viewtopic.php?f=31&t=38918&start=880
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
а до котрої?killawatt писав: з 2.17
вибачеюсі, та поки та курва перебіжить і всьо)) то знайомий поділився, то десь на днях зазняв)MAECTP0 писав:а до котрої?killawatt писав: з 2.17![]()
PS: хєрасобі яка погодка як на перше січня й видимість як на за 15хв на 1у ночі
буде потім доводити що не він олень...killawatt писав: знайомий поділився, то десь на днях зазняв)
саме так. бо не дай Бог щось станенться то користі з того регіка...killawatt писав: ти про збиту дату на регіку???
Так, ось і здався той хто це був. Дурік тут ти, бо правил не знаєш і знаків та розмітки не бачиш.pikach00 писав: по моєму тут аффтар більший дурік, думаю таксіст моргав ззаду, аффтар міг вправо зміститись і пропустити його, корона не впала б.
А оце - точно.Morozov писав: P.S. На обїздній явно за мало по одній полосі
Абсолютно точно. він сзаду ніяких сигналів не подавав.killawatt писав: на мою скромну думку, автор побачив уобка на 0.08 - куда зміщатись???
Ну ну. Якщо я сотню не за 10 секунд набираю - то я тихоход? В мене по трасі нормальна швидкість 100 - 120. І свої паспортні 150 тоже можу їхати. Але не хочу - бензину много жере. (покази швидкості - по GPS). І до речі ГАЗ-2217 ні разу не Газель. Це Соболь. І між ними є суттєва різниця. В швидкості також.Thug писав: Я про говорю в першу чергу про хронічних тихоходів, котрі і самі не можуть їхати, і іншим не дають.
Буде треба - я і твого турбобуцефала погоняю. Но тільки у тому разі якщо мені на це буде охота.Thug писав: killawatt, газель буде фуру обганяти? Пфффф
До речі - на відео як раз Соболь ГАЗ-2752 а не Газельkillawatt писав: пффф, льогко
нє но тут ти канєха переборщивmikenat писав:Буде треба - я і твого турбобуцефала погоняю. Но тільки у тому разі якщо мені на це буде охота.Thug писав: killawatt, газель буде фуру обганяти? Пфффф
Може, я пальці веєром не тримаю. Но і не люблю коли мене, навіть не знаючи моїх можливостей (точніше - машини) починають принижувати.killawatt писав: нє но тут ти канєха переборщив
Не Газель. Соболь.Thug писав: До речі, у твоєї газелі скільки часу займає розгін 0-100? Гугління показує, що в районі 23-28 секунд Порожняком
Короче.. піпісками мірятися не буду, вже вік не дозволяє. Просто скажу що вже два роки на ньому до Одеси у відпустку катаюся. За 12 - 13 годин. Через Київ. Рахувати вмієш? І що таке середня швидкість (з урахуванням Київа) та відповідно з якою треба йти по трасі?Thug писав:
mikenat, ну ок, 23 секунди
ой дарма ти то сказав, той шалопут таке не пропустить, чи я сі помилив Туг?mikenat писав: Короче.. піпісками мірятися не буду, вже вік не дозволяє.
ой ненада ляля, 1000 км за 12 год на газелі, навіть я не повірюmikenat писав: до Одеси у відпустку катаюся. За 12 - 13 годин.
Що поробиш... Жаль тоді я треки не писав...killawatt писав: ой ненада ляля, 1000 км за 12 год на газелі, навіть я не повірю
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 23 гостей