і тіко років тому теж були і wrx і суби, і вона вже тоді надирала їм сраки.AnGeL писав: то кіко років тому було???
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Японці чи Німці
- axel
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
bmw-club.lviv.ua
- Sluva
- Ім'я:Славік
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 28 рази
Re: Японці чи Німці
пррр..стаять Ракєль (с)...я чесно кажучи поняття немаю як виглядає 5й прелюд чи целіка...я висловив думку, що мені візуально подобається з тих купешок ось і все....axel писав: ой а прелюд 5-й красавєц.. і целіка о та остання, тож гарна нє?
Про смаки не спорять.
"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма
- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
Jarevych писав: ресурс на поїздку на море і назад

axel, тоді і Е30 блєстала

Sad, but true.
- Jarevych
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Ярік
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 82 рази
- Контактна інформація:
DNK, приведу приклад, Фронтера то якраз твій клас, по розмірності, по двигунах і по форм фактору. Не враховуючи те що Фронтер мало, і вони суттєво старіші, але я б вибрав її. З інших виробників на час випуску твого Рава такого класу німці не випускали. Доречі катався я на раві якось, чесно, невпечатліл, потім коли прокатав власника рава на своїй Тігрі, то він переш шо мені сказав то те, що в мене набагато якісніші матеріали ніж там, при тому що моя машина старіша і по класу взагалі не конкурент
Машина не жінка , помилок не пробачає
- axel
DNK, AnGeL, пацани, а шось таке?............. нє? нема.... ой як жаль...

bmw-club.lviv.ua
- AnGeL
- Ім'я:Остап
- Дякував (ла): 28 рази
- Подякували: 29 рази
Jarevych, ну я мав на увазі шо та фраза двостороння, типу любий доглянутий японець буде краще німця недоглянутого
ну про калібру то ти трохи промазав
по-перше та калібра зігниє скорше, ніж доживе до тих років шо доживають прелюди, то є раз, по-друге, шо ти знаєш про ресурс хондовського заліза??? воно їздить при високих обертах, в той же час якшо якогось німця так крутити то воно так і буде - на море і назад!!!
п.с. якби ти знав наскільки великі навантаження витримує шатун при високих обертах 9-10к, то б такого не писав

ну про калібру то ти трохи промазав

п.с. якби ти знав наскільки великі навантаження витримує шатун при високих обертах 9-10к, то б такого не писав

Хондоводи настільки сурові....
- Контактна інформація:
тоді вже е36 походу блєстала, але... сам розумієш, тут як бачиш аргументів 0BOXER писав: axel, тоді і Е30 блєстала
- axel
вона і зараз блєщєт) 2 літрового 4 прелюда в стоку зжер в городку на об'їзднійJarevych писав: axel, тоді і Е30 блєстала

bmw-club.lviv.ua
- Apokalipsis
- Ім'я:Ігор
AnGeL, скажи мені чому на імпрезу втулили 2.5 косворт і переробили машину так що там кузов лишився?
Wole pchac Forda, niz jezdzic BMW!
- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
до речі, їздив вчора ввечері (не жара!) в Ніссані Тііііііііді: в салоні штиняє пластиком і новим матеріалом (ну як в машинах тільки-но з салону), питаю власника "скільки машині?", він каже "3 роки"
на задньому дивані сидіти нереально, а в довгій дорозі взагалі пісєц - тупо два куска дубових: спинка і сидіння, ніякої ергономіки

axel, не травмуй їх так

на задньому дивані сидіти нереально, а в довгій дорозі взагалі пісєц - тупо два куска дубових: спинка і сидіння, ніякої ергономіки

ну вони по ходу про кінець 80-х говорили, але:Jarevych писав: тоді вже е36 походу блєстала
Jarevych писав: але... сам розумієш, тут як бачиш аргументів 0

axel, не травмуй їх так

Sad, but true.
- Jarevych
- Тюнінг клуб
- Контактна інформація:
AnGeL, ну поперше, готовий порівняти японця років так 88-го з будь яким таксистом на 124-му, але щоб японець був того класу... такшо не говори дурниць.
На рахунок Калібри, то тут ти дуже сильно помиляєшся, доглянута калібра не зігниє раніше ніж прель того самого року, а ресурс в с20лет повір не маленький, а потенціал огого. На рахунок ресурсу хонди точно не скажу, але читаючи різні форуми чомусь здається що буде по слабше, і тим більше, щось мені підказує, що якщо мотор крутиться до таких високих обертів, то з нього вижали явно на заводі багато, думаю з будь якого німецького мотора можна вижати не менше, але завод того не робить бо думає про надійність і ресурс
На рахунок Калібри, то тут ти дуже сильно помиляєшся, доглянута калібра не зігниє раніше ніж прель того самого року, а ресурс в с20лет повір не маленький, а потенціал огого. На рахунок ресурсу хонди точно не скажу, але читаючи різні форуми чомусь здається що буде по слабше, і тим більше, щось мені підказує, що якщо мотор крутиться до таких високих обертів, то з нього вижали явно на заводі багато, думаю з будь якого німецького мотора можна вижати не менше, але завод того не робить бо думає про надійність і ресурс
- AnGeL
мож той тіп заснув за кермом, а ти ся тішиш як дурне цвєшкомaxel писав: 2 літрового 4 прелюда в стоку зжер в городку на об'їздній

ну шо тут скажу, нема такого в япошок, і ніякий лєхус не дотягне до того рівня. так само як і ніякий німець до ево чи врхaxel писав: пацани, а шось таке?

- Контактна інформація:
ти шо прікалуєшся? чому це? да керовані, да гарні по старту, але для прикладу РС4, троха більша по класу, але явно їм не поступиться, ти більше ево і врх то вже троха не то, комфорту там нема взагалі, а тим більше Мітсу заявила що ево більше не буде.AnGeL писав: так само як і ніякий німець до ево чи врх
- axel
RS2 в 93-му їхала до 100 за 4,7... ево і врх зараз так не їдуть в стокуAnGeL писав: ево чи врх

ага.... після 190 почав засинати.AnGeL писав: мож той тіп заснув за кермом, а ти ся тішиш як дурне цвєшком
bmw-club.lviv.ua
- axel
хтось зігниє, а хтось вже підгнивAnGeL писав: по-перше та калібра зігниє скорше, ніж доживе до тих років шо доживають прелюди,

bmw-club.lviv.ua
- AnGeL
Jarevych, так чого ти до 124 прилип? давай якийсь хетч тих років з доглянутим сівіком порівнювати чи ше шось таке... то безтолкова суперечка. люба машина доглянути буде краще за любу недоглянуту, +/- тих років.
а про калібру і прелюд -
там на наводі не вижали всьо шо могли, а зробили серійний двигун з такими характеристиками, і якшо в нього не лізти, то відходить він спокійно пів мільйона, а то й більше. не дурно ж на ті мотори є ще і вали всякі, в всякі інші примочки, і з них знімають ще більше!!! просто то не так відчутно.
п.с. почитай про навантаження які діють на шатун, потужністні і інерціїні, і тоді зрозумієш шо таке для мотору працювати в режимі 9-10к

а про калібру і прелюд -

п.с. почитай про навантаження які діють на шатун, потужністні і інерціїні, і тоді зрозумієш шо таке для мотору працювати в режимі 9-10к

axel,
і то всьо, до чого ти можеш доіпатись на рахунок ржавчин??? давай навіть на твому бмв зчистим ззовні метал до блиску на дні, (вже не кажу про опель), і подивимось скільки воно там таким залишиться... Бо особисто в мене пів дна такого, і всеодно метал блищить. а арки то ахілесова пята всіх япошок, шо є то є, зато дно не гниє! думаю най краще арка ржавіє, ніж дно на ходу вивалюється 

Востаннє редагувалось Чет, 26 липня 2012, 22:58 користувачем AnGeL, всього редагувалось 1 раз.
значить і такого не роблятьAnGeL писав: ну шо тут скажу, нема такого в япошок,

bmw-club.lviv.ua
- axel
Я фарбуватиму машину наступного року, так як ставитиму м-пакет. Давай я тебе запрошу і ти подивишся як зроблена німецька машина. Скільки нержавіючої сталі там йде на захист. Подивишся, з якого металу зроблені важелі, у яких обоймах запресовані сайленти. за одно пошукаєш собі там корозію. ОК? а потім глянемо у тебе, а?AnGeL писав: давай навіть на твому бмв зчистим метал до блиску на дні,
bmw-club.lviv.ua
- Jarevych
- Тюнінг клуб
- Контактна інформація:
AnGeL, ну давай, найди мені конкурента і тоді будем говорити. а про 124... ну то один з представників старих корит які експлуатуються досих пір, причому в умовах таксі, чи ще десь гірше... але шось японців там взагалі не видно. Доречі в Албанії 80% машин саме мерси, причому дуже старі
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 2 гостей