Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
може тому що у Європі немає такої бруківки як у нас, вони завжди хотіли загребсти собі нашу бруківку, а робити у Європі з нової дорого навіть для нихAndrewK писав: Чуваки, може хоч хтось мені пояснить чому в європах на транспортних вулицях виключно асфальт, а бруківка - тупо для туристичнх закамарків? І нічого не смердить, не виділяє і не розвалюється за рік-два.
вже мало бути зроблено але вроді головна залізничної адміністрації чи хтось помінявся і тепер невідомо коли буде але до 26 червня у мене має бути відповідь про виконанні роботиnazikey писав: дійсно а на якому відрізку.
Їм би Виговського зробити від Городоцької до любінської а то немає де їздити
Не знаю, шо вони там робили, але засипали ями тим самим лайном з камінням. Да, проїхати вже можна і на 50км/год (поки-що), а я надіявся, що вони покладуть новий асвальт....Gleyf писав:Shpioner, там не латають а всьо знімають і кладуть заново наскільки я знаю
ну от тут ключові слова. до осені все вернеться до природнього ямистого стану. просто (_._) як в нас всьо роблять.....Vkfm писав: засипали ями тим самим лайном з камінням.
до речі, вся зелена (як мінімум від пікассО і до батальної) це бруківка закатана зверху совдєпією в уг-асфальт. Чому її не дістануть і не перекладуть - загадка....Apokalipsis писав: бруківка це класна штука
о , да . Особливо вона класна на Личаківській вверх від Мечнікова ! [цензура]!!Apokalipsis писав: бруківка це класна штука
УРА! Лиємо помиї з вікон на вулицю. Дайош ще більше автентичностіVusiko писав:Liuskywalker не наїзджай на львівську бруківку. Це автентичність Лємберга
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість