11. 2006 р.-народження,дістався мені у 2011році, від товариша який майже її вбив!

Кузов:
Чорний,трошки порепаний і де-неде кинулась ржавчина яку я виліковую,молдінги(будуть ліквідовуватись),довариний бедлук якого давно хотів,решітка радіатора перепаяна-без значка.Встановлені всі розпорки і стабілізатори,бі-ксенон 6000Кл(Несліпить,настроєний нормально)
Двигун:
1,5 8-клапанний , інжектор,газ-бензин. 78т. натрудився. На 100км.-8л газу,100км.-7 бензину. Була зроблена голова яку потроху зїдає газ(притерли клапана до сідел),поміняі всі масла,ролік і ремінь.Вихлопна система на 51 трубі-стронгер-глушак від Пасата б3 прямоточний. В планах павук, вал і допрацьовка голови!

Ходова:
Поставлені прокачані стійки жорсткість "Спорт" + вкорочений шток на 2.5 см працював над ними майстер яний працює на сервісі на кінці вул. Зеленої,різані пружини на 2 витка(в найблищий час буду міняти на занижені ще неоприділився з фірмою),поміняні всі деталі гальмівної системи. Катається моя "Зузулька" на 15 легкосплавних дисках помальованих у оранжевий колір і взутих у "Контіненталь"195/50.
Салон:
Висока панель,сидіння рідні,повністю обезшумлений-стп,візол,бітопласт....,обтянуті дверні вставки на картах-білий шкірзам(буду перетягувати оранжевим). Електросклопідіймачі передні.
Акустика:
Грлова-"Соні",Фронт-2 компонентні "Герц",Саб в кількості 2 штука в одному корпусі "Джбл" 12,Підсилювачі- 2 канальний "Айкон" і 4 канальний "Ланзар"
Планів дуже багато,але будем виходити з можливостей!
Пару фоток роботи і машинки:

Якщо шось згадаю то допишу! Вибачайте за помилки які тут певно є!