Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Opel Insignia?Thug писав: Угу, 2.0, 220 к.с. тільки 7.8 до 100, бо автомат.
Це саме на короткій трасі всі автовиробники тестаться і час викладають чи на Нордшляйфе?Thug писав: А потім поїхали на сам Нюрбургринг (коротку трасу з південного боку Нордшляйфе).
сцк... тепер так і про мене будуть думати. Калознік я карочєJarevych писав:Sluva, в нас машин з такими наклейами вже багато є, але думаю що нюрбургрінг вони бачили тільи по телеку![]()
Дякую
угумсYelik писав: Opel Insignia?
Не їздив. Та й нема нічого подібного в Україні. Чайка не така + не настільки мені цікава, щоб туди пертися заради кількох кіл. Я ж не гонсчєг, а абичний туристYelik писав:Попутне питання: чи ти десь ще їздив таке "кільце", якийсь спрінт тут в Україні, тобто чи є досвід? (компсимулятори не рахуються)
Автовиробники тестяться на Нордшляйфе. Тут же проводяться деякі турингові чемпіонатиYelik писав: Це саме на короткій трасі всі автовиробники тестаться і час викладають чи на Нордшляйфе?
Не треба заздрити, треба туди їхати! Це не так уже й далеко. Я вже знову хочу це відчуття ригачки мати. Увечері напитися, чи шо?..Yelik писав: P.S. По доброму заздрю :)
Тю, а чим дев'ятка погана? Тобі ж не треба всіх вставити. Всіх не обженеш. А емоції гарантовано і на дев'ятціmikeng писав:афігенна розповідь достойна автомобільного форуму
Емоції виносили мозг коли читав, навіть відео як та чувіха на транзиті жгла подивився)
колеги по роботі поржали з мене - мол "на 9-ці слабо попробувати?"
погуглив - вот що найшов:
http://vaz2101.ru/forum/viewtopic.php?f=26&t=36559
п.с. від праги було всього 300км - вот Я тлумок, тре було їхати хоч на модні машинки б подивився)
Фуф, то я ще не зовсім зганьбився зі своїми 11.07Наш темп — 13 с половиной минут. Вообще-то, это очень и очень быстро, если иметь в виду, что Алексей управляет ВАЗ-2101
Шота сильно багато як для м3Более короткую трассу чемпионата VLN (без поворота «Данлоп») наша «боевая» BMW M3 Е46 на гоночных сликах и современной подвеске едет за 9:30
щодо цікавості спірно. з одного боку багато різних поворотів і круг 20км то інтересно (та і взагалі потусуватися на цій легендарній трасі), а з другого боку щоби знати чи ти їдеш краще чим минулого кола конкретно якийсь участок - то це треба накатати дофіга кіл, а коли коло 20км - то це проблематично і по грошах і по часу і по відношенню до машини.Thug писав: Чайка не така + не настільки мені цікава, щоб туди пертися заради кількох кіл.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей