1. Моя вина за поворотом в населеному пункті зупинили =110км/год...результат..торг і 10 грн

2.Отут вже зло бере. Траса кИїв Одеса має сюрпризи, зпоміж різних сіл які розходяться по ліву і праву сторону(вказхівники на синьому фоні) зустрічаються населені пункти на БІЛОМУ фоні де швидкість не більше 60 км/год :o.А асфальтне покриття ідеальне тому 60 там явно нехочеться їхати. Якщо описати проїзд тих сіл то виглядає
типу ВИИИИИХ і села нема, вістань між знаками які позначають початок і кінець села не більше 500м :o Але завжди між тими знаками сидить жадний ДПСник який стріляє в в тебе з новомодного фена(фара), відповідно ціна зросла до 20 грн(напевно зато що він ше 200м пробігся)Але питаня!!Чи може працівник ДПС служби зупинити з лівої сторони траси? Чи тільки з правої сторони????????Тому я його і не помітив тому жирдяй і пробіг 200м
3. Банальний обгін через сплошну

Дорогою додому
10+АКТ+посилання тернопільських мєнтів на чоловічий статевий орган=10грн+.........
1. Знов виплело село з непонятною назвою, менти були в гуморі тому за 10 відпустили(хотіли 20)
2.шок. :x фігарю тай фігарю, бачу мєнти з фарою,населеного пункту нема, думаю явно [цензура]...пиняє :o Підбігає рижий пес і :"Нарушаєте, нарушаєте..117км/год..ваші документи....оформляєм".
Ви би бачили морду того москаля який почав зразу говорите "українською"коли а акті я дописав
а)При зупинці мого транспортного засобу, працівник ДПС не відрекомендував себе, тільки пояснив причину зупинки-перевищення швидкості.
б)З показниками прилада визначення швидкості не ознайомлений, повідомлений усно працівником ДПС
в) Акт складений без присутності свідків
Складання АКТу вважаю не правомірним. і Підпис

Тепер питання
Чи то всьо правильно??? І хіба я не маю права рухатися з швидкістю 117 на цій трасі???
3.Саме цікеве. Проїзжаю Тернопіль.Спуск вниз потім вверх...населений пункт, збавляю до 60(вже навчений)

Знов фара і швидкість 86 км/год..... :evil:
-Тие шо знаку нивидів, тож сі село почало, а туйка тіко 60 (шисдисєт)можна.
-Ви би ше на знак вилізли і вниз стріляли, тоді більше лохів попалося

-Шо ти туво балямкаєш , давай на каву і їдь.Видиш нова фара всьо показує, навіть коли ти їхав.
-Ок. крутіть відео :lol:
- :-k Ти шо [цензура], хто ті права видав :evil:
- Такий самий мєнт як ти.
-Даєш на каву чи нє?? :evil:
-Ні
-Тоді пишем??
-Пишем!
-Петро неси акти! :eyecrazy:
-"Петро"Іди на...й сам неси
-А де вони є?
-"Петро" в дупі.
-Пацани я немаю часу.
-Петроооооо:eyecrazy:
-"Петро" іди на..й
-На докумети і пі...уй
-Як пі...уй.
-Сідає в сво х..ню і пі..дуй
-:eyecrazy: Ти ....пі....пі....пі....іди на х.
-Щасливої дороги!
Уривок із діалогу з тернопільським мєнтами я в шоці :x
Але питання
На якій відстані від знаку мають право стояти дпс і засікати швидкість?????, бо по суті вони засікли мою швидкість до знаку
Отак.