Перший комент правильний

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Тоді ДАЙців залошили іще на рівні комітету...ГАИ будет настаивать на введении системы начисления водителям штрафных баллов за нарушение, хотя парламент в свое время отказался ее рассматривать
У Львові даівець зупинив за перевищення швидкості і … дав 1200 гривень на АТО
Вчора, 15 липня, на вул. Липинського працівник ДАІ зупинив активістів за перевищення швидкості. Під час огляду автомобіля побачив бронежилети та тепловізори. І замість того, аби зробити попередження за швидку їзду, дав 1200 гривень і побажав щасливої дороги.
«Знайомі збирали допомогу для військових (бронежилети, тепловізор). На вул. Липинського їх зупинив ДАІшник за невелике перевищення швидкості. Через наявність в машині коробок з товаром попросив відкрити багажник і побачивши «броніки», витягнув з кишені 1200 грн., дав хлопцям, а потім відпустив, побажавши щасливої дороги. Є надія, що в країні щось і поміняється, якщо вже ДАІшники дають водіям гроші. Тепер черга за податковою», - написав у Фейсбуку Яромир Самагальський.
яке дурне питання , наревелugine31 писав:а тепер питання звідки в нього при собі 1200 грн.
було відео в цій темі, на якому зафільмовано що Міліціонер дав 100 грн на обід водіюLEgEnDA писав: то фейк, де ви бачили Міліціонера який би з власної кишені витяшнув гроші просто так
для чого пхати свій ніс там де не требаMorozov писав: Ну от, тільки почали на форумі зявлятись повідомлення про якісь позитивні зміни у даішників, як тут черговий перл від даішника яброцького, якого досих пір так ін звільнили
а як ти визначаєш де треба а де нетребаZET писав: там де не треба
Robin Robin
16 год · Відредаговане ·
Сьогодні потролив ДАІшника.
Зупинили мене після роботи. Так і так. Документи... Зупиняли перевірити, чи я нє піл ( в мене просто чуб розпатлався і троха дурнуватий вигляд. Їхав повільно). Я чемно даю документи, відповідаю, що не пив і дивлюсь йому в очі неначе пацанчик, якого старші хлопи взяли подивитись, як вони курят за школою біля майстерні трудовика. Я просто в захваті милуюсь ним. Розмова:
- Куди напрвляєтесь?
- Додому. Ви не дивіться, що номери закарпатські. Я тут бухгалтером працюю.
- Ясно. Не вживали?
- Ні, ви що? Я не вживаю! Вдруг війна.
- Добре. У вас все в порядку?
- В мене все добре. І зараз дивлюсь на Вас і мене просто гордість заливає за те, що в нас такі ДАІшники. Всі кажуть, що ви хабарники, а Ви таке видали!
- Ви про що?
- Як про що???!!! Я сьогодні в інтернеті прочитав, що Порошенко підтримав Вашу спільну заяву і дав розпорядження відправити в зону АТО київських ДАІшників!
- (пауза і страшні очі) ТА НУ [цензура]!!! Де таке написали???
- Як де? В інтернеті. Написали, що 80% особового складу ДАІ Києва відправляють добровольцями в АТО.
- (ШОК)
- Правда кажуть, що амуніції немає. Але волонтери вже створили групу по збору грошей на броніки і каски. Я вже підписався. Сьогодні передам 100 гривень. Як то кажуть з миру по нитці - міліції каски.
- (шок... пауза... страшні очі)
- Може я поїду? Мені ще гроші завозити. Бо не встигну потім в нічний клуб.
Троха жорстоко. Але вони мене дістали стояти з радарами і ловити випивших в той час, коли мені потрібно знайти гроші для справжніх братів, що воюють на Сході.
lizard писав: знайомий скинув, хз чи правда, але я б хотів то побачити)
так і є!TAXI писав: виблюдки останні
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей