Babak писав: шось напрягає читати про велодоріжку ннадцяту сторінку

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
а валянків - ще швидшеxxfOxx писав:Babak писав: шось напрягає читати про велодоріжку ннадцяту сторінку
ну зате виродків лісапєди виявляють на раз
AndrewK писав: табличка під світлофором? нє, не бачив
Нє, я їх за сотку баксів у 18 купивxxfOxx писав: Права на 30йці років подарили чи книжку хоч відкривав?
А це вже довести в суді требі.xxfOxx писав: Там написано ПУЙ, такої таблички нема в ПДР
AndrewK писав: А це вже довести в суді требі.
AndrewK писав: Крім того, на відміну від таблички-стрілки, при загоранні додаткової секції (стрілки) водій зобов'язаний повернути по стрілці.
AndrewK писав: Нє, я їх за сотку баксів у 18 купив![]()
брехняAndrewK писав: От саме тому світлофор з секцією ставится на дорозі з кількістю смуг 2+, а на односмугову - світлофор з картонкою .
ugine31 писав: брехня
https://www.google.com.ua/maps/place/%D ... 17012378e2
Попрошу не вивертати сутуацію задом наперед. Покажи мені одну смугу з ламповою додатковою секціюugine31 писав:брехняAndrewK писав: От саме тому світлофор з секцією ставится на дорозі з кількістю смуг 2+, а на односмугову - світлофор з картонкою .
https://www.google.com.ua/maps/place/%D ... 17012378e2
ПДР? Нє, не чув16.10. На перехресті, де рух регулюється світлофором з додатковою секцією, водій, який перебуває на смузі, з якої робиться поворот, повинен продовжувати рух у напрямку, що вказує стрілка, ввімкнута в додатковій секції, якщо його зупинка на заборонний сигнал світлофора створить перешкоди транспортним засобам, що рухаються за ним по тій самій смузі.
от таких не бачивAndrewK писав: Покажи мені одну смугу з ламповою додатковою секцію
От і я про те саме. Тому що є 16.10, який унеможливлює подібний маразм. Але валянки та люблять все усугубити і при цьому доказувати свою правотуugine31 писав:от таких не бачивAndrewK писав: Покажи мені одну смугу з ламповою додатковою секцію
я вже котрий раз питаю про пункт ПДР де кількість смуг визначається свтілофором, алеAndrewK писав: ПДР? Нє, не чув
Я ж тобі сказав: 16.10. Ти нарешті можеш щось змістовне сказати? Чи банально признаєш, що неправий?xxfOxx писав:я вже котрий раз питаю про пункт ПДР де кількість смуг визначається свтілофором, алеAndrewK писав: ПДР? Нє, не чув
AndrewK писав: Я ж тобі сказав: 16.10. Ти нарешті можеш щось змістовне сказати? Чи банально признаєш, що неправий?
Чи вся братва, що стоїть на червоне, щоб їхати вліво при першому ж загорянні стрілки має бігом шурувати вправо???
Або розмітку знов перемалюють, що було б більш логічно.RULES писав:та скрутять скоро ту додаткову секцію, що ви паритесь)
де там несумісні, в пункті йде мова про одну і ту ж смугу, я там виділив навіть, але ти щось небачиш нічого, так само як і питання про світлофор і про знак на відео.AndrewK писав: Попробуй подумати ще раз. Можливо в цей раз будеш більш успішний. Одна полоса і додаткова секція в силу даного пункту є НЕСУМІСНИМИ!!!.
Скрутять, але валянки будуть і далі так їздити, бо срачка то страшна силаRULES писав: та скрутять скоро ту додаткову секцію, що ви паритесь)
невиродків тут не постим :) тут таким не місце, тут один захищає своє право виродкувати)BOXER писав: вчора приємно здивував мене водій грузовика з хлібом (чи шось таке) в 23 год. вечора - їхав впритик до велодоріжки в сторону Мотозаводу і при повороті направо на Городоцьку акуратно проїхав до закінчення велодоріжки і аж тоді зробив поворот направо![]()
1. Ти стоїш перший на червоне, щоб їхати в МЕТРОxxfOxx писав: де там несумісні, в пункті йде мова про одну і ту ж смугу,
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 14 гостей