздка, типу тогоMasterio писав:А шо там таке є цікаве шо всі туда хочуть поїхати.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Сталкер шпіляв? От поїздка, типу тогоMasterio писав:А шо там таке є цікаве шо всі туда хочуть поїхати.
так це нормос тому що в жару сильніше опромінення.........weber писав:10.09.2009
Там десь читав, що доза отриманої радіації рівна дозі, отриманої при авіаперельоті над Атлантикою.BOXER писав:Правда, опромінення [цензура] смущає...
weber писав:що доза отриманої радіації рівна дозі, отриманої при авіаперельоті над Атлантикою.
Так, якщо в неті поритись прочитає про це, і не обов'язково перелітати.BOXER писав:а чьо над Атлантикою радіація висока???
weber писав:і не обов'язково перелітати
weber писав:при авіаперельоті над Атлантикою.
ОсьBOXER писав:ну ти писав саме про переліт над нею.
Радіація є всюди, в деяких місцях рівень її вищий і це від багатьох чинників залежить. Я не фізик, але багато про це можна прочитати погуглившиВопрос: Безопасно ли посещение Зоны Отчуждения?
Ответ: Вполне, при соблюдении правил безопасности. Средний радиационный фон составляет порядка 50-100 мкр/ч, что считается практически безопасным. (Например, в Киеве средний фон порядка 12-20 мкр/ч). Полученная доза приравняется примерно к значению, полученному при атлантическом перелете на самолете.
http://www.paranoid.com.ua/content/view/948/37/
!!! я тоже там літам))))) піпець мені))))))weber писав:отриманої при авіаперельоті над Атлантикою
скоро чорнобиль зроблять санаторієм))))))))) гггггггггггТолян писав:незначне опромінення (до десятикратного понад норму) є позитивно стимулюючим фактором
Коли пройде період напіврозпаду самих небеспечних елементів, там буде найчистіше від людей місце на планеті :)S_V_B писав:скоро чорнобиль зроблять санаторієм))))))))) ггггггггггг
weber писав:Коли пройде період напіврозпаду самих небеспечних елементів, там буде найчистіше від людей місце на планеті
Та чого там тільки немає напевноweber писав:[цензура].. у вікіпедії вичитав, що є ізотоп uranium-238 з 4,5 мільярдом років напіврозпаду![]()
Інші по тисячах або менше.
Хто був в Чорнобилі, є там той ізотоп?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей