Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Аквапарк у Львові
azakharchuk
Стать:чоловік
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 3 рази
Re: Аквапарк у Львові

Повідомлення azakharchuk » П'ят, 08 серпня 2008, 12:41

Мдя, театр начинается с вешалки... Будем начинать знакомиться с сайта.

Ну то, что он недоделан, как тут уже сказали - это факт. Помимо части пустых страниц, особенно порадовали адреса.

www.aqualviv.com.ua
Nataliya_VIP@aqualviv. com.ua
pr.aqualviv@gmail.com
akvakadry@mail.ru

Вот этот вот pr.aqualviv@gmail.com можно сразу увольнять, за создание такого имиджа компании.

Ну а общение на гостевой - это просто песня. С одной стороны я понимаю, там вопросов много и умаешься каждому расписывать. С другой стороны, это все нормальным наполнением на сайте. Тогда бы большая половина вопросов отпала бы сама собой. А так, для того чтобы узнать ответ на банальный вопрос человека отправляют перерыть 16 страниц гостевой, чтобы узнать, что ответить ему могут, когда он подойдет на ресепшн.

В целом, мне [цензура] цена, аквапарк - это не предмет первой необходимости. Пусть сделают такую какую считают нужной. Но в первую очередь, хочется видеть СЕРВИС, а из сайта и первых отзывов в Сети, сервиса-то как раз и не видно.

А тут "хотят и рыбку съесть, и на ... сесть". С высокими ценами не будет достаточной заполняемости, значит не будет достаточной прибыли. А с низкими не хватает на то, чтобы нанять достаточно квалифицированный персонал, который в состоянии оказывать качественные услуги. По паре дней неофициальной работы, тем более, без личного посещения, не хочу делать далекоидущие выводы, но по первым отзывам, хорошая задумка "Аквапарка" уже находится на пути к статусу "Быдлопарка". :(

Demyan
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Контактна інформація:

Повідомлення Demyan » П'ят, 08 серпня 2008, 12:59

а що значить сервіс? що там повинні за вами бігати і носити і на горку заносити?. Зайшов дали браслет і все...скільки був в аквапарках - сервіс зовсім не потрібний і ні разу не тре було когось щось питати. Те що там ходять всякі рятівники і ще хтось - вони собі ходять і все. Я їх не чіпаю вони мене не чіпають.
А от що буде на горках робитися уявляю - особливо з нашими людьми. Будуть займати чергу через 5 людей і черга буде іти по кругу так що ви станете а вам скажуть за мною стоїть 5 людей:) пішли в т--ет. Бачив таке як наші робили...іностранці були :shock . О тут вже потрібен сервіс причому достатньо привести :ninja щоб дав кому треба і куда

Speedo
Ім'я:Орест
Дякував (ла): 22 рази
Подякували: 19 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Speedo » П'ят, 08 серпня 2008, 13:22

Mc та я також не маю нічого проти львівського аквапарку, ти мене неправильно зрозумів, просто мене виводить з себе таке відношення "Хош сауну, солярій джакузі, значить задохера хош, крутой дуже, начить плати багато". До речі мене товариш в Москві живе, каже там та сама байда, на схожі послуги ціни зашкалюють, а ще й ці "совкові" аквпарки і не зовсім безпечні з т.з. техніки безпеки (в Росії були нещасні випадки) :angry
Совок, одним словом.
А те що у Львові відкрли, це тільки ПЛЮС для міста яке ні ріки ні нормальних водойм не має! Ну що ж, поживемо-побачимо...
Доречі я не знаю як там можна витримати цілий день. Особисто я б не йшов, просто для прикладу навів. В Кракові ми взяли денний, але висидіти з ранку довше ніж до 15-16 год дня важко... тим більше всі розваги там розрховані на дітей (спортивних доріжок для плавання немає не надійтеся!)
:cry

azakharchuk
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 3 рази

Повідомлення azakharchuk » П'ят, 08 серпня 2008, 13:59

Demyan писав:а що значить сервіс?
Сервис это не только получить ответ на заданный вопрос (хотя на сайте у них и с этим проблемы). Только навскидку.

1. Как минимум, если определены какие-то правила, то должны быть люди, которые следят за выполнением этих правил, и применяют адекватные санкции. А не как написано здесь:

http://zaxid.net/article/21452/
Заборона заходити взутому-заборона,але не для наших людей.Рагулізм,за перепрошеннням,заходити в зону розваг у взутті, в якому прийшов з вулиці.Слухняним відвідувачам доводиться ходити босими по брудній плитці.
2. Если я хочу перед работой часик поплавать, то мне будет стремно, так как на работу я частенько езжу с ноутбуком, а правила говорят:
2. Адміністрація аквапарку не несе відповідальність за цілісність особистих речей і ювелірних прикрас, залишених відвідувачами в гардеробі, індивідуальних шафках, сейфах на рецепції :shock , а також речей, залишених без нагляду.
Ладно шкафчики в раздевалке, но сейфы, на ресепшене... это выше моего понимания.
Demyan писав:Те що там ходять всякі рятівники і ще хтось - вони собі ходять і все. Я їх не чіпаю вони мене не чіпають.
Ты прав. Хороший сервис должен быть ненавязчивым. Это как в футболе/боксе - арбитр/рефери должен быть незаметен. Но тем не менее они должны следить за порядком, и пресекать действия посетителей, которые создают неудобства другим (это и твой пример с очередью, и пример с обувью).

Speedo
Ім'я:Орест
Дякував (ла): 22 рази
Подякували: 19 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Speedo » П'ят, 08 серпня 2008, 14:04

Ось для прикладу пару фоток з Краківського аквапарку (соррі за якість)....
----------
azakharchuk в Кракові те саме, вони ніякої відповідальності за цінні речі не несуть (пам"ятаю мене це теж здивувало)... коротче, перестрахувалися...

а ще, у Кракові запам"яталося що джакузі там є п"яти- чи шестимісні, людей завжди там повно (переважно сідають компаніями) і вільне місце знайти напротязі дня досить важко (не кажучи про вільну ванну), але якщо є 1 чи 2 місця вільні, то ти запросто залазиш в ту джакузі...(неважно чи там дівчата чи мужики чи бабульки, тобі ніхто слова кривого не скаже), я спочатку питався "чи можна", але на мене так здивовано дивилися, а потім кзали "Та ясно що можна, чого питаєте є ж місце" в нас же зразу було би "що не бач що занято, ми тут сидимо!", "там колєга вийшов зара прийде", "не лізь бач тут одна компанія" і т.п....
:angry
Культура, і фігня що наші міста майже сусіди ... в нас особливо у відношенні сервісу чи якихось черг, просто БЕЗНАДІЙНЕ відставання...
Але тут, ІМХО, починати треба тільки з себе самих...
Вкладення
krakiw.jpg
kr2.jpg
kr4.jpg

Mc

Повідомлення Mc » П'ят, 08 серпня 2008, 15:16

Speedo писав:Але тут, ІМХО, починати треба тільки з себе самих...
о! золоті слова :) в тому і проблема - тому і охоронці хамовиті (їх же не з-за кордону імпортували разом з гірками), і бидло взуте ходить (те бидло наймовірніше на вулиці потім ще є сємічкі лускає під ноги), і сервіс кульгає..

щодо кабінок - то стандарта штука, ніхто не буде за наші ноути - навіть на рецепції підписуватись - всі в курсі, які в нас хитрі люди і на які мудрі придумки вони здатні :)
biketravel.wordpress.com

Lezio

Повідомлення Lezio » Суб, 09 серпня 2008, 02:05

а хай кожен подумає хто тут написав, якщо він працює в свері обслуговування чи він нормально ставиться до інших людей??
а головне ми народ терплячий привикли до ніякого сервісу.. і самі ж його робимо.. :angry
не спорю в Кракові гарно, але хоч в нас такого немає це не мішає нам любити своє, хоч якщо не любити то поважати і цінувати.
хтось каже совком попахує, а де ти в Україні не відчував цього?? ми ще довго це будем чути поки кожен з нас цього не почне розуміти і як сказав Speedo починати треба тільки з себе самих...!!!
і правильно Мс сказав починати треба пояснювати з малого, хоч навіть дитині 3,5 року вона не така нерозуміюча як здається. раніше почнеш більше навчиш! :teach
і ще одне не має ідеальних речей і досить обсирати своє, в Кракові шви гірок погані і залишають сліди на тілі :thumbdown :( , чому про це ніхто не сказав, а як своє обсирати то всі тут як тут! :angry

hugo

Повідомлення hugo » Нед, 10 серпня 2008, 19:17

полностью согласен с Mc, обгадить что то - мы мастера еще те... а вот создать - на это мало кто из нас способен...

Apokalipsis
Ім'я:Ігор

Повідомлення Apokalipsis » Нед, 10 серпня 2008, 23:20

Народ був сьогодні в аква парку! там чесно кажучи дуже класно!!!(як для України) потонути точне не дадуть! тай і не ма дуже де там глибина 1,60(це не всюди) сервіс нормальний,але з парковкою деколи труднощі....,не забутьте взяти шльпанці і рушник,хто хоче мило шампунь(ну і плавки само собою) доречі свої я порвав трохи :D дам пораду коли їдеш на колі то дупою краще не чесати :angel (особливо на актракціоні у формі підкови) взагалі мені дуже сподобалось! а і ще одна порада краще іти у будній день так(набагато дешевше) і не прострочувати час (якщо брати на години бо 1 хв простроченого часу + 1 грн я маю особистий досвід :D ) словом приємного відпочинку!
Wole pchac Forda, niz jezdzic BMW!

Rujuy
Ім'я:Рыжий

Повідомлення Rujuy » Чет, 14 серпня 2008, 19:52

аквапарк зачёт!!!!!!! :) :) :)

юра

Повідомлення юра » П'ят, 15 серпня 2008, 07:51

Rujuy писав:аквапарк зачёт!!!!!!!
+1 був вчора дуже сподобалося

юра

Повідомлення юра » П'ят, 15 серпня 2008, 09:10

Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення

Fobos
Рятівник форуму
Ім'я:Юра
Дякував (ла): 138 рази
Подякували: 9 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Fobos » П'ят, 15 серпня 2008, 09:38

юра, а що означає надпис в лівому нижньому куті www.tunin.lviv.ua?
Ford?

Gleb

Повідомлення Gleb » Суб, 16 серпня 2008, 00:43

Був сьогодні в аквапарку, скажу коротко: СУПЕР!!!!
Дві речі не сподоболося, це хамка-касирша і черги на горки...

П.С. Самі класні горки: Помаранчева горка і горка-туалет (де тебе спускає як якесь *****), хто був зрозуміє...

Rujuy
Ім'я:Рыжий

Повідомлення Rujuy » Суб, 16 серпня 2008, 10:51

так эта горка называется "унитаз")))))))

Twister
Контактна інформація:

Повідомлення Twister » Суб, 16 серпня 2008, 11:45

так був я в вівторок в аквапарку ща пділюсь враженнями..

Короче почну з мінусів
1)басейн тільки в шапочках хто не має шапочкитреба купити а це 25 грн. так зробіть прокат шапочок я от на "Динамо" я думаю це було б вигідніше...
2)хто може їздив в трубах короче як вилітаєш в той басейн а потім з нього вилазиш то вже тих пару драбинок відломаних вилазив так без них..
і 3) та стінка типо для лаження 25% тих штук за які триматись вже відкручені..!

А так далі все супер!!Мона гарно відірватись

Twister
Контактна інформація:

Повідомлення Twister » Суб, 16 серпня 2008, 11:47

Fobos писав:юра, а що означає надпис в лівому нижньому куті www.tunin.lviv.ua?
Це типо мала бути реклама цьому сайту але він недописав букви..

pikach00
Дякував (ла): 87 рази
Подякували: 35 рази

Повідомлення pikach00 » Суб, 16 серпня 2008, 12:39

Twister писав:. так зробіть прокат шапочок
Може тобі ше прокат прєзіків в борделях зробити? :D

Saba
Ім'я:Олег
Номер:BC IA
Подякували: 7 рази

Повідомлення Saba » Суб, 16 серпня 2008, 13:07

А там не глибоко, а то я плавати не вмію :oops :)

antik
Ім'я:Антоха
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 1 раз

Повідомлення antik » Нед, 17 серпня 2008, 18:50

Twister писав:басейн тільки в шапочках
так это не минус, а огромный ПЛЮС!!!
Twister писав:так зробіть прокат шапочок
мда... %)
pikach00 писав:Може тобі ше прокат прєзіків в борделях зробити?
+1
Три речі, на яких чоловік не повинен давати їздити - на собі, на своїй жінці та на своїй машині

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 15 гостей