Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
+1pikach00 писав:Краще ланоса купи
Знаю..На "Дністер-Авто" без ГУР коштує на 2 000 грн. дешевше ніж з ГУР, але можливо краще заплатити ще тих 2 000 і взяти вже з ГУР???Terry писав: До речі, зараз пішла серія Калин без ГУР - зверни увагу (ціна від того міняється).
Які саме негативні відгуки?Детальніше!LEgEnDA писав:х3 наскільки читав про калину то відгуки чув лише негативні.
Хвороб ну дуже хватає|JAGUAR| писав:Які саме негативні відгуки?Детальніше!LEgEnDA писав:х3 наскільки читав про калину то відгуки чув лише негативні.
Я тож так думаю!LEgEnDA писав:помоєму вже 10-ка краща
В мене була думка брати 12-ку.Кажуть шо цей модельний р"яд не стійкий до корозії, що після 3-4 років експлуатації появляється ржавчина...і хз шо то робити!!LEgEnDA писав: Такшо раджу добре замиситисьпомоєму вже 10-ка краща;)
Правда, машинаа в салоні а на стиках вже ржавчина|JAGUAR| писав:В мене була думка брати 12-ку.Кажуть шо цей модельний р"яд не стійкий до корозії, що після 3-4 років експлуатації появляється ржавчина...і хз шо то робити!!
При умові обробленої машини. Бачив одну без обробки , пригнану з Польщі - квітня 2006 року тачка. ржі на ній як для 1,5 річної машини......LEgEnDA писав:4 роки - навіть підозри на корозію немає.
У меня все тоже самое без коррозии, ну и конечно без вмятин, царапин и т.д. Антикор не делалLEgEnDA писав:Пару глубоких царапин з вмятинами, загнутий поріг - нічо ніде;) арки над колесами як були зеленого кольору так і є;)
Lanos мені не канає аж ніяк!Низька посадка, мало місця...LEgEnDA писав:бери ланосЬ,
РОзсмішив.... В Калліні більше місця??|JAGUAR| писав:Lanos мені не канає аж ніяк!Низька посадка, мало місця...LEgEnDA писав:бери ланосЬ,
Посадка тама нормальна, міняєш передні стойки і все ок(вона клює на стокових)|JAGUAR| писав:Lanos мені не канає аж ніяк!Низька посадка, мало місця...
Цей ланос не оброблявся взагалі... і ні-чо ні-де;)OKKO писав:LEgEnDA писав (ла):
4 роки - навіть підозри на корозію немає.
При умові обробленої машини. Бачив одну без обробки , пригнану з Польщі - квітня 2006 року тачка. ржі на ній як для 1,5 річної машини......
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 36 гостей