Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Чи крадуть в нас машини?або чи можна лишили шоху під вікном
- Speedo
- Ім'я:Орест
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 19 рази
- Контактна інформація:
та сигналка-не сигналка, все одно, радив би не пошкодувати 4 грн. на стоянку, хоть спиш спокійніше. Я раніше вимушено залишав також "під вікном", добре хоть нічого не сталося, зате не спав спокійно цілу ніч, постійно зривався. Вже краще заплатити, щоб спати спокійно...
пс: Звичайно, що такі машини ніхто не краде, але якесь п"яне чмо може завалити каменюкою в лобовуху, просто так "по пріколу", чи для самореалізації, тьак що "береженого Бог береже!"
пс: Звичайно, що такі машини ніхто не краде, але якесь п"яне чмо може завалити каменюкою в лобовуху, просто так "по пріколу", чи для самореалізації, тьак що "береженого Бог береже!"
Востаннє редагувалось Пон, 11 лютого 2008, 10:09 користувачем Speedo, всього редагувалось 1 раз.
- Topol
- Ім'я:Комісар Катані
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Re: Чи крадуть в нас машини?або чи можна лишили шоху під вікном
В Жигуляторі не будуть бити скло. Там двері чуть не отвьорткою відкриваюцця, а вкрадуть все шо є в салоні запросто (включно з талоном техогляду). Тому краще на стоянку. А такі машини також крадуть, помиляєшся. Десь недавно бачив по тіві передачу про злодіїв які спеціалізувались якраз на таких тачгах.Pier писав:Деколи складається так, що немає можливості загнати машину на стоянку.
Знаю, машини в нас крадуть, потім розбирають..., але то нові, або не дуже старі.
В мене машина стара, можна сказати раритет, все перебране, переварене, перефарбоване, але ззовні і всередині виглядає гарно. Чи можна надіятися, на таке, якщо машину залишити під вікном, то чи знайду я її вранці, там де залишив? з такої машини навіть запчастини небуде куди спихнути.
- Ska_Vit
І я так кажуSpeedo писав:Вже краще заплатити, щоб спати спокійно...
- Pier
- Дякував (ла): 5 рази
На моїй стоянці це 6 грнSpeedo писав:радив би не пошкодувати 4 грн

- Joni
- Ім'я:Vanja
- Контактна інформація:
[quote="Speedo"]п"яне чмо може завалити каменюкою в лобовуху, просто так "по пріколу", чи для самореалізації [quote="Pier"]
На рах самореалізації 5 балів
,в нас долбо...бів хватає. 
На рах самореалізації 5 балів

- Yelik
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 24 рази
- Контактна інформація:
На початку 90-х коли з машин крали все що можна було вкрасти під вікнами стояла наша 2102(батько їздив на ній на роботу), постійно відкрита
в ній вже просто не було що красти, тільки такий здоровий замок на педалях не дозволяв їй поїхати далеко 

volleyball.lviv.ua/blog/
- _Ramp_
- Дякував (ла): 14 рази
в мене сусід купив 2 тижні назад Шкода Октавіа RS,довольний їздив,машина була застрахована,і тут одного прекрасного вечора приїхав з банкету,машину поставив під підїздом,і тут рано просинається машина стоїть,а колес нема,машина на кірпічах стояла а в чом гон,працювали напевно Авторитети шо сигналка навіть неспрацювала 

„Борітеся – поборете!
Вам Бог помагає!
За вас правда, за вас слава
І воля святая!”
Вам Бог помагає!
За вас правда, за вас слава
І воля святая!”
- Mu$daY
- Ім'я:Вова
- Номер:ВС7779СТ
Я викинувся_Ramp_ писав:працювали напевно Авторитети

Drifthooift
-
- Контактна інформація:
Я ставив машину на Левандівці під хатою, там на ніч такий автопарк збирається шо мама дарагая:) Моя там сама бідна машина:) Пару раз дівчина лишала машину (сенс) з відкритим відном - нічого не брали! По словах сусідів вообще все тихо і мирно і ніхто нічо не бере.
Одного ранку я проснувся і побачив на криші своєї машинки вмятину від цегли, так я попав на 500 баксів на рівному місці. Звісно нікого не знайшли. Тепер я ставлю на стоянку і сплю спокійно, чого і вам бажаю:)
Одного ранку я проснувся і побачив на криші своєї машинки вмятину від цегли, так я попав на 500 баксів на рівному місці. Звісно нікого не знайшли. Тепер я ставлю на стоянку і сплю спокійно, чого і вам бажаю:)
- S_V_B
- Номер:0990
Fly,
пожа ситуація поставив машину серед білого дня, десь годинку мене не було, приходжу а на даху вмятина
пожа ситуація поставив машину серед білого дня, десь годинку мене не було, приходжу а на даху вмятина

- Buts
Залишав 2 рази, раз через поломку, 2-гий раз - бо пізно приїхав і мерзотна погода була зі стоянки вертатися.
Залишав біля вуличного ліхтаря, на відкритій, освітленій, добре проглядаючій території, 10м від балкону.
Обійшлося без пригод.
Але думка про гараж, відгороджену територію і т.п. біля будинку не покидає, бо до стоянки +/- 10-15 хв пішком.
Біля будинку з дворі стоять: поло, спейсстар, таврія і 5-ка.
Залишав біля вуличного ліхтаря, на відкритій, освітленій, добре проглядаючій території, 10м від балкону.
Обійшлося без пригод.
Але думка про гараж, відгороджену територію і т.п. біля будинку не покидає, бо до стоянки +/- 10-15 хв пішком.
Біля будинку з дворі стоять: поло, спейсстар, таврія і 5-ка.
- igorok
- Ім'я:Ігор
- Дякував (ла): 5 рази
- Подякували: 3 рази
- Контактна інформація:
Знайомий розказував, бачив в новинах, мужик пішов в церкву( Юра якшо не помиляюсь), машину поставив неподалік, будучи в церкві почув сигналку, вийшов провірити(машин було багато, не тільки його), бачить якась [цензура] рве йому музику, почалась між ними драка, власника авто смертельно поранили, злодій втік, це в білий день!!!Ото його спаслоBreaker писав:але вдруг вашу машину відкриють і ви застанете злодія в той момент коли він буде ше ту жирізяку ламати і вийде що вас ті 2 хвилини спасли!!!!

- ghost
- Ім'я:Павло
- Номер:ВС0190ЕА
- Контактна інформація:
одного разу забув машину поставити на стоянку ....
вийов зранку з дому (сонний) і наткнувся на свою машину
після кількох хвилин роздумів - як вона тут опинилась, все таки згадав
в машини нічого не вкрали і не помяли і не поцарапали (срава була на окраїні Сихова
знайомий колись завжди ставим Опель Аскону тоновану наглухо і з поломаними замками під хатою (двері завжди були відкриті) - одного разу вибили скло
вкрали допотопний мафон з салону і акумулятор
тепер ставить на стоянці (тоже на Сихові)
вийов зранку з дому (сонний) і наткнувся на свою машину

після кількох хвилин роздумів - як вона тут опинилась, все таки згадав

в машини нічого не вкрали і не помяли і не поцарапали (срава була на окраїні Сихова
знайомий колись завжди ставим Опель Аскону тоновану наглухо і з поломаними замками під хатою (двері завжди були відкриті) - одного разу вибили скло

I would love to change the world, but they won't give me the source code...
- shaman
- Ім'я:Святослав
- Подякували: 23 рази
Ми свою зажди ставимо пiд будинком, але правда це було узгоджено з однiею людиною, яка за це "вiдповiдае" в мене в районi
...

-
- Ім'я:Андрій
розкажу вам прікол)
знач ситуація така, катаемось ми з друзями по місту.. проспект Шевченка, 5-6 година дня чи то вже вечора.. дивимся, фікуса ше тоді шоха стоїть.. думаєм треба погнати собі)
стаєм рядом, витягуєм з моєї машини домкрат і ключ, спокійно підходим бандою, знімаєм колесо (тит диск), грузим в багажнік, лишаєм машину і на моїй свалюєм. прохожих було купа. ніхто слова не сказав) титан потім віддали Фіксусу))
і ше таке саме робили з іншим знайомим, але там машина в нього під вікнами стояла, а він на 1 поверсі живе) і за 20 метрів райвідділок)) так само, всі ходять, купа ментів і ніхто слова не скаже)
робіть висновки.
знач ситуація така, катаемось ми з друзями по місту.. проспект Шевченка, 5-6 година дня чи то вже вечора.. дивимся, фікуса ше тоді шоха стоїть.. думаєм треба погнати собі)
стаєм рядом, витягуєм з моєї машини домкрат і ключ, спокійно підходим бандою, знімаєм колесо (тит диск), грузим в багажнік, лишаєм машину і на моїй свалюєм. прохожих було купа. ніхто слова не сказав) титан потім віддали Фіксусу))
і ше таке саме робили з іншим знайомим, але там машина в нього під вікнами стояла, а він на 1 поверсі живе) і за 20 метрів райвідділок)) так само, всі ходять, купа ментів і ніхто слова не скаже)
робіть висновки.
ЖИЗНЬ це є вєщь яка вася ніхто не поймe цієї вєщі і цю вєщь тяжко поняти ...
- S_V_B
- Номер:0990
Kost,
ми раз так друга розвели, залишив машину на бандери посеред дороги і пішов на модуль, я швиденько витягнув трос зачіпив її і відтягнув десь метрів 10-15 ніхто слова не сказав
ми раз так друга розвели, залишив машину на бандери посеред дороги і пішов на модуль, я швиденько витягнув трос зачіпив її і відтягнув десь метрів 10-15 ніхто слова не сказав

- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Саня
- Контактна інформація:
Я випав в осадок!_Ramp_ писав:а в чом гон,працювали напевно Авторитети шо сигналка навіть неспрацювала

Kost, Гоните ппц

-
- Ім'я:Андрій
LEgEnDA, на домкраті))
ЖИЗНЬ це є вєщь яка вася ніхто не поймe цієї вєщі і цю вєщь тяжко поняти ...
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Саня
- Контактна інформація:
Kost, Гон би був якби ше хтось домкрат сп%сдив 

- *Lesyk*
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Олександр
- Подякували: 2 рази
- Контактна інформація:
Погано твій знайомий новини дивиться.igorok писав:Знайомий розказував, бачив в новинах, мужик пішов в церкву( Юра якшо не помиляюсь), машину поставив неподалік, будучи в церкві почув сигналку, вийшов провірити(машин було багато, не тільки його), бачить якась [цензура] рве йому музику, почалась між ними драка, власника авто смертельно поранили, злодій втік, це в білий день!!!Ото його спасло , краще б він не виходив, загубив тих 200 - 400 грн і зберіг життя.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 17 гостей