та шо ти заладив зі своїм важким задньоприводним авто!?luav писав:Зрозуміло,що зимою легше рушити на легенькому передньоприводному авто,бо закони фізики однакові для всіх.Я подивився би на вас,коли ви це робили на мерсі-бмв з заднім приводом.Навіть електроніка часто не допомагаєBOXER писав:вкину гіменця на вентилятор: "шипи для пєдіків, які не вміють управляти машиною" :santaa)
Для мене показовим був голольод в березні місці цього року,коли я вже їздив на звичайній зимовій гумі.Не їхала омега по тому голольоду.Пара шипованою гуми на задню вісь кардинально змінила ситуацію в плані прохідності
відїздив чотири зими на 210 з тіптроном (на автоматі по вашому) на звичаній незношеній резині без жодних проблем і на Пелехатого двічі на день спускався і піднімався без проблем (звичайно якщо ніякий шипований задрот не починав іскри пускати в сніжній каші). Так, звичайно весною 13го було важко, але саперна лопатка і мішечок із шлаком рішали питання, а ше як пару мішків піску в багажніку то вапше.....
міняй прокладку....