а чо?бо вона габаритна?mytiania писав:а на волзі якраз класно навчитись їздити

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
а чо?бо вона габаритна?mytiania писав:а на волзі якраз класно навчитись їздити
я так і думав. Я питав чи ти МАВ таку машину.Кажу ще раз волгу в норм стані вбити дуже важко, розбиті шкворня відчуваються на швидкості більше 100км/год.AndrewK писав:Їздив. Робоча машина була.
Fobos писав:Волгу продавай і бери собі жигуля класику, якраз навчишся їздити і не слухай одержимих нетреба тобі 2108 вже краще 2109 (нашо тобі машина "вийди я сяду")
від одержимого чую (класикою)Fobos писав:і не слухай одержимих нетреба тобі 2108 вже краще 2109
Я думаю надо ценить вкусы каждого кто имеет автомобиль!!!!!И не важно какой он марки !!!!Каждый любит своего коня по своему!!!!Fobos писав:і не слухай одержимих нетреба тобі 2108 вже краще 2109 (нашо тобі машина "вийди я сяду")
тобто на трасі розходи на бензин себе оправдують?vovka писав:від одержимого чую (класикою) 08-09-099 яка різниця (машина посуті однакова) - кожному по потребі, хай сам думає. Небачу змісту продавати волгу і купляти джигуля.. жере (особливо по трасі) майже так само а місця менше
1.Вопрос на засыпку :тебе лично нравиться машина?????aimad писав:чи зробити цю
Можу навіть шось підказати і помогти зробити.Black писав:Антиквар за тебя слово замолвит (я думаю) Просто этим болеть надо !!!!
ну якщо в тебе волга хаває 10 літрів по трасі то жигуль буде хавати ненабагато менше (якщо не так само) - при швидкості 110-120.. Зубило (справне) буде хавати 7-7.5.. Інжекторне зубило буде хавати ще менше.. А якийсь дизельний старенький форд (в норм. стані за ті самі гроші що і зубило) хаває ще менше .. З точки зору розходу вигідніше волгу змінити на щось економічніше. Просто крім розходу ще є купа нюансів.aimad писав:тобто на трасі розходи на бензин себе оправдують?
Fobos писав:ОТ вам назло, зламаю ваші стереотипи і куплю собі дев’ятку, хоча вона нічим не караща мого жигуля
1. Ещё не понятно кому на зло????Fobos писав:ОТ вам назло, зламаю ваші стереотипи і куплю собі дев’ятку, хоча вона нічим не караща мого жигуля
я не знаю скільки вона хаває...але знаю шо там купа робити прийдеться...vovka писав:ну якщо в тебе волга хаває 10 літрів по трасі то жигуль буде хавати ненабагато менше
гг)і шо це трохи вигідніше за бенз?Fobos писав:а у мене машина не хаває а дихає (чи нюхає ) газ гг
Трошки вигідніше і мотор тихіше і ніжніше працює, але немає прийому взагалі, розхід газу більший за бензин...[/off]aimad писав:гг)і шо це трохи вигідніше за бенз?Fobos писав:а у мене машина не хаває а дихає (чи нюхає ) газ гг
Можу дати телефон, установка коштує від 300 на карбюраторну машину, я взяв машину вже з установленою.[/off]mytiania писав:Fobos, а де ти ставив газову установку і в скільки то тобі приблизно винесло?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей