туда, Новояворівськ-Ніско-Варшава-Слупськ
з + 350км по автобану, з мінусів перші 200км селаааааааами........
Автобан 30 злотих

обовязково треба заправлятись перед виїздом на автобан коло варшави, на самому автобані мало заправок і ціни там дуже жосткі, якщо так газ по 1.79-2.05 то на автобані 2.22-2.55 я протупив і всі 350км провалив на укр бензі

найдешевший газ перед варшавою 1.81
назад
Кошалін-Лодзь-Кельце-Жешув-Новояворівськ
з + Перші 150км дуже гарні, дорога через ліси озера, лодзь жешув через кельце мало сіл, автобан 13 злотих.
найдешевший газ на вїзді в Лодзь 1.79
заправлявся по 1.89 1.81 польського газу вистарчило чітко до першої укрнафти на укр землі )))
в крайній точці Ustka повалявся на пляжі і покупався в холодному балтійському морі

тамже мотор почав троїти (пятерити) далися в знаки мої маніпуляції з катушками запалення viewtopic.php?f=23&t=47488 нащастя проблема була в ближній головці і була вона в дирявому силіконовому гандончику свічки пофіксив за допомогою силіконового герметика і стаканчика від йогобели ))) насправді пятерити вона почала ще на автобані просто на бензі пропусків запалення було значно менше.
газовий розхід на зворотній дорозі впав до омріяних 10л /100км (було 12.5) але хз чи то польський газ чи то справне запалення так вплинуло бо на укр газі по дорозі туди було стандартні 12.5 іто селами 50-90
обновив максималку 225 по жпсу, срані фури обганяючі одне одного на швидкості 90км не дали розігнатись більше, треба пробувати на 3 рядці, теоретична максималка на 6 при 7к 250 далі відсічка.
про тесфрі, як я зрозумів намагатись повернути пдв далі жешува дуже наївна затія, наприклад в кошаліні в касторамі мені зробили глобал блю, довго шукали бланк і згадували як його заповнювати, в теско я довго парився вибираючи що купити щоб не було більше 14 позицій і набрати 200злотих, а потім вони взагалі нерозуміли апчом я і чого я так далеко на закупи приперся, навіть показаний глобал блю з касторами нічим не допоміг, обіцяли пофіксити і до наступного мого візити роздуплитись ))) добре хоч фактуру зробили.
ітого через кастораму і теско 100злотих тюю, ще був в Лерої теж в тих краях так там довго шукали дівчинку яка вміє заповлювати зврот вату потім та дівчинка довго шукала бланки і так і не знайшла питала чи я можу завтра підійти

ну і головне після цього всього я просто окуїв від їзди вночі по україні, ксенон, ями, перепади плит, лежаче незнати шо(поліцейський), хто їздив на корчову знає про що я, придурки з дальнім світлом, ліхтарі і прожектори які наче навмисне ставили так аби сліпити водіїв, відсутність розмітки на стрийській трасі, куда я попав думав я матюкаючись віддуші, дім рідний дім

дивно, як я не шукав був навіть на місцевому ринку в кошаліні, але дешевих морепродуктів я так і не знайшов (((
П.С. Іго гамно, тре шукати альтернативу, доріг не знає, водить через сентри міст.
і найголовніше, ремонтопридатність системи запалення підтверджено тривалими випробуваннями в реальних умовах )))