ващє дешевоwazzup писав: водяна помпа + два ролики + ремінь = 610грн

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ващє дешевоwazzup писав: водяна помпа + два ролики + ремінь = 610грн
але це я купляв не в офіційному сервісі, там дорожче як і з любим автоBOXER писав: ващє дешево
це міфи, але змушений признати всі так кажутьVexler писав: Мені реально смішно стає, коли люди кажуть, що цитрамони\пижики\рено дорогі в обслуговуванні, бо це французи
то ясно.wazzup писав: але це я купляв не в офіційному сервісі, там дорожче як і з любим авто
BOXER,BOXER писав: але всім же відомо, шо старші машини мають бути лише ВАГ, бо для них шроти в кожному провулку, от їдеш, гавкнуло шось - заїхав в один перевулок, через 5 км. гавкнуло ше шось - опа знов шрот. ну кароч проблем із з/ч нема взагалі, бо ВАГ є ВАГ!![]()
он на моє авто ремкомплект грм Dayco(їх ремні найчастіше ідуть в оригіналі) 255грн+помпа Hepu 212грн. і це не найдешевші варіанти. помпа Ruvile взагалі 160грнBOXER писав: ващє дешево![]()
їжджу кожного дня і ночі, але по місту, а місто не велике, а по району кожних 3 дні 25 км туди і 25 назад, раз в 3 тижні в ЛьвівTaras:) писав: ну якщо їздити раз в тиждень то так і буде....
помпа на мій форд 360 грн. Graf. міняв на схожому пробізі.BOXER писав: помпа окремо (забув виробника, теж з кращих) шось біля 300 грн
о, точно, і в мене Граф і в районі 300-320 грн.vovka писав: помпа на мій форд 360 грн. Graf.
в мене в оригіналі ролики INA - в коробці Ruvile вони і булиRULES писав: он на моє авто ремкомплект грм Dayco(їх ремні найчастіше ідуть в оригіналі) 255грн+помпа Hepu 212грн. і це не найдешевші варіанти. помпа Ruvile взагалі 160грн
або й за дякую, або за 1 грн.LEgEnDA писав: любий шиномонтаж - 2грн
я про зимову. літня 2.0 перід 1.9 зад.wazzup писав: я літню ніколи на 2.2 не качав
Різниця є, при меншому тиску при ударі гума прогинається, диск гнеться, при більшому тиску резина приймає удар на себе. При 1.8 ще й колеса по краях "з'їдатиме", особливо при навантаженні.wazzup писав: тоді зустрічне питання буде, дискам є різниця шо 1.8 і 2.2 качати?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей