дурне запитанняDoktor писав:чому?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
дурне запитанняDoktor писав:чому?
а ти в курсі який в першу чергу розхід в них?Doktor писав:че чому? в них народу влазить більше отже грошей теж більше
Не то, чтобы мне во что-то упиралось, но интересу ради. Когда первый раз заговорили о вводе больших автобусов, как раз говорили, что стоимость проезда не поднимется, за счет того, автобусы больше, больше людей перевозят, так что цену можно будет оставить, как минимум, такой же.crush писав:.але і пасажири повинні зрозуміти...що за комфорт треба платити...якщо тариф 2грн мінімально рентабельний для богдана...то він абсолютно нерентабельний для ЛАЗа/МАНа/Мерса
ну він там пристойно більший цифр не пам*ятаю но там здається до 40 л... і коштує один такий як 100500 богданів і вони якшо я не помиляюся всі кредитні...Doktor писав:tetraider, 22 літра на 100км
то шо пише вікіпедія і то шо є реально в міському режимі з їхньою напакованістю то є різні речі... crush тобі точно скаже по розходу... але я знаю шо 22 літра там нема і ніколи не було...Doktor писав:tetraider, читай вікіпедію більше 28 ніодин не жире
ну та і розхід 50-60л замість 20-25!!!!Doktor писав:че чому? в них народу влазить більше отже грошей теж більше
цифри нереальні....якщо розхід богдана (33місця) в міських умовах порядка 25л...то розхід "гармошки"(150місць) - 64л!!!azakharchuk писав:Расход топлива в абстрактных условиях у них 15л на сотню, против 34. По другим моделям можно предположить, что в условиях города расход можно умножать на 1.5. Ну пусть разница будет даже в 3 раза. Но пассажироемкость-то 33 против 148, т.е. в 4.5.
різниця в ціні автобуса 440к проти 1560к....різниця в уціні на запчастини: для прикладу колеса 1500 грн проти 3900 грн, привідні ремні 150 проти 750, фільтра паливні 30 проти 200..і таких прикладів багато...не говорячи пр наявність в лазі багатьох систем які є дорогими в обслуговуванні..які відсутні у богданіazakharchuk писав:Остается аммортизация. Тут я даже не возьмусь спрогнозировать, ибо не знаю, ни цен, ни срока службы. И еще обслуживание. Тут, опять же, я не знаю порядка цен. Ты к этому ближе, поэтому интересно узнать из первых рук.
і дійсно...форум автомобільний....давайте підійдем до оцуінки нової мережі з точки зору того що вул франка(від зеленої но винниченка), кн. романа, пр. Свобооди, підвальна, торгова, дорошенка, коперніка....будуть вільними від маршруток!!!!Formula1 писав:Читаю тему і ніяк зрозуміти не можу : Шо з форумом ? У всіх в підписах машини є і не по одній , так про шо тема ? Хто розкаже ?
33/25 = 1,32 пасажира оплачує літр бензину.crush писав:цифри нереальні....якщо розхід богдана (33місця) в міських умовах порядка 25л...то розхід "гармошки"(150місць) - 64л!!!
утопічне порівняння....гармошка, як і богдан....в міжпіковий період їздить напівпорожня/напівповна(кому як зручнішеvovka писав:33/25 = 1,32 пасажира оплачує літр бензину.150/64 = 2, 34 пасажира оплачує літр бензину.тобто получається що гармошка по бензину значно дешевша:surprised
це з чогог такий висновок зроблений???Sally писав:я не розумію, невже комусь великі автобуси подобаються менше ніж ті жахливі заригані богдани, де всі туляться одне до одного як риба в банці?!
ти не рівняй розмір києва і розмір львоваDBF писав:Друг в києві працює шо б обратись на роботу в нього займає півтора години часу і три пересадки маршрутка-метро-маршрутка і приблизно ~8грн.!!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 12 гостей