pavlolvov писав: друге діло коли є готові обуті сезонні комплекти резини, яку можна замінити власно руч за 15 хв:-)

так і є
вже давно переконався, що так і легше і простіше (не дешевше, правда, але авто - то і вцілому не є дешево)
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
pavlolvov писав: друге діло коли є готові обуті сезонні комплекти резини, яку можна замінити власно руч за 15 хв:-)
cat-yellow писав: а Майселф приїде з тьоплих країв і буде перезуватись на зимову резину
всіх трьох :)BOXER писав: Myself, не пантуйся, йди дівок бав
ойоптімать...Myself писав: BOXER, cat-yellow, яукщо ви про чужих - то в мене своїх повно. Якщо про моїх - то всі давно сплять
А в мене час на роботу - 2-3 год щодня доводиться
![]()
Myself писав: Мішаня, а це не ти по 5-6 годин в заведеній машині на пляжі з малою сидів, працюючи, поки вона спала?![]()
![]()
ааааа ну тоді можна :)Myself писав: cat-yellow, Ну, в мене щось схоже, бо малі діти в 11 вже сплять. Не лягати ж мені теж?От сиджу, думаю, як би то перевзутись
![]()
ну то шось закруто. Але іній на машинах був конкретний. Ранувато цього року літо відступило. Але всеодно, перевзуватися треба буде до середини жовтня, тобто тиждень-два і вуаляpavlo09 писав:Сьогодні рано о 7год. було -1.5
+100500, я вже намічаю шиномонтаж, так щоб харашо і по-банку )Vusiko писав: перевзуватися треба буде до середини жовтня, тобто тиждень-два і вуаля![]()
gribkoff777 писав: я вже намічаю шиномонтаж
дати номер щоб подзвонив і вияснив?gribkoff777 писав:Vusiko, по перерахунку і з ПДВ?
Я думаю було б бажання а схема знайдетьсяgribkoff777 писав:Vusiko, дякую, я маю :)
Vusiko писав: Я думаю було б бажання а схема знайдеться
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 20 гостей