Сабж,треба майстер по коробках,в даній темі по Опелівських,треба дещо підрішати та поговорити,обсудити,прошу відписатися тим хто розуміється або дати номер майстра,з мене
Vitalik-first, як на Галицьке Перехрестя їхати. От їдеш по кольці (автостанція№2) в сторону Гал.Перехрестя, на першому світлофорі направо,там дорога з плит, їдеш метрів 700 і зліва така будова це "млин".
Vitalik-first, я робив коробку міцика на Віктор-сервісі, там є такий Сергій (механік, бо є ще Сергій-електрик)... Здоровий такий чувак в бандані і з блютузом у вусі:-) Мені сподобалось: завіз машину, за 5 годин забрав. Підшипники, сухарики і прочу фігню Сергій сам купував, я по чекам потім з ним розраховувався... Його там на Перфецького всі знають, тому ціна дешевше... Загалом на круг вийшло дешевше, ніж я планував, 47 тисяч після цього проїхав, жодних зауважень до коробки...
телефон 0506655059...
"Нам не страшні московські воші. Нам страшні українські гниди."
Симон Петлюра
Myself, Серьогу знаю давно-давно,толковійший майстер який в мінус 15 в боксі ходить в майці ібо багато роботи і жарко перевіряв мені БМВ,Вектру,багато що робив,реально я круче майстра не знаю,навіть не думав до нього звертатися,ціни деколи аут,напиши в пп скільки стало грошей і що робив