Я думав у нас тут Фелікс один такий майстер слова, але тепер бачу що у нього є достойний конкурент.
Borya,

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Morozov писав:
Я думав у нас тут Фелікс один такий майстер слова, але тепер бачу що у нього є достойний конкурент.
Borya,
Майже вгадав. А чому "тайні"?Borya писав: тут таки тоже водяться тайні паклонніки Старт Шосе
VETERAN писав: Borya написав:
тут таки тоже водяться тайні паклонніки Старт Шосе
Майже вгадав. А чому "тайні"?
Як AndrewK писав, костюми для гей-парадуBorya писав: то епідемія ласінів на чоловічих гепах
Babak писав: :) вчора катнув 10км)) 6км до Dark windа, там шарнув два пива, і скороченою дорогою в 4км, додому))
Borya,
Тре так з'їздити, щоб за тиждень одружитись))
У мене заднє зараз накачане до 6атм, а переднє до 8. Регулярно так їжджу - колеса вузенькі, а я не легенький хлопчик. Вчора їхав на 2атм ззаду - часто стукав ободом.Borya писав: накачав колеса до 6 атмосфер
Тре щоб тобі Зєля сфоткав свою фіолетову ногуAnGeL писав: були велопокатухи, непрості а травматичні
в мене на мтб тоже по 7 атмосфер, педоволоси до 9 качають, а совкові більше 3х не витримували ніколиVETERAN писав: Borya написав:
накачав колеса до 6 атмосфер
У мене заднє зараз накачане до 6атм, а переднє до 8. Регулярно так їжджу - колеса вузенькі, а я не легенький хлопчик. Вчора їхав на 2атм ззаду - часто стукав ободом.
VETERAN писав: може показометр ваш бреше як пес на мацу
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 14 гостей