на Форд-форумі задавав питання, але там всі ставлять 15 з висотоб 50-55 максимум. Тому може тут мені підкажуть яку максимальну висоту можна вліпити на мій Ескорт так щоб не терло і влізло нормально
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
сайдьот.Denzzzil писав:трактор був карочє ))))
яка там розболтовка? то та резина на якій ти дріфтувати вчився?hrdrive писав:має влізти легко!
ти їх ще за рік не продав? напевно якась фігова гума і діцкі турецькіhrdrive писав:Vusiko, viewtopic.php?f=35&t=17332
Vusiko писав:175\75\14
hrdrive писав:195 на 65 р 15
жип)))Изменение дорожного просвета, мм 8.5
55 то за низько, я ж на Золочів кожен тиждень льотаюzinkevych писав:15" разом з гумою 205\55
не плутай діаметер колеса з його радіусом. ступиця ж кріпиться до середини колеса, то кліренс збільшується не на величину діаметра, як ти порахував, а на величину радіуса, тобто:hrdrive писав:Vusiko, на 1.6 см буде вища машина на цих колесах!
slim_painter писав:Изменение дорожного просвета, мм 8.5
Так, я побачив опячатку в мене 175\70\14, тобто якщо вірити калькулятору на Хердрайвових колесах підніметься чуть більше, ніж 1.5 смslim_painter писав:не плутай діаметер колеса з його радіусом. ступиця ж кріпиться до середини колеса, то кліренс збільшується не на величину діаметра, як ти порахував, а на величину радіуса, тобто:hrdrive писав:Vusiko, на 1.6 см буде вища машина на цих колесах!slim_painter писав:Изменение дорожного просвета, мм 8.5
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей