Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Петро писав: він вихордить десь 500 грн,то так без накрутки,
в мене такий самий, тільки під іменем Genius, брав в Босяри, все працює на ура.Taras:) писав:купив собі недавно таке чудо
http://www.amazon.co.uk/HP-Car-Cam-Camc ... B00CX1NFBK
вроді задоволений....
+1, задоволений на всі 100% :)OKurylyshyn писав: в мене такий самий, тільки під іменем Genius, брав в Босяри, все працює на ура.
відписав босярі, подивимся) дякую за підказку.Morozov писав:ugine31,
Ну то продай...![]()
Думаю клієнти знайдуться, або спробуй на обмін з доплатою запропонувати босярі, він займається продажем реєстраторів.
якщо брали в магазині, то при наявності чеку можна спробувати повернути.ugine31 писав: подарували мені какашечний реєстратор
чесно кажучи-не хочу ображати друзів, хочеться просто тихенько всьо зробити)MAGYLA писав:якщо брали в магазині, то при наявності чеку можна спробувати повернути.ugine31 писав: подарували мені какашечний реєстратор
якщо купляли на базарі, то тож можна підїхати і спробувати поміняти на інший з доплатою
дякую!kapi писав:ugine31, так чи інакше вітаю з обновкою! Давно було пора його мати. В мене схожий, може і гімно, але мені хватає, всі мої потреби він задовольняє.
sapphir писав:Хто готовий витратити на рег гривен 700 зверніть увагу на ось цей:
G1W novatek 96650
На опель клубі по такій ціні його продають, на автозвуці щось біля 1100 грн. Як на опель клубі так і в нас на лачік клубі люди ним дуже задоволені - нічні стоп кадри ліпші ніж з мого за 200 у.е.
де його можна взяти у Львові? как гаварітса пасматреть паглядетьsapphir писав:sapphir писав:Хто готовий витратити на рег гривен 700 зверніть увагу на ось цей:
G1W novatek 96650
На опель клубі по такій ціні його продають, на автозвуці щось біля 1100 грн. Як на опель клубі так і в нас на лачік клубі люди ним дуже задоволені - нічні стоп кадри ліпші ніж з мого за 200 у.е.
Вчора дійшли руки потестити G1W - і в день і особливо в ночі знімає супер а якщо врухувати прайс - альтернатив нема! Єдине що треба сказати - там максимум 120 по діагоналі або приблизно 85 градусів по горизонталі - так що панораму не дуже то і познімаєте. Зате всі предмети наближені ( реально ближче ) в порівнянні з моїм 140 градусним Тренд Вижен і тому, зважаючи на якість картинки G1W, можна сміло стверджувати що великий кут в бюджеті - це скорше мінус ніж плюс.
sapphir писав: там максимум 120 по діагоналі
може навпаки: 85 по вертикалі й 12- - горизонталі.majestic писав: приблизно 85 градусів по горизонталі
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей