не бачу проблеми скласти протокол і зробити нормальний догляд кузова.Dexter писав: от представте собі що буде, якшо з зони АТО будуть їхати камази, а даїшники (з такими ідеями як в Морозова) будуть їх пропускати без догляду , бо "в законі не прописано"
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Діяльність ДАІ. Спілкування і дії. Обговорення.
- ugine31
- Ім'я:Євген
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
- Dexter
- Дякував (ла): 37 рази
- Подякували: 187 рази
Re: Діяльність ДАІ. Спілкування і дії. Обговорення.
кожній машині, яка виїзджає з донецької області?ugine31 писав: скласти протокол і зробити нормальний догляд кузова.

на словах завжди все просто

Work hard! Play hard!
- Maniak716
- Ім'я:Петро
- Дякував (ла): 1 раз
ну хай буде війна, непевний час, зброя гуляє по руках...
мінти сцать і перестраховуються насравши на елементарні правила і закони, то чому я не маю права перестрахуватись і пересвідчитись з ким я маю справу - з мінтом чи з переодітим в мінта сепаратистом
мінти сцать і перестраховуються насравши на елементарні правила і закони, то чому я не маю права перестрахуватись і пересвідчитись з ким я маю справу - з мінтом чи з переодітим в мінта сепаратистом
- Dexter
- Дякував (ла): 37 рази
- Подякували: 187 рази
Maniak716, він ж показав своє посвідчення, як ти ще хочеш перевіряти? 

Work hard! Play hard!
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
маєш право, але можеш за то получити прикладом по голові або ще чого гірше. їх більше і вони озброєні і нерви таки не залізні. качати права і умнічати - як мінімум глупо.Maniak716 писав: то чому я не маю права перестрахуватись і пересвідчитись з ким я маю справу - з мінтом чи з переодітим в мінта сепаратистом
та і посвідчення таки мент показав. шо ше не подобається ?
а тому останньому умніку повезло більше чим першому

- Maniak716
зупинив, показав своє посвідчення (якщо просять), водій показав свої доки, попросив відкрити бахажник чи фургон, послухались ок, ні то бери "на мушку" і клич напарника і складайте протокол чи грпу викликай якщо є такі вагомі підозри
а те що з тим "інвалідом" сталось це просто звичка мінта помножена на вседозволеність яку він прикриває АТО, будь там сепар мєнт давно б з диркою конав на асфальті
а те що з тим "інвалідом" сталось це просто звичка мінта помножена на вседозволеність яку він прикриває АТО, будь там сепар мєнт давно б з диркою конав на асфальті
- ugine31
- Ім'я:Євген
- Контактна інформація:
Dexter, хочеш сказати кожну машину оглядають?
не правд ж.
та і якшо водій сам показав-дивіться на здоров'я. якщо не хоче і мусор підозрює його у чомусь, то вйо складати протокол.
нашо гіпербелізувати, все просто ж.
не правд ж.
та і якшо водій сам показав-дивіться на здоров'я. якщо не хоче і мусор підозрює його у чомусь, то вйо складати протокол.
нашо гіпербелізувати, все просто ж.
- Maniak716
ви ж всі були свідками як працювали блокпости на вїздах в Львів - ви реально вірити що це реально щось дало крім набивання мінтовських кишень водіями на бусіках з польськими номерами???
ви реально вірите що чувак буде вести повну газельку бойовиків і навіть номера не поміняє???
ви реально вірите що чувак буде вести повну газельку бойовиків і навіть номера не поміняє???
vovka писав: посвідчення таки мент показав. шо ше не подобається ?

мусора які здавали райвідділи і переходили на бік терористів немали посвідчення ?
кобра супроводжувала броню терористів на патрульних авто !!!
- Maniak716
vovka, ти хоч сказати що apricot умнічав і качав права, і получив заслужено?
- vovka
- Контактна інформація:
Morozov, треба було домахатися що посвідчення несправжнє і заставити мінта піти з тобою на експертизу ?
мент показав документ. які ще питання.. запиши дані, потім оскаржиш і провіриш, але багажник і свої доки покажи вже.

я не в курсі тої ситуації. про що там ?Maniak716 писав: ти хоч сказати що apricot умнічав і качав права, і получив заслужено?
Maniak716,
виходить що якщо мусорам він здався "сепаратистом" то вони діяли правильно
виходить що якщо мусорам він здався "сепаратистом" то вони діяли правильно

де написано що водій має таке робитиvovka писав: але багажник і свої доки покажи вже.

чому ти не хочеш щоб влада дала додаткові повноваження та не розяснила вр=одіям що тимчасово буде міліції дозволено оглядувати авто і може навіть самих людей ?
чому ти підтримуєш ускладнення роботі міліції яка працює в ато ?
мусор казав що він умнічає і качає права та вирішив зробити як даішник на відеоvovka писав: я не в курсі тої ситуації. про що там ?

- vovka
- Контактна інформація:
Morozov, тебе в демагогії переспорити тяжко.
вину мента будете доводити в суді. я законів до кожної букви незнаю і не ставлю таку ціль, тому неможу на 100% сказати чи правий мент по закону. Вроді давно вже написав чому вважаю так а не інакше. тобі не тяжко взагалі жити в житті з таким буквоїдством ?
як на мене мент правильно вимагає показати документи і відкрити грузовик, і будь яка нормальна людина пойме чого він це хоче в зоні АТО (він не вимагає в тебе хабаря, не забирає машину, не приставляє калаш до голови, навіть назвався і показав посвідчення), а так то суд розбереться хто правий а хто ні.
вину мента будете доводити в суді. я законів до кожної букви незнаю і не ставлю таку ціль, тому неможу на 100% сказати чи правий мент по закону. Вроді давно вже написав чому вважаю так а не інакше. тобі не тяжко взагалі жити в житті з таким буквоїдством ?

де то можна подивитися ?Morozov писав: мусор казав що він умнічає і качає права та вирішив зробити як даішник на відеотепер буде мати геморой
Та не факт що взагалі буде якесь розслідування і суд, може водій нічого не буде писати, але якщо захоче то він елементарно створить великі проблеми мусору, тому не варто підтримувати дії мусора, тут просто потрібно вимагати щоб влада грамотно прописала це все якимись нормативними актками, бо сьогодні це порушення закону з боку даі а отже багато мусорів не сильно будуть наполягати на огляді адже за це можуть отримати проблеми.vovka писав: вину мента будете доводити в суді.
Тому ще раз, все має бути тільки згідно закону, а стосовно цієї ситуації негайно потрібно внести зміни чи розробити додатковий закон, положення чи ще щось в тому дусі, щоб огляд авто був чітко прописаний і не створював зайвих питань як у водіїв так і у міліції.
- Bohdan
Так.Morozov писав: От скажи будь - ласка, відео із інвалідом "сепаратистом",як ти вважаєш цей дід при бажанні і наявності цього відео може зробити купу проблем для того мусора (маєтья наувазі скарги, заяви і тд) ?
- Bohdan
такMorozov писав: виходить що якщо мусорам він здався "сепаратистом" то вони діяли правильно
Не буть дитиною. Нікому не треба займатись такими дурницями. Є Закон Про Міліцію, є внутрішні розпорядження і інструкції які дозволяють оглянути авто, твої особисті речі і тебе самого. Та навіть пристрелити за кермом і мєнт буде правий, якщо він шарить у всіх тонкощах нашого законодавства. Тому всі повноваження в них є. Проблема в тому, що вони самі не знають своїх прав до кінця.Morozov писав: де написано що водій має таке робити чому ти не хочеш щоб влада дала додаткові повноваження та не розяснила вр=одіям що тимчасово буде міліції дозволено оглядувати авто і може навіть самих людей ?чому ти підтримуєш ускладнення роботі міліції яка працює в ато ?
Bohdan писав: Є Закон Про Міліцію, є внутрішні розпорядження і інструкції які дозволяють оглянути авто, твої особисті речі і тебе самого.

Можна посилання ?
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей