Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Автомобіль-"комерсант". Тенденція чи діагноз?
jon
Ім'я:Іван
Стать:чоловік
Номер:8411
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Контактна інформація:
Re: Автомобіль-"комерсант". Тенденція чи діагноз?

Повідомлення jon » Чет, 10 грудня 2009, 16:47

Пацани піпісками міряєтесь? :sing
А що проблеми можна тільки фізично вирішувати?
Вот сьогодні мій учень чуть не вїхав в нового крузера, просто на учбовій машині було включено правий поворот і він (крузер) подумав що ми повертаєм на його вулицю (а повертали ми в наступний поворот за його вулицею на право), і він захотів проскочити. тому виникла маленька аварійна читуація. Відкрив вікно і спокійно мені показує що вот в тебе ж поворот включений (куда я їду?). А я показую що я в наступний поворот їду на право. Він тоді показує, тіпа вибачай лоханувся. І вьсо з усмішками попрощались. Хіба не можна так? Чому треба бути такими агресивними?
гази - - жарять, тази - - валять а крази - - решают

santosxxx
Подякували: 1 раз

Повідомлення santosxxx » Чет, 10 грудня 2009, 18:12

jon писав:Пацани піпісками міряєтесь?
і до чого тут це??? Ти уважно прочитав? Перечитай ще!!!
Попадаються такі, без розмов-бац і в пику, але це не вихід з положення, тим Ти нічого собі не облегшуєш...швидше навпаки є шанс ще більше собі ускладнити життя якщо не того лупнеш

T5-R
Дякував (ла): 30 рази
Подякували: 23 рази
Контактна інформація:

Повідомлення T5-R » Чет, 10 грудня 2009, 18:40

мене колись машина підрізала , думаю дожену скажу пару словечок через вікно, дав на капець доїхав на пасічній до світофора, а та машина на червоне і за перехрестком стала, а з неї 2 человечка в голубій формі вийшли . От так врятував мене світофор, а то би доп...здівся

jon
Ім'я:Іван
Номер:8411
Контактна інформація:

Повідомлення jon » Чет, 10 грудня 2009, 20:19

santosxxx писав:
jon писав:Пацани піпісками міряєтесь?
і до чого тут це??? Ти уважно прочитав? Перечитай ще!!!
Попадаються такі, без розмов-бац і в пику, але це не вихід з положення, тим Ти нічого собі не облегшуєш...швидше навпаки є шанс ще більше собі ускладнити життя якщо не того лупнеш
Напевно погано зрозумів. :dontknow

AndrewK
Ім'я:Андрій
Номер:ВР0001КМ
Дякував (ла): 150 рази
Подякували: 117 рази

Повідомлення AndrewK » П'ят, 11 грудня 2009, 08:02

santosxxx писав:
AndrewK писав: а ти його спитай чи він не боїться, що йому "в морду" колись прилетить
один такий острячок колись мому товаришу так вліпив в глаз...
на наступний день привіз 1000 у.о. і просив щоб заяву забрали бо поняв, що дєло пахне керосіном... і вдарив не того (не простого смертного) :)
Ага, ото давай членами мірятися :D
Кому має прилетіти - тому прилетить.
А той синок, що привіз бабло - лох, хоч він і неправий був 200%. Вперся б він - і ніфіга б йому не зробили і не доказали :sing

Sheff

Повідомлення Sheff » Нед, 13 грудня 2009, 01:06

asteroid писав:
diza писав:або взагалі без фар( а накуя он стовпи світять) ..
вчора десь о 20.30 віз дарк вінду комплектуючі до компа для діток , так от по тургєнєва їду в лівому ряді, обганяє мене справа шкода фаворіт бордового чи червоного кольору взагалі без фар , включає лівий поворот і в мене "під носом" повертає в лівий поворот :angry з правого ряду кароч безпрідєл повний :angry
Мене особисто дуже харить, коли в лівому ряді їдуть повільно (менше дозволених 60 км/год), при правому ряді, абсолютно пустому.
Звичайно, тоді стаю в правий ряд і обганяю всіх "повільних". Привик. Бо що ж з ними ще робити?
Блимати дальнім, то не комільфо, агресивна їзда, а правильних країнах. А зважаючи, що не реагують, то взагалі нонсенс.

А останній раз, як Шкода Октавія, на синіх міліцейських номерах, чуть не видавила з правої полоси, на бордюр, взагалі нічому не дивуюсь, і просто вмикаю дальнє світло у хвіст бешкетникам (при умові, що не засліплю зустрічний транспорт).

Felix
Лінгвіст
Ім'я:Felix
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 37 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Felix » Нед, 13 грудня 2009, 02:06

Sheff писав:
asteroid писав:
diza писав:або взагалі без фар( а накуя он стовпи світять) ..
вчора десь о 20.30 віз дарк вінду комплектуючі до компа для діток , так от по тургєнєва їду в лівому ряді, обганяє мене справа шкода фаворіт бордового чи червоного кольору взагалі без фар , включає лівий поворот і в мене "під носом" повертає в лівий поворот :angry з правого ряду кароч безпрідєл повний :angry
Мене особисто дуже харить, коли в лівому ряді їдуть повільно (менше дозволених 60 км/год), при правому ряді, абсолютно пустому.
Звичайно, тоді стаю в правий ряд і обганяю всіх "повільних". Привик. Бо що ж з ними ще робити?
Блимати дальнім, то не комільфо, агресивна їзда, а правильних країнах. А зважаючи, що не реагують, то взагалі нонсенс.

А останній раз, як Шкода Октавія, на синіх міліцейських номерах, чуть не видавила з правої полоси, на бордюр, взагалі нічому не дивуюсь, і просто вмикаю дальнє світло у хвіст бешкетникам (при умові, що не засліплю зустрічний транспорт).
+1
а якщо б той на октавій так не обганяв ,а моргав з-заду, то ми б напевно читали месидж тіпа: їжу я потургєнєва, нікого не рухаю, і тут якийсь чорт на октавії починає моргати і зганяти мене з мого ряду, тоді як правий вільний і він може спокійно проїхати по ньому... :ninja

Sheff

Повідомлення Sheff » Нед, 13 грудня 2009, 02:59

а якщо б той на октавій так не обганяв ,а моргав з-заду, то ми б напевно читали месидж тіпа: їжу я потургєнєва, нікого не рухаю, і тут якийсь чорт на октавії починає моргати і зганяти мене з мого ряду, тоді як правий вільний і він може спокійно проїхати по ньому... :ninja
Ніхто ніколи не моргав. А чому?
Мабуть не повіриш, але якщо нікуди не спішу, їду в правому ряді (якщо нема повільнішої перешкоди справа), незважаючи на покриття.
А якщо спішу, більше дозволених 60+19 (усне попередження), не їду. Якщо вільний правий ряд, то в правому. Якщо зайнятий, то в лівому.

А загалом, треба їздити, з думкою, що ти не один на дорозі, тоді все буде гуд.
Притримуйся правил дорожнього руху, котрі написані заради відсутності аварій і буде тобі щастя. ;)

Sheff

Повідомлення Sheff » Нед, 13 грудня 2009, 03:09

ІМХО, набагато краще їхати без перевищення швидкості, без порушень правил (навіть якщо того не бачить, будь-хто, включно з дайцями), без створення аварійних ситуацій...
Нехай приїдеш на 2-7 хвилин пізніше (в межах Львова), але під час подолання шляху будеш відчувати себе впевненою людиною(!), з чистою совістю, чого не купиш за хабар в 100-400 грн., працівникам ДАІ.

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 32 гостей