Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Пропав антифриз пежо 307
- peGas
- Ім'я:Денис
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Машина в сімї вже 4,5 роки, на машині завжди їздив батько, проте за машиною завжди дивився я. останні 10 місяців на машині їзджу я. Останім часом замітив шо в пробках мотор троха почав грітися, перегріву не було бо вентилятор почав швидше крутитися і температура ставала на свій рівень. Сьогодні коли доливав омивач скла, помітив шо рівень антифризу менший мінімального! Але не видно звідки воно б могло підтікати і плям під машиною не було. Місяць тому я дивився на рівень і він був на максимально допустимій позначці. ніколи не доливали і не міняли антифриз.
Будь ласка порадьте шо робити
Re: Пропав антифриз пежо 307
Передивись всі хомути на шлангах і радіатор. Якщо десь пускають то побачиш. Якщо під капотом все добре треба дивитись в салоні... якщо є краник пічки то його в першу чергу, а потім і саму пічку. Воно може потроху пускати і під покриття ...так що зразу і не замітиш.peGas писав:Машина в сімї вже 4,5 роки, на машині завжди їздив батько, проте за машиною завжди дивився я. останні 10 місяців на машині їзджу я. Останім часом замітив шо в пробках мотор троха почав грітися, перегріву не було бо вентилятор почав швидше крутитися і температура ставала на свій рівень. Сьогодні коли доливав омивач скла, помітив шо рівень антифризу менший мінімального! Але не видно звідки воно б могло підтікати і плям під машиною не було. Місяць тому я дивився на рівень і він був на максимально допустимій позначці. ніколи не доливали і не міняли антифриз.
- Yelik
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 24 рази
- Контактна інформація:
Глянь в салоні, під передні коврики чи не мокрі.
volleyball.lviv.ua/blog/
- peGas
- Контактна інформація:
Yelik писав:Глянь в салоні, під передні коврики чи не мокрі.
опа, а якраз десь тижденб тому замітив дивний запах в салоні, помацав коврики і вони були мокрі, я думав шо то від снігу, але мене це здивувало бо ніколи не мали такої проблеми плюс завжди ноги обструшую від снігу коли сідаю
а як туди потрапив антифриз і шо дальше робити?
дякую всім хто відписав
- RED_Spider
- Тюнінг клуб
потрапляє він туди тому що там стоїть радіатор пічки він і течеpeGas писав:а як туди потрапив антифриз і шо дальше робити?
а далі в ідеальному варіанті його поміняти
- Yelik
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 24 рази
- Контактна інформація:
peGas, в мене зараз така проблема. Капає із з`єднання трубок пічки чуть правіше від педалі газу. Сьогодні машину відігнав на сервіс, казали що це прокладка, яку треба замінити.
volleyball.lviv.ua/blog/
- CAT
- Ім'я:Данило
- Контактна інформація:
взагалі якшо за 4.5 року не доливати антифриз то він буде нижче мінімума полюбому, томушо в кожній новій машині є мінімальний розхід антифризу через помпу. але якшо рівень чуть чуть нижче мінімума то машина би не мала грітись сильніше...
я думаю шо найвірогідніша причина то всетаки зношена водяна помпа, вона підтікає але не так шоб аж знизу були плями, подивись на підйомнику на неї після того як прогрієш машину...
для початку можеш долити антифризу і поїздити тиждень, якшо рівень не впаде то значить розхід мінімальний і можна їздити і далі моніторити рівень. якшо ж за тиждень впаде рівень то тоді їхай на сервіс дивитись помпу, патрубки і радіатори
я думаю шо найвірогідніша причина то всетаки зношена водяна помпа, вона підтікає але не так шоб аж знизу були плями, подивись на підйомнику на неї після того як прогрієш машину...
для початку можеш долити антифризу і поїздити тиждень, якшо рівень не впаде то значить розхід мінімальний і можна їздити і далі моніторити рівень. якшо ж за тиждень впаде рівень то тоді їхай на сервіс дивитись помпу, патрубки і радіатори
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
Тече або пічка або зєднання патрубків. Треба лізти під панель і виясняти звідки. трохи заскоро щоб пічка полетіла. Скоріше всього десь на зєднаннях травить.peGas писав: опа, а якраз десь тижденб тому замітив дивний запах в салоні, помацав коврики і вони були мокрі, я думав шо то від снігу, але мене це здивувало бо ніколи не мали такої проблеми плюс завжди ноги обструшую від снігу коли сідаю
а як туди потрапив антифриз і шо дальше робити?
дякую всім хто відписав
- peGas
- Контактна інформація:
поняв треба на сервісYelik писав:peGas, в мене зараз така проблема. Капає із з`єднання трубок пічки чуть правіше від педалі газу. Сьогодні машину відігнав на сервіс, казали що це прокладка, яку треба замінити.
CAT писав:взагалі якшо за 4.5 року не доливати антифриз то він буде нижче мінімума полюбому, томушо в кожній новій машині є мінімальний розхід антифризу через помпу. але якшо рівень чуть чуть нижче мінімума то машина би не мала грітись сильніше...
не пропало до цього випадку ні грама, завжди на макс було
- peGas
- Контактна інформація:
був сьогодні, ті подивилися і сказали шо ніде ніц не тече. при них залив антифриз до макс рівня. поїздив через пару годин дивлюся а рівень між мін і мак позначками!
плям під машиною не було!
також замітив шо шось тарахтить між передньою дверкою і крилом.. особливо дуже чути якшо відкрити двері.
завтра знову їду на сервіс

також замітив шо шось тарахтить між передньою дверкою і крилом.. особливо дуже чути якшо відкрити двері.
завтра знову їду на сервіс
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей