Хто знає конкретне місце, де можна купити такі декальчики ( був на кривчицях і на Перфецького... не знайшов ( може погано шукав). Просто є пару дефектів кузова, які хочу заліпити

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Як варіант - купити собі якійта айбах, мішлен і т.д., поставити на тачу, а там в комплекті якрах і наклєйка має ітиmister_X писав:Народ, я знаю, що існує тема про виготовлення вінілів. Але питання не про виготовлення, тому перепрошую за схожу тему в балачках.
Хто знає конкретне місце, де можна купити такі декальчики ( був на кривчицях і на Перфецького... не знайшов ( може погано шукав). Просто є пару дефектів кузова, які хочу заліпити
5 грн то хіба наклейка "уа" взята десь на халяву на заправці, і о не завжди. Але всерівно, це діло твоєmister_X писав:то в бариг така наклейка коштує 5 грн.
1 шт, не всі ті шо ти закинув, а 1 надпис фірмиmister_X писав:Ну... на скільки я знаю, то в бариг така наклейка коштує 5 грн
b_andriy писав:1 шт, не всі ті шо ти закинув, а 1 надпис фірми
Та я б взагалі того не чіпляв. навпаки шукав ободочки на фари, дзеркало хромоване, бампера... А тут така х...shaman писав:5 грн то хіба наклейка "уа" взята десь на халяву на заправці, і о не завжди. Але всерівно, це діло твоє
і на капєйку шось є ?shaman писав:всерівно втикнусь- навіщо переплачувати баригам на базарі? якщо в них шкали в приборку 70 гривень коштують, а в Хаоса десь 25.....
так шукаєш в неті готові чи малюєш за власним дизайном і друкуєшPioner писав:і на капєйку шось є ?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 25 гостей