Значить турбіна мені потрібна від субару, підходять vf52, 48, 43, 39, 34, 30, 23, вроді ше є пару більш-менш підходящих. І з поради Данко, я так зрозумів що краще брати втулочну, так як шарикопідшипник не ремонтопрогодний. Тому чото мені перехотілось відвалювати немалу купу грошей за одноразову сумнівну турбіну. до прикладу 39 буде пуля в пулю, тільки на втулці, так само і 30, і ще декілька. раніше я їх не ебей знайти не міг, а зараз є пару штук. І як думаєте, може краще взяти реставровану втулочну турбу з штатів? чи шукати в нас живу б/у, якнайсвіжішу?
на ебей проскакують навіть такі смачненькі варіанти як ця http://www.ebay.com/itm/SUBARU-WRX-STI- ... 0b&vxp=mtr причому кантора зі 100% позитивних відгуків, + полірований хаузінг і білет-крильчатка компресора. варіант пц заманчивий, і на 100 баксів дорожчий. ну + доставка вийде ще до 100. канєшно можна знайти і просто реставровану за 300-350, і в нас вийде на ті самі гроші. Вобщем хочу почути поради в першу чергу від таких людей як Вомонт, Андре, Андрій320е30 і т.д.... просто кагбе на весну треба бути готовим, і пора вже збирати залізо потроху