Юридичні поради, допомога при ДТП, спілкування з ДПС, трактування ПДР

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Діяльність ДАІ. Спілкування і дії. Обговорення.
vovka
Стать:чоловік
Дякував (ла): 56 рази
Подякували: 96 рази
Контактна інформація:
Re: Діяльність ДАІ. Спілкування і дії. Обговорення.

Повідомлення vovka » Пон, 29 вересня 2014, 00:24

я за дайця. там заголовок якийсь крикливий у відео. то в Запоріжжі. Прифронтова зона так би мовити. гайці на нервах, рядом війна, а тут якийсь старий гавнюк який везе хйз який "груз", починає права качати мол значок не там, туфлі не начищені, і т.п., а як пішло до діла то зразу "я інвалід". мент молоток )

шо тяжко права показати в даній ситуації ?
в штатах за такі довгі дебати вже би певно кулю в лоба дістав або лежав мордою об газон.

помойму це оригінал. там і переглядів значно більше і заголовок не "ватний".

Doktor писав: повилазило тих [цензура] отанім часом,і зупиняють всіх підряд
і шо... ситуація непевна в країні. якщо в тебе все в порядку то в чому проблема ? показав доки і поїхав далі.

Dexter
Дякував (ла): 37 рази
Подякували: 187 рази

Повідомлення Dexter » Пон, 29 вересня 2014, 00:27

даїшник однозначно молоток!
я так розумію той псевдо інвалід їхав на вантажній газельці з будою, мурло
на таких ідейних людях як даїшниках і тримаються сусідні з донбасом регіони :thumbup
Work hard! Play hard!

ugine31
Ім'я:Євген
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Контактна інформація:

Повідомлення ugine31 » Пон, 29 вересня 2014, 05:33

ви шо хворі?
який [цензура] сепаратист? звичайний собі ваділа.
мєнт кончене мурло, якому не місце в рядах міліції.

Morozov

Повідомлення Morozov » Пон, 29 вересня 2014, 07:51

vovka писав: починає права качати
ніколи не розумів цієї фрази, як це "качати права" ?
Є закон і крапка, що порушив водій ?
Людину фактично нізащо витягли з авто а народ щей підтримує це %)
Ви оприділіться ви цівілізовані люди чи всетаки ще відсталі, або закон є або його немає, якщо закон є - то має працювати а якщо ви підтримуєте такеи як на відео - то готуйтесь що аналогічно можуть зробити з вами і у Львові. мусор так само аргументує свою позицію "ти терорист який приїхав у Львів робити теракт".

Doktor
Ім'я:Ігор

Повідомлення Doktor » Пон, 29 вересня 2014, 08:21

Morozov писав: а народ щей підтримує це
бі він з даунбаса, а вони тільки так розуміють,для них європейські цінності чужі
Пі по новому

Maniak716
Ім'я:Петро
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення Maniak716 » Пон, 29 вересня 2014, 09:00

Doktor, [цензура], а в нас на ЗУ одна богема жеве??? apricotу східняцькі менти на сихові навішали??? Східняцькі даішники далі в нас хабарі беруть???
Люди попустіться зі своєю винятковістю - ми нічим не кращі східняків і серед нас кончених вистачає.

Bohdan

Повідомлення Bohdan » Пон, 29 вересня 2014, 10:41

Morozov писав: готуйтесь що аналогічно можуть зробити з вами і у Львові. мусор так само аргументує свою позицію "ти терорист який приїхав у Львів робити теракт"
Враховуючи який зараз час, то менти мають при найменшому сумніві заламувати і в відділення для вияснення особи. Я до такого готовий і підтримую на 146%. А якщо той, кого запідозрили в сепаратизмі чи тероризмі починає бурити до мента, то не гріх і "вгамувати". Зараз стільки громадських організацій які контролюють силовиків що так просто щось навішати складно, якщо самому не нариватись. Подивіться як в Штатах мусара працюють - любий різкий рух, зневажливий тон, невиконання наказу, рука заведена на спину чи потягнулась в внутрішню кишеню без дозволу - зразу шокер або куля. Ясно що там довіра до силовиків вища ніж в нас, але мені їхня система дуже подобається. Бо в нас з'явилось багато умніків, які надивляться ютуб і починають з себе невідомо кого корчити, коли можна за 2 хвилини закінчити розмову з ДАІ. Порушив - сиди тихо, не порушив - показав документи, перевірили хто ти є і їдь собі далі. Скільки мене зупиняли, завжди давав документи, 10 сек., і "Щасливої дороги". В нас війна в країні і я взагалі дивуюсь, що менти ще так лагідно працюють.
P.S. Може в нього десь колорадська лєнточка на зеркалі висіла чи ше якась х.ня?

Morozov

Повідомлення Morozov » Пон, 29 вересня 2014, 10:57

Bohdan писав: Бо в нас з'явилось багато умніків, які надивляться ютуб і починають з себе невідомо кого корчити,
:facepalm :facepalm :facepalm
Це все регулюєтья законом !!!
Ти не хочеш щоб закон працював та був одним для всіх ?

Bohdan

Повідомлення Bohdan » Пон, 29 вересня 2014, 11:11

Morozov писав: Ти не хочеш щоб закон працював та був одним для всіх ?
Хочу. Але я вважаю що має бути повага до людини в формі. Не треба по стойці струнко стоякти, але і не показувати свою зверхність на рівному місці. Це не стільки до конкретного випадку, скільки до
Bohdan писав: умніків, які надивляться ютуб
Скільки є роликів, коли мент підходить, ще навіть представитись не встиг, а ваділа вже починає його підйобувати і казиряти наказами, постановами і т.д. щоб щось комусь доказати і потім казирнути перед кєнтами в ютубі. Мене чомусь ніколи не штрафували за те, чого я не робив. Зупинки без причини - так, але в мене і думки не було щось йому доказувати і т.д. Дав доки, "в Вас все нормально? нічого не вживали? тоді щасливої дороги". І все! І не треба тратити 20-40 хв щоб самоствердитись... Прекрасно розумію, що є бидло в погонах. Але для того є відеореєстратор, заява в ДАІ, прокуратуру і максимальний репост в відповідних організаціях. І ще раз повторю - зараз війна, тому закони діють не зовсім так, як в мирний час. І це правильно.

Morozov

Повідомлення Morozov » Пон, 29 вересня 2014, 11:23

Bohdan писав: Хочу.
От на цьому і крапка, ніяке власне трактування у звязку із війною не може бути, про даі все чітко написано в законі, всі його мають виконувати, на відео водій не порушив жодного пункту жодного закону, а мусор ...
Є закон і він має працювати, ніяких дискусій типу "а я вважаю" не може і бути, бо кожен вважає по своєму ;)
Bohdan писав: І ще раз повторю - зараз війна, тому закони діють не зовсім так, як в мирний час. І це правильно.
Це дурість, бо така позиція дає право на власне трактування законів, от ти будеш вважати що має бути так а хтось інший буде мати іншу думку, а результатом такої позії стане бардак !
Тому ще раз, я також за огляд авто без протоколів у областях де є небезпека тероризму, але ІДІОТИ ЯКІ ОЧОЛЮТЬ ДАІ І РЕШТА ВЛАДИ МАЮТЬ СПОЧАТКО ЗАКОННО НАДАТИ ПОВНОВАЖЕННЯ ПРАЦІВНИКАМ МВС ПРОВОДИТИ ЦІ ОГЛЯДИ
має бути якийсь тимчасовий закон, розворядження президента, кабміну чи ще щось таке, а не "я вважаю".

vovka
Дякував (ла): 56 рази
Подякували: 96 рази
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » Пон, 29 вересня 2014, 11:26

ugine31 писав: ви шо хворі?
який [цензура] сепаратист? звичайний собі ваділа.
мєнт кончене мурло, якому не місце в рядах міліції.
то таким ваділам не місце за рульом. як нема мозгів то получив по заслугам. хворі хто таке підтримує на лінії війни. цікаво чи той ваділа так само умнічав пару кілометрів назад на блокпостах днр ? :facepalm
Morozov писав: то готуйтесь що аналогічно можуть зробити з вами і у Львові. мусор так само аргументує свою позицію "ти терорист який приїхав у Львів робити теракт".
якщо зараз таке з якимось умніком зробить мент у Львові то я то підтримаю :D час
непевний. нема чого умнічати.
Morozov писав: Ви оприділіться ви цівілізовані люди чи всетаки ще відсталі
для цивілізованих ше раз повторюю - попробуй в Європі або США отак з ментами говорити. там розмова коротка. :facepalm і руки на рулі не забуваєм залишати ))
Morozov писав: має бути якийсь тимчасовий закон, розворядження президента, кабміну чи ще щось таке, а не "я вважаю".
має бути але нема.. а мозги в тебе точно мають бути перш чим умнічати з ментами які на нервах і ризикують там получити кулю в лоба в любий момент від всях терористів. а тут ше й "начитаний" попався на грузовичку без документів ))

Bohdan

Повідомлення Bohdan » Пон, 29 вересня 2014, 11:30

Morozov писав: ІДІОТИ ЯКІ ОЧОЛЮТЬ ДАІ І РЕШТА ВЛАДИ МАЮТЬ СПОЧАТКО ЗАКОННО НАДАТИ ПОВНОВАЖЕННЯ ПРАЦІВНИКАМ МВС ПРОВОДИТИ ЦІ ОГЛЯДИмає бути якийсь тимчасовий закон, розворядження президента, кабміну чи ще щось таке, а не "я вважаю".
згідний, але цьому заважає наш генетичний
Morozov писав: бардак
Тому виходимо з того що є.

Morozov

Повідомлення Morozov » Пон, 29 вересня 2014, 11:34

vovka писав: для цивілізованих ше раз повторюю - попробуй в Європі або США отак з ментами говорити. там розмова коротка. і руки на рулі не забуваєм залишати ))
А в китаї за корупцію смертна кара і що ?
До чого тут США і ЄС %)
Там законом це передбачено !!!
Якщоб у нас в законі було написано при зустрічі з даі тримати руки на кермі, а якщо самовільно вийдеш з авто - коп у тебе буде стріляти, то це зовсім інша розмова !
Невже так важко збагнути елементарне ? Закон, закон і ще раз закон !
Не важливо який він, але все має бути тільки як написано в законі,
і зараз головна проблема це те що немає закону який зобовязує водіїв відкрити авто у звязку з АТО !

pikach00
Дякував (ла): 87 рази
Подякували: 35 рази

Повідомлення pikach00 » Пон, 29 вересня 2014, 11:34

Подвійні стандарти. Тут за мєнта, в іншому відео з подібною ситуацією за даунітів з ДК :facepalm

Bohdan

Повідомлення Bohdan » Пон, 29 вересня 2014, 11:38

Morozov писав: і зараз головна проблема це те що немає закону який зобовязує водіїв відкрити авто у звязку з АТО !
А мозги водіям нашо? Не знають яка ситуація зараз в країні? Якщо нема що ховати, то чому не відкрити?
pikach00 писав: Подвійні стандарти. Тут за мєнта, в іншому відео з подібною ситуацією за даунітів з ДК
Не завжди. Є ролики, де менти справді по бєзпрєдєлу шиють наприклад обгін через суцільну, коли на реєстраторі видно, що водій не порушував. А є ролики, де ДКвці спєцом шукають ДАІшників щоб попіаритись і заробити трохи бабла в ютубі.

pikach00
Дякував (ла): 87 рази
Подякували: 35 рази

Повідомлення pikach00 » Пон, 29 вересня 2014, 11:39

Bohdan, я про конкретне відео в сусідній темі де був чєл в броніку

Morozov

Повідомлення Morozov » Пон, 29 вересня 2014, 11:41

Bohdan писав: згідний, але цьому заважає наш генетичний
Morozov написав:
бардак

Та звідки у вас ці думки про нашу генетику ?Та нормальна і навіть прекрасна у нас генетика і тд, завязуйте із цим, бо щось занадто часто зявляються тут повідомлення типу "галицький менталітет" "українська натура", щось забагато самокритики.
У нас є невеличка купка виродків і нажаль вона на керівних посадах, бо якраз у кожного з них є своє бачення законів, так як для них дати хабар за посаду є нормальним явищем, адже в країні така ситуція.
Тому знову повертаємось до єдиної істини - закон один для всіх, ніякого власного трактування.
Кожен мусор якщо він патріот такий як на відео, має не витягувати водія із криками сепаратист, а вимагати від керівництва та влади надання додаткових повноважень у цьому регіоні у на час проведення АТО. Це буде справді міліціонер який заслуговує поваги а не шараватнік який побив водія а потім щей напевне буде хвастатись як він боровся із терористами.

Morozov

Повідомлення Morozov » Пон, 29 вересня 2014, 11:41

Bohdan писав: згідний, але цьому заважає наш генетичний
Morozov написав:
бардак

Та звідки у вас ці думки про нашу генетику ?Та нормальна і навіть прекрасна у нас генетика і тд, завязуйте із цим, бо щось занадто часто зявляються тут повідомлення типу "галицький менталітет" "українська натура", щось забагато самокритики.
У нас є невеличка купка виродків і нажаль вона на керівних посадах, бо якраз у кожного з них є своє бачення законів, так як для них дати хабар за посаду є нормальним явищем, адже в країні така ситуція.
Тому знову повертаємось до єдиної істини - закон один для всіх, ніякого власного трактування.
Кожен мусор якщо він патріот такий як на відео, має не витягувати водія із криками сепаратист, а вимагати від керівництва та влади надання додаткових повноважень у цьому регіоні у на час проведення АТО. Це буде справді міліціонер який заслуговує поваги а не шараватнік який побив водія а потім щей напевне буде хвастатись як він боровся із терористами.

Morozov

Повідомлення Morozov » Пон, 29 вересня 2014, 11:48

Bohdan писав: Morozov написав:
і зараз головна проблема це те що немає закону який зобовязує водіїв відкрити авто у звязку з АТО !

А мозги водіям нашо? Не знають яка ситуація зараз в країні? Якщо нема що ховати, то чому не відкрити?
Ну от дивись, твої мозги кажуть тобі що в цій ситуації тобі потрібно виконати всі вимоги даішника хоч вони і не законі, але ти ж вкурсі що люди різні і думки також різні ? так само є і водії, які вважають що потрібно возити із собою зброю і мочити всіх міліціонерів тому, що всі ми знаємо що саме міліціонери були на боці терористів, саме міліція надала першу зброю терористам, саме міліція(беркут) розітсрілював людей, тому думка про обовязковий розтріл мусорів не менш аргументована ніж твоя, а оскільки ти за те щоб люди діяли не згідно закону а і за власними переконаннями, відповідно ти своєюж позицією допускаєш та навіть заохочуєш до розстрілу тих же мусорів ;)
Тому нівякому разі не можна одобрювати якісь відхилення від закону типу "тому що я вважаю із такою ситуацією в країні і тд", тільки закон і ніяк інакше.
Але дати додаткові повноваження в цьому регіоні звісно потрібно, та от чомусь народ почав ставти на чийсь бік, замість того щоб подивитись на ситуацію зі сторони, адже причина цією та аналогічних ситуацій це віцдсутність закону, народу потрібно було говорити про необхідність тимчасових змін а не я на боці того чи іншого, це ж не змагання де є свій і чужий
Востаннє редагувалось Пон, 29 вересня 2014, 11:52 користувачем Morozov, всього редагувалось 1 раз.

Dexter
Дякував (ла): 37 рази
Подякували: 187 рази

Повідомлення Dexter » Пон, 29 вересня 2014, 11:50

водій-інвалід за замовчуванням сепаратюга - їде з Донецька в Запоріжжя на ВАНТАЖНІЙ газелі і не хоче вийти з машини і показати кузов... і це під час АТО
однозначно заслужив мордою в асвальт ;)

от представте собі що буде, якшо з зони АТО будуть їхати камази, а даїшники (з такими ідеями як в Морозова) будуть їх пропускати без догляду , бо "в законі не прописано" :facepalm
Work hard! Play hard!

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей