От про що тобі AndrewK, і говорив, якщо хочиш лінзову оптику то купуй заводську, якщо вирибником передбачино, в інакшому випадку потрібно отримувати "бумажку" про те що вона може бути встановленна на твоєму авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Оптика на машину може й розрахована. але машина на оптику - ні. Вся розрахованість в тому, що воно туди влазить. Всі ті прошпорти та перевулок-шторми - люта фігня для розводу довірливих на гроші.AnGeL писав:коли ставлять китайську оптику, там прошпорт зокрема, то не нодну таку машину бачив, і ті лінзи сліпили страшно, хоча та оптика розрахована на ту машину і т.д.
і я про то, тому краще сам поставлю лінзу, і буду точно знати шо нікого не сліплюAndrewK писав:Всі ті прошпорти та перевулок-шторми - люта фігня для розводу довірливих на гроші.
просто "категорично" норматив прописаний!AnGeL писав:так категорично ставитись до того, якщо не бачив і не знаєш як воно ???
Щоб бути повністю "білим" можливі варіанти:AnGeL писав:AndrewK, не на кожну машину є той оригінальний ксеноновий комплект то є раз, а подруге, як ти можеш так категорично ставитись до того, якщо не бачив і не знаєш як воно ???
AnGeL писав:бо як на мене краще спокійно і безпечно їздити без документа на лінзи ніж їздити з документом, і небачити і збити кількох пішоходів
значить не даноAnGeL писав: не на кожну машину є той оригінальний ксеноновий комплект то є раз
це то саме шо ти би поставив оригінальні лінзовані фари від цівіка (наприклад)AnGeL писав:п.с. на мій мотор не існує жодного турбо-кіта, ніодна фірма не випускає колекторів під турбіну на мій мотор, пайпів і т.д., тому в мене кулер від бмв, турбіна від субару, колетор кастом, мозги від сівіка, і т.д., то шо мені то всьо знімати, бо недано???
BOXER писав:це то саме шо ти би поставив оригінальні лінзовані фари від цівіка (наприклад) тоді би все було нормуль
А як з автоматичним коректором кута нахилу фар? :)AnGeL писав:мені не важко в разі чого зупинитись і витерти фари вручну...
саме так :) тобі треба зняти турбіну. і негайно. ти ж не розраховував як збільшена потужність і момент впливають на автомобіль (шруси, підвіску, кузов) ? :)) або отримувати офіційні дозволи. то якшо по уму.AnGeL писав:п.с. на мій мотор не існує жодного турбо-кіта, ніодна фірма не випускає колекторів під турбіну на мій мотор, пайпів і т.д., тому в мене кулер від бмв, турбіна від субару, колетор кастом, мозги від сівіка, і т.д., то шо мені то всьо знімати, бо недано???
в гондурасі ті ж самі вимоги! :)Morozov писав:AnGeL,
просто це також норма, яку придумали цивілізовані країни для для зменшення аварійності...
Всім дякую. дискуссію з денносвітильщиками (пофіг з лінзами чи без) можна закриватиmay писав:6.1.6.3 Не дозволено використовувати газорозрядні джерела світла на КТЗ, без автоматичного коректора кута нахилу фар І пристроїв для очищання фар.
Підпис подивись! :)Thug писав:may, по-моєму, ти надмірно захоплюєшся нормативними актами і всякими іншими продуктами законотворчості![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей