тут люди які на 40 про 35 вже задумуються ))))))))))))))))))))Vexler писав:в мене 45 і я думав шо то я тільки такий дурний))))
однозначно.. іменно золотий без лишніх відтінківtuningist писав:золотий
вихлоп не трогай... ну і дворніки )
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
тут люди які на 40 про 35 вже задумуються ))))))))))))))))))))Vexler писав:в мене 45 і я думав шо то я тільки такий дурний))))
однозначно.. іменно золотий без лишніх відтінківtuningist писав:золотий
швидше за все проблема не в кліренсі а у водвірках гаражуAntikvAr писав:Бачив вживу вашого ніссана вчора і мені незрозуміло які там можуть бути проблеми з заїздом в гараж, кліренс авта як у джипа
дахом зачіпає?AntikvAr писав:Бачив вживу вашого ніссана вчора і мені незрозуміло які там можуть бути проблеми з заїздом в гараж, кліренс авта як у джипа
а хто буде допомагати ?Danko писав:Ровно 5 октября, договорено об помощи в усиление кузова и постановки мотора в серебристое, скоро уже, очень бистрое чудо."
Знаю знаю він вже свого таврона зробив??Danko писав:Проект підтримується за участю Tiger Mоtors та Lesko Rally Team де є основна людина, яка найбільш компетентна у цій сфері - Тарас Vilnuy.
Так і зробив. Але Dark Wind, Я ж написав- цитую.hrdrive писав:він просто спочатку описав на драйв2.ру а потім скопіював сюди цей текст
підтримую.... невже то так важко перекласти на українську, а я ж забув ви українці то вам навіть перекладати не тре, нє вам просто лєнки написати нормальною мовоюDark Wind писав:Данко, а шо українською опис не вдається робити?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість