Не знаю як там Екто, но залив бак Окко дизеля після кілька баків Сокара, і зробив висновок, що на Окко тепер буду їздити тільки на каву...FENIX писав:Може тяга звязана з раптовим похолоданням?
В холод машина краще їде)
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ОККО
-
- Ім'я:Павло
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- ОККО
- Контактна інформація:
Re: ОККО
Felix, пріносім тисячю ізвінєній, проведем васпітатєльну роботу.
Якщо Ви відправите в ПП номер картки - якось оперативно Вам організуємо акційну. Але треба оперативно, бо акція до 30-го.
Якщо Ви відправите в ПП номер картки - якось оперативно Вам організуємо акційну. Але треба оперативно, бо акція до 30-го.
-
- Лінгвіст
- Ім'я:Felix
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 37 рази
- Контактна інформація:
будіте наказувати перед всьою заправкою на віду ?ОККО писав: пріносім тисячю ізвінєній, проведем васпітатєльну роботу.

січас відправлю ннаОККО писав: Якщо Ви відправите в ПП номер картки
ПиСи: карточку передасьте вмємсті з вольваком - як компенсацію за спалені нерви

- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
ОККО,

Felix ну братан, тепер ти абязан паімєть Вольварій

Felix ну братан, тепер ти абязан паімєть Вольварій

- Andriy01
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 4 рази
Що ж ти підставляєш працівників АЗС - думаю, на ту заправку більше не заїжджай - точно плюнуть тобі в бакFelix писав: будіте наказувати перед всьою заправкою на віду ?![]()

- MAECTP0
- Ім'я:Василь
- Дякував (ла): 29 рази
- Подякували: 7 рази
- Контактна інформація:
В будь-якому випадку. ІМХОVusiko писав: альбоFelix писав: толі оля толі оксана демчукFelix писав: перед всьою заправкою на віду
"Найкраща колискова - звук двигуна, що працює" (с) BoomBox
- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
Thug
Зараз пояснять, "всірано" табє чірік літраф нівідать
Зараз пояснять, "всірано" табє чірік літраф нівідать

Востаннє редагувалось Чет, 26 вересня 2013, 11:05 користувачем cat-yellow, всього редагувалось 1 раз.
- MAECTP0
- Контактна інформація:
прикинь як ьам пів офіса на пів йшли в рукопашну доводячи свою правоту. Ше не визначилисьThug писав: Вівторок минув.

не те що тут поховались за зпровайдерів

- ОККО
- Контактна інформація:
Зі знаками все ОК, а саме що вони мають симетрично з обох сторін проходити по колу. Якби було, як кажете Ви (що головна має йти з однієї сторони кола), це можна було б трактувати, як те, що головна йде тільки для половини горизонтальної дороги :)Thug писав:ОККО, так що там із разаблачєнієм помилки в тестовому завданні з двому головними на одному перехресті?![]()
Вівторок минув. А я крові хочу![]()
Щодо самої ситуації, вона взята з цієї статті.
Там в самому кінці автор ще приводить роз'яснення від ДАІ.
- Thug
ОККО, пардон, але вам потрібен хтось, хто б розбирався в ПДР.
По-перше, стаття на автоуа містить помилки, бо базується на (як це не смішно) помилкових роз'ясненнях ПДР мєнтами. Але то таке, ті помилки в статті не мають відношення до вашої задачі. Хоч і показують, що джерела вами вибрано неправильно
Ви видерли ось цю ситуацію (вгорі ліворуч)

Але там одна головна. Ви ж додумали, що там буде дві. Точніше, думаю, це помилка дизайнера. А ви уже просто не хочете визнати її
І так, головна могла б іти лише для половини горизонталі. Для всіх інших стояв би знак "поступитися дорогою" - тоді б не було конфліктних ситуацій на вертикалі при намотуванні кіл по колу. У вашому ж випадку з пріоритетом плутанина.
Карочє, дива не сталося - ваша помилка
По-перше, стаття на автоуа містить помилки, бо базується на (як це не смішно) помилкових роз'ясненнях ПДР мєнтами. Але то таке, ті помилки в статті не мають відношення до вашої задачі. Хоч і показують, що джерела вами вибрано неправильно
Ви видерли ось цю ситуацію (вгорі ліворуч)

Але там одна головна. Ви ж додумали, що там буде дві. Точніше, думаю, це помилка дизайнера. А ви уже просто не хочете визнати її

І так, головна могла б іти лише для половини горизонталі. Для всіх інших стояв би знак "поступитися дорогою" - тоді б не було конфліктних ситуацій на вертикалі при намотуванні кіл по колу. У вашому ж випадку з пріоритетом плутанина.
Карочє, дива не сталося - ваша помилка

- MAECTP0
- Контактна інформація:
Thug, то те саме що домахуватись до продавця на базарі що в нього товар не госту зроблений.
Він продавець а не виробник.
Так й тут ОККО виклали завдання з життя. не розставляли знаки - зробили то ДАЙці.
Тільки на базарі в тебе є вибір: брати чи не брати товар. А на дорозі ні. ну або через тридевіті царства об’їжджати те перехрестя.
Й ще. Їдучи з 3год на 6ту, в момент проїзду 9тої ти можеш побачити що в них головна на вїзді. Отже ти на неї попадаєш...
PS: імхо краще то продовжити обговорювати в теиі про проїзд кільця.
Хіба що я не в курсі що є таємна змова клюбу тролити ОККО... й всі кому вольво не дісталось стараються.
Він продавець а не виробник.
Так й тут ОККО виклали завдання з життя. не розставляли знаки - зробили то ДАЙці.
Тільки на базарі в тебе є вибір: брати чи не брати товар. А на дорозі ні. ну або через тридевіті царства об’їжджати те перехрестя.
Й ще. Їдучи з 3год на 6ту, в момент проїзду 9тої ти можеш побачити що в них головна на вїзді. Отже ти на неї попадаєш...
PS: імхо краще то продовжити обговорювати в теиі про проїзд кільця.
Хіба що я не в курсі що є таємна змова клюбу тролити ОККО... й всі кому вольво не дісталось стараються.

- Thug
MAECTP0, не робили того дайці. Не можуть так знаки в реалі стояти 
Ніякої таємної змови. Респект ОККО за те, що приділяють увагу роботі з клієнтами. Справа не у тому. Просто або беретеся за тести з ПДР якось підготовлено, або якщо не знаєте ПДР - придумайте щось простіше

Ніякої таємної змови. Респект ОККО за те, що приділяють увагу роботі з клієнтами. Справа не у тому. Просто або беретеся за тести з ПДР якось підготовлено, або якщо не знаєте ПДР - придумайте щось простіше

Востаннє редагувалось Чет, 26 вересня 2013, 16:18 користувачем Thug, всього редагувалось 1 раз.
- cdrom
- Ім'я:Роман
- Подякували: 2 рази
- Контактна інформація:
MAECTP0, з базаром ти щось невдало порівняв :) Те, що на реальній дорозі знаки не відповідають ПДР, або встановлені не по ГОСТу - не значить, що в теоретичних завданнях треба повторяти помилки.
А щодо продавця, то тут теж не все просто. Деколи він відповідає за товар, який продає, наприклад якщо товар не сертифікований в Україні, то він не має права його продавати і т.п. :)
А щодо продавця, то тут теж не все просто. Деколи він відповідає за товар, який продає, наприклад якщо товар не сертифікований в Україні, то він не має права його продавати і т.п. :)
A goal without a plan is just a wish
- MAECTP0
- Контактна інформація:
тобі наводили, що найменше, 2-а кільця де так знаки стоять.Thug писав: не робили того дайці. Не можуть так знаки в реалі стояти
Можливо. але й домахуватись до ОККО ніби то вони встановлють так знаки теж не варто.cdrom писав: Те, що на реальній дорозі знаки не відповідають ПДР, або встановлені не по ГОСТу - не значить, що в теоретичних завданнях треба повторяти помилки.
ІМХО, це завдання цікавіше ніж "на який сигнал світлофору можна їхати"
ОК. я мав на увазі продавця а не власника/логіста магазину.cdrom писав: А щодо продавця, то тут теж не все просто. Деколи він відповідає за товар, який продає, наприклад якщо товар не сертифікований в Україні, то він не має права його продавати і т.п. :)
ПС. всім мир. флудіть.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість