Юридичні поради, допомога при ДТП, спілкування з ДПС, трактування ПДР

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Діяльність ДАІ. Спілкування і дії. Обговорення.
Morozov
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Re: Діяльність ДАІ. Спілкування і дії. Обговорення.

Повідомлення Morozov » Пон, 29 вересня 2014, 12:06

Dexter писав: от представте собі що буде, якшо з зони АТО будуть їхати камази, а даїшники (з такими ідеями як в Морозова) будуть їх пропускати без догляду , бо "в законі не прописано"
Добре, давай по іншому розглянемо твою позицію.
Їде Морозов (без зброї і тд) з Денецька у Херсон, там зупиняє цей же мусор і все по цьому ж сценарію, я лицем в асфальт і тд, оскільки зброї, виюухівки немає - мене через пару год відпускають, по приїзду додому - скарга в прокуратуру і тд, як результат за таке однозначно мусора звільнять, і чого ти добився своєю геніальною позицією ? Твій же мусор буде звільнений, твоя позиція нашкодить твоєму ж мусору.
Тому включи мозги, АТО триває вже пів року, за цей час не тільки закон про додаткові повноваження міліції прийняти мали а могли вже і реформувати МВС вцілому.
думай головою а не піддавайя емоціям від перегляду відео ;)
P.S. і зверни нарешті увагу, у нас немає даЇшників
Dexter писав: а даїшники
Востаннє редагувалось Пон, 29 вересня 2014, 12:08 користувачем Morozov, всього редагувалось 1 раз.

vovka
Стать:чоловік
Дякував (ла): 56 рази
Подякували: 96 рази
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » Пон, 29 вересня 2014, 12:08

Morozov писав: До чого тут США і ЄС
до того що і твої аргументи про "цивілізованість".

а так то хочеш - то умнічай.. але простіше на достатньо ввічливу просьбу даі - показати доки, відкрити кузов і поїхати далі.
той мент просто витягнув його мордою в асвальт, слідчуючий мент такого умніка просто завалить. і толку з того шо ти нібито правий "по закону". закони не змінились, а блокпости днр за пару кілометрів появились і ті всі закони неактуальні там ))
Morozov писав: по приїзду додому - скарга в прокуратуру і тд, як результат за таке однозначно мусора звільнять, і чого ти добився своєю геніальною позицією ?
побачим чи звільнять оцього мента на відео.. як на мене то все ментовське керівництво і прокуратура то спустить на тормозах. я би ше десь на мітинг вийшов з просьбою не карати мента )))

Bohdan

Повідомлення Bohdan » Пон, 29 вересня 2014, 12:12

Morozov писав: відповідно ти своєюж позицією допускаєш та навіть заохочуєш до розстрілу тих же мусорів
Якщо мова йде саме про
Morozov писав: міліціонери були на боці терористів, саме міліція надала першу зброю терористам, саме міліція(беркут) розітсрілював людей
то так. Заохочую і ще дам гроші на патрони. Якщо точно знати що він розстрілював і давав зброю сепаратистам. Але не забувай про тих, хто віддав тисячі стволів на Майдав в Ніч Гніву, про тих, хто стояв там в Києві на передовій (з нашого боку), про тих, хто зараз на Сході воює - і все це кадрові менти, СБУшники, ДАІшники і т.д.
Morozov писав: Тому нівякому разі не можна одобрювати якісь відхилення від закону типу "тому що я вважаю із такою ситуацією в країні і тд", тільки закон і ніяк інакше.
Ну от мені 25 років, але таке враження що ти ще молодший. Ну не можна бути таким буквоїдом. Нагадало мені Руслану, коли до сцени лишалось 200 метрів, беркутня шмаляє по повній і тільки чекають на "ФАС!", а вона там в мікрофон "не вєконуйте наказ, це порушує конвенцію, закон, постанову і взагалі то гріх...." :facepalm

Morozov

Повідомлення Morozov » Пон, 29 вересня 2014, 12:14

vovka писав: до того що і твої аргументи про "цивілізованість".
Як можна привязувати закони однієї держави до іншої :facepalm ну як ???
Якщо у нас примйть закони аналогічні США то звісно мусор буде правий, але ж у на інші закони, тому ми можемо і маємо говорити тільки про наше законодавство !
Згідно нашого законодавства мусор злочинець, водій постраждалий,
поміняють закони - будемо у аналогічній ситуації мати іншу позицію, наприклад поліцай правий, водії злочинець.
Закон і тільки закон (який діє на цей момент) це єдине чим можна керуватись щоб давати оцінку у таких ситуаціях. Тому що людей море, думок море, якщо кожен буде керуватись своїм баченням тто буде...

Bohdan

Повідомлення Bohdan » Пон, 29 вересня 2014, 12:15

Morozov писав: Добре, давай по іншому розглянемо твою позицію.Їде Морозов (без зброї і тд) з Денецька у Херсон, там зупиняє цей же мусор і все по цьому ж сценарію, я лицем в асфальт і тд, оскільки зброї, виюухівки немає - мене через пару год відпускають, по приїзду додому - скарга в прокуратуру і тд, як результат за таке однозначно мусора звільнять, і чого ти добився своєю геніальною позицією ?
А давай ще по іншому. Їде Морозов, чи Богдан з Донецька в Херсон, той самий мусор зупиняє, просить документи і відкрити кузов. Водій дає документи, відкриває для перевірки і за 2 хв їде собі далі і тішиться що в нас ДАІ виявляється слідкує за порядком і шукає сепаратистів ;)

Morozov

Повідомлення Morozov » Пон, 29 вересня 2014, 12:19

Bohdan,
Тобто виходить що ти підтримуєш анархію...
Що також не самий гірший варіант, тут вже писали десь стару статтю якоїсь відомої та розумної людини в якій він чітко описав елементарні речі, порядок в країні може бути тільки у двох випадках:
1. Закон один для всіх
2. Закон відсутній, кожен відстоює свої права сам.
якщо ж в державі третій варіант:
закон діє але не для всіх, або з якимись вийнятками,
то про порядок в країні можна забути.

Morozov

Повідомлення Morozov » Пон, 29 вересня 2014, 12:22

Bohdan писав: А давай ще по іншому.
Я не хочу виконувати те, що мене не зобовязує робити діючий закон, людей із такою позицією дуже багато якщо взагалі не значно більша половина.

Morozov

Повідомлення Morozov » Пон, 29 вересня 2014, 12:22

Bohdan писав: А давай ще по іншому.
Я не хочу виконувати те, що мене не зобовязує робити діючий закон, людей із такою позицією дуже багато якщо взагалі не значно більша половина.

Dexter
Дякував (ла): 37 рази
Подякували: 187 рази

Повідомлення Dexter » Пон, 29 вересня 2014, 12:23

Morozov писав: Їде Морозов (без зброї і тд) з Денецька у Херсон, там зупиняє цей же мусор і все по цьому ж сценарію,
а в тебе би хватило мозгів їхати з зони АТО на камазі/газелі і відмовитись показати кузов? працівнику дпс? :|
Work hard! Play hard!

vovka
Дякував (ла): 56 рази
Подякували: 96 рази
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » Пон, 29 вересня 2014, 12:24

Morozov писав: ну як ???
ти питався чого ми виправдовуємо мента. зрозуміло чого чи ні ?

прості люди не розбираються в законах і керуються мозгами, і в умовах війний багато людей підтримає мента а не того дєда. так само як майдан )) якшо майдан каже що щось хріново - значить треба не змінювати майдан і садити мільйон людей в тюрму бо так по закону, а закрити очі і мовчки міняти закон.

а колупання в законах, постановах, внутрішніх інструкція даі і т.п. - то залиш юристам і суду.
Morozov писав: Згідно нашого законодавства мусор злочинець, водій постраждалий,
згідно нашого законодавство вішати клеймо на мусора що він злочинець має право тільки суд. от суд і порішає хто там згідно якого закону правий чи не правий.

Bohdan

Повідомлення Bohdan » Пон, 29 вересня 2014, 12:27

Morozov писав: Закон і тільки закон (який діє на цей момент) це єдине чим можна керуватись щоб давати оцінку у таких ситуаціях. Тому що людей море, думок море, якщо кожен буде керуватись своїм баченням тто буде...
Чому не вийшов на сцену Майдану і не сказав людям, що вони злочинці, бо Янукович - законно обраний президент, і треба цивілізовано, через вибори вирішувати такі питання?

Dexter
Дякував (ла): 37 рази
Подякували: 187 рази

Повідомлення Dexter » Пон, 29 вересня 2014, 12:29

Bohdan, від Морозова пахне подвійними стандартами :|
Work hard! Play hard!

Morozov

Повідомлення Morozov » Пон, 29 вересня 2014, 12:34

vovka писав: і в умовах війний багато людей підтримає мента
От це є важливий момент, чому ти і багато хто інші намагаютья просто стати на чийсь бік, керуючись власними почуттями а не дивитись на ситуацію тверезо ?
Пів року триває АТО, звісно огляди авто там потрібні, але ж ти б мав не просто проявляти свою підтримку тому чи іншому а вимагати щоб влада офійно дозволила процедуру огляду і можливо ще якісь речі працівникм МВС на час війни.
Ніхто ж не проти оглядів і тд, просто своєю влада своєю тупістю і вашою емоціною позицією, створює проблеми самомуж мусору, адже водії якщо захоче легко добється його звільнення (і без суду) а інші мусора ( і чесні міліціонери) в аналогічній ситуації будуть у глухому куті, бо з одного боку в кожному авто може бути загроза і при цьому за кожну таку дію можна вилетіти з роботи.
Тому своєю позицією ви нажаль тільки шкодите в першу чергу нормальним працівникам МВС та державі вцілому.

Morozov

Повідомлення Morozov » Пон, 29 вересня 2014, 12:36

Dexter писав:Bohdan, від Морозова пахне подвійними стандартами :|
:surprised
Ти з дуба впав ?
Я якраз маю один стандарт (принаймі в цих темах) - закон один для всіх, навіть якщо він поганий. Якщо закон не задовільняє - міняється закон який буде задовільняти всіх.

Morozov

Повідомлення Morozov » Пон, 29 вересня 2014, 12:39

Bohdan писав: Чому не вийшов на сцену Майдану і не сказав людям, що вони злочинці, бо Янукович - законно обраний президент, і треба цивілізовано, через вибори вирішувати такі питання?
це вже зовсім інша тема, давай не будемо тут про це.
P.S. народ вийшов сказати своє слово що дозволене конституцією, президент злякався і втік, парламент оголосив імпічмент, чому народ злочинці :facepalm
але це зовсім інша тема, тому не варто .

Bohdan

Повідомлення Bohdan » Пон, 29 вересня 2014, 12:45

Morozov писав: це вже зовсім інша тема, давай не будемо тут про це.P.S. народ вийшов сказати своє слово що дозволене конституцією, президент злякався і втік, парламент оголосив імпічмент, чому народ злочинці але це зовсім інша тема, тому не варто .
Нєнєнє, даваї не з'їжжай) Закон один для всіх, ато буде анархія. Де в конституції написано про метод висловлення своєї думки через коктейлі молотова, руйнування інфраструктури (бруківка), викрадення зброї (Ніч Гніву), спалення офісів компартії і ПР і т.д.? Чому люди не писали заяви в Печерський міжгалактичний суд? Чому не пояснювали з відеореєстратором Беркутівцям які в тих є права і обов'язки?

Morozov

Повідомлення Morozov » Пон, 29 вересня 2014, 12:56

Bohdan,
Конституція України, ст. 34 якої стверджує:

« Кожному гарантується право на свободу думки і слова, на вільне вираження своїх поглядів і переконань. Кожен має право вільно збирати, зберігати, використовувати і поширювати інформацію усно, письмово або в інший спосіб і на свій вибір.
Про коктелі, а я кажу що це законно ? я навіть тут був один з тих хто писав "не варто" це робити і тд, хоча як виявилось був не правий. :oops
Але тема не про майдан, тому тут більше не відповідатиму про це.

Morozov

Повідомлення Morozov » Пон, 29 вересня 2014, 12:59

І поки ми тут дискутуємо, маємо черговий аналогічний випадок,
це продовжуватиметься доти, доки влада і керівництво мвс не дасть міліції офіціні додаткові повноваженя на час ато в областях які мають загрозу тероризму.
Тому не пишіть "я за чи я проти", краще усвідомте що потрібно офіціно врегулювати цю справу, а своєю позицією ви шкодите самим же даішникам і державі
:angry

зверніть увагу, що водій потенційний терорист поїхав нічого не показуючи бо міліціонер не наважився порушити закон, отже ваша "я на боці" це бздура, краще дивітья на ситуацію тверезо та пишіть: "аваков, порошенко - прийміть закон про додатткові повноваження міліції в областях поряд з АТО"
Востаннє редагувалось Пон, 29 вересня 2014, 13:10 користувачем Morozov, всього редагувалось 1 раз.

Bohdan

Повідомлення Bohdan » Пон, 29 вересня 2014, 13:09

Morozov писав: я навіть тут був один з тих хто писав "не варто" це робити і тд, хоча як виявилось був не правий. Але тема не про майдан, тому тут більше не відповідатиму про це.
Як це виявилось що ти був не правий? Закон ж не мінявся, тобто як було не законно, так і залишиось. Отже ти визнав що в деяких випадках ПРАВИЛЬНИМ є порушити закон? А тут, ти пишеш що закон один для всіх і неіпе. Виходить що
Dexter писав: від Морозова пахне подвійними стандартами
Та і мова не про Майдан, а про те, що тут ти кажеш чорне, а там біле.
Morozov писав: І поки ми тут дискутуємо, маємо черговий аналогічний випадок,
Тут взагалі ноукоментс :facepalm Автоматчику треба пам'ятник за витримку поставити :thumbup

Morozov

Повідомлення Morozov » Пон, 29 вересня 2014, 13:25

Bohdan,
От скажи будь - ласка, відео із інвалідом "сепаратистом",
як ти вважаєш цей дід при бажанні і наявності цього відео може зробити купу проблем для того мусора (маєтья наувазі скарги, заяви і тд) ?

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей