Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
неправда, я без тюнінгу... хоча якшо не рахувати купку дошок в будіg0nzales писав: Програв всім тюнінгованим авто
Да я не гонщеГ) Но как-то может еще прокачусь.Bugs_bunny писав:ну шо тут сказати, Infernal One, маладєц, підтвердив свої слова на ділі![]()
Так, ланос 1,6 файно їде, навіть не думав, що моя зі сторони так само може круто виглядати. k151s, давай міняй підшипники свої, якось зустрінемось, цікаво які у тебе передаточні відношення)
відео не знімав, було темно і ніц би ми там не побачили(
Black? Jamal?k151s писав: ВАЗ 2107 проиграл 2108 которая пердит аки бубару...если ничего не напутал.
один з дошками, інший з книжкамиromaris писав: якшо не рахувати купку дошок в буді
судячи з відсічки і звуку ти просто не встигав ногу з газу відпускати в момент вижиму сцепи при переключенні, хвилювався певноInfernal One писав: Та і тупанув я пару раз (чи навіть більше) з першої на другу переключитися то виявляється тяжче ніж я думав, коли в вухах адреналін. Ше і сінхрон на другі не так дотягує як на інших передачах, і та друга взагалі якась сама туга тому трохи кепсько йде.
Та і взагалі над переключеннями треба серьозно порацювати.
Хлопці, робіть машини , будемо ше їхали .
Та ладно, 2.0 турбодизель проти 1,5 атмо ... ще і півкруги крутив і шини паливromaris писав: неправда, я без тюнінгу
Jamal походуInfernal One писав: то 2109 була
Ну вылез, влез в иномарку и теперь поносит эти самые Жигули на чём свет стоит.Black писав: AndrewK то ж вылез из жигулей и знает что если туда запихать ручки чем это черевато
я нічого показувати не хотів і ініціатором не виступав.Taras:) писав: тут один герой хоче показати як ВАЗ 2107 обїде MG 350 на 400 м.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей