я щось не зрозумівVETERAN писав: Якщо поміняєш євро на крони, назад махнути уже не вийде - не хочуть вони приймати свої гроші взад.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
я щось не зрозумівVETERAN писав: Якщо поміняєш євро на крони, назад махнути уже не вийде - не хочуть вони приймати свої гроші взад.
не завжди обгрунтовано - треба дивитися по ситуації - наприклад якшо їхати по малому кальцу як я писав через словаччину на угорщину - то треба бути [цензура] шоб платити за 60 км дороги між прешувом і кошіцеmikeng писав: ) дороги: забудь про оминання автобанів - ідь нормально по них і не парся. Я на своій спокійно диркав 120 і багато хто іхав так само і помаліше
в мене інша інфа - при теперішньому курсі 100 злотих за страховку ніфіга не дешевше, і крім того та страховка буде тільки на польщу - за інші країни треба буде доплатитиmikeng писав: Страховку купиш на польскому кордоні але вже в поляків - на малі терміни там дешевше
тут все вірно - ще треба враховувати час переїзду від одного міста до іншого і т.д. - куча нюансів, розуміння яких приходить з часомmikeng писав: Якщо 1-й раз то не старайся охопити все бо тільки нахаришся і толком нічо не побачиш
Я якось іздив на 4 дні в прагу-краків, було 1.5 дня на прагу - то реально мало
mikeng писав: житло - якщо нема каси, дивись на хостели
Жити в палатці в кемпінгу то +/- то саме. Ліси хз, переважно візди туда закриті але не всюди. Хіба переспати на автобані на стопах, там часто є душові і тд, але то помойму нахаришся і не відпочинеш
Чехія, австрія та словаччина входять у страхівку за 100злFelix писав: 100 злотих за страховку ніфіга не дешевше, і крім того та страховка буде тільки на польщу - за інші країни треба буде доплатити
Вже нема такої ціниFelix писав: тому краще брати в нас за 235 грн на 2 тижні на всю європу
Мені із задоволенням поміняли євро на крони. Прага мене дістала вже за день і я рушив на Відень. По дорозі жоден кантор не захотів зробити зворотній обмін. Мусив виміняти у Відні, в банку і з суттєвими втратами.rubilnik писав: легко купував валюту в празі в канторах в арабів
це справді зручно. В німаків така конецепція, безкоштовних і якісних доріг.VETERAN писав: Найкраще в Німеччині - просто валиш і ні за що не платиш. Правда до міста не пускають - щоб не псув там їм повітря - хотіли зеленої наклейки на вікні. А видають таку наклейку через два тижні, після обстеження на СТО і подачі всіх документів.
VETERAN писав: Якби я хоч розумів ту чеську. А вони не знали ніякої мови, крім чеської - викапані москалі.
вот?T5-R писав: мені продавчиня на заправці ламаною російською пояснювала куди і як вішати мінєтку
то де так? мене пускали точніше всіх пускали )))VETERAN писав: хотіли зеленої наклейки на вікні
У Берліні.t309 писав: VETERAN написав:
хотіли зеленої наклейки на вікні
то де так? мене пускали точніше всіх пускали )))
Не знаю - зіткнувся з цим у Берліні. Можна заїхати тільки на околиці. Там є кільцева лінія S-бану (швидкісний трамвай) - в середину неї вже не можна. Але довкола повно безкоштовних стоянок - на них лишаю машину і далі на U-бані (метро). Якщо дуже потрібно, можна замовити ту наклейку через нет.mikeng писав: це діє у всіх містах німеччини, чи мова тільки про берлін?
Був минулого літа, паркувалися всюди по центрі - ніхто ніц не питавVETERAN писав:Не знаю - зіткнувся з цим у Берліні. Можна заїхати тільки на околиці. Там є кільцева лінія S-бану (швидкісний трамвай) - в середину неї вже не можна. Але довкола повно безкоштовних стоянок - на них лишаю машину і далі на U-бані (метро). Якщо дуже потрібно, можна замовити ту наклейку через нет.mikeng писав: це діє у всіх містах німеччини, чи мова тільки про берлін?
Зараз переглядають цей форум: Bing [Bot] і 3 гостей