Юридичні поради, допомога при ДТП, спілкування з ДПС, трактування ПДР

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Діяльність ДАІ. Спілкування і дії. Обговорення.
Morozov
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Re: Діяльність ДАІ. Спілкування і дії. Обговорення.

Повідомлення Morozov » Пон, 29 вересня 2014, 15:56

Bohdan писав:
Morozov писав: От скажи будь - ласка, відео із інвалідом "сепаратистом",як ти вважаєш цей дід при бажанні і наявності цього відео може зробити купу проблем для того мусора (маєтья наувазі скарги, заяви і тд) ?
Так.
От і я так вважаю, то може краще ніж писати "я на боці..." давайте будемо писати:
"керівництво прийміть закон який дозволятиме без протоколу оглядувати авто в окремих областях на час проведення АТО" ?
Тим самим тимчасово надавати мусорам реальні права оглянути авто а водіям обовязок відкрити салон та багажне відділення. Бо сьогодні це порушеня закону з боку даі, а отже це не припустимо, бо порушувати закон тим хто його охороняє категорично заборонено, навіть у таких ситуаціях ! А враховуючи що з момету початку АТО пройшло пів року, часу для змін у законі було предостатньо, вже потрібно було реформу провести а вони досі не спромоглись прийняти хочаб цей закон :angry

apricot
Ім'я:Тарас
Стать:чоловік
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 1 раз
Контактна інформація:

Повідомлення apricot » Пон, 29 вересня 2014, 16:12

Був я в того начальника ДАІ нового, Хутняка, то пздц... Як такого могли вибрати у Львові?

Вважає, що інспектору ДАІ середній палець показувати нормально, навіть прізвища інспектора не запитав... Сидить на роботі, тєлік дивиться...

Взагалі з тої дискусії я в шоці...
https://avarkom.lviv.ua

Maniak716
Ім'я:Петро

Повідомлення Maniak716 » Пон, 29 вересня 2014, 18:52

apricot, та не переймайся ти так - в країні війна і мінти страшно перемучені, бач як народ їх жаліє і розуміє, а ти непристойними жестами і телевізором обурений, напевне теж сепаратист або східняк, а не голубих галицьких кровей :shout

igorok
Ім'я:Ігор
Дякував (ла): 5 рази
Подякували: 3 рази
Контактна інформація:

Повідомлення igorok » Пон, 29 вересня 2014, 20:34

Morozov, в тому питанні повністю підтримую. Нічого не заважало скласти протокол зі свідками, як і передбачено Законом, якщо водій сам цього не хоче. Це робота мента, він за це гроші отримує, від нас і того дєда мабуть. Я вже мовчу про неповагу і образи гідності людини. Де гарантія, що такий упереджений мент не підкине мені два патрони, коли я сам відкрию багажник, тільки тому, що в мене номера донецькі? %) Для того і придумали процедуру огляду зі свідками і протоколом. І війна в країні - це привід показати ввічливість і бажання змінюватись, міліції насамперед, а не чудити.
П.С. Я сам не прихильник вимахуватись - зупинили - привітались -попросили доки - показав, поїхав далі, але якщо зупинили бо так дійцям схотілось, то допускаю, що хтось має право вимагати від них процедури от і до.
І не посилайтесь на війну, оце упередженість бо людина зі сходу чи росіянин\російськомовний, і ненависть до незнайомих тобі людей - то хвороба, і ненормально.
П.С.С. Morozov, ти став адекватний, чи то хтось з твого акаунта пише?

vovka
Дякував (ла): 56 рази
Подякували: 96 рази
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » Пон, 29 вересня 2014, 22:52

Антон Геращенко 38 мин.
· отредактировано
,· ДОПОЛНЕНО

Почитав возмущенные комментарии под только что опубликованным постом, я позвонил начальнику ГАИ Анатолию Сиренко. Он сказал, что думает, что решение об увольнении данного работника ГАИ преждевременно и пока рассматривается вопрос о дисциплинарном взыскании.

Так или иначе, но водитель автомобиля был не прав и не подчинился законным требованиям сотрудника ГАИ, который в свою очередь не выдержал такого отношения к своим законнм требованиям и поддался на провокацию.

Поэтому данный сотрудник ГАИ не будет уволен, а в отношении его будет проведено дополнительное расследование.

Просьба к водителям предъявлять свои документы и показывать содержимое багажника по первому требованию сотрудников ГАИ или милиции. Они имеют на это законное право!

https://www.youtube.com/watch?v=BpBdYAh ... e=youtu.be
Антон Геращенко
9 мин. ·

В продолжение темы о том, прав был или не прав запорожский ГАИшник материвший донецкого водителя и вытащившего его из машины, хочу продемонстрировать как действует в таких случаях полицейский в Нью Йорке в ответ на хамство со стороны водителя не какого то там старенького бусика, а целого “Ferrari 458 Spider".

https://www.youtube.com/watch?v=Ydsc1MvdoP4

Morozov

Повідомлення Morozov » Пон, 29 вересня 2014, 23:00

vovka писав: Они имеют на это законное право!
А посилання на статтю хтось дасть ?
геращенко в цій ситуації як ригианал, він сказа і крапка а те що говорить закон його не цікавить ?
vovka писав: пока рассматривается вопрос о дисциплинарном взыскании.
Тобто вони підтаерджують що мусор порушув закон, просто покарання буде мінімальне, але це без заяви водія, якщо будуть побої (тілесні ушкодженя) - то це вже кримінальна стаття.
І що саме гірше, що ідіоти так і не звернули увагу, що потрібно негайно внести зміни, чи прийняти закон який розширить повноваження міліції чи ЗСУ у певній зоні на час проведення АТО.
Далеко нам ще до ідеальної влади з таким підходом :angry

vovka
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » Пон, 29 вересня 2014, 23:04

Morozov писав: Далеко нам ще до ідеальної влади з таким підходом
ну далеко.. пиши свої пропозиції тому Геращенку в твіттер чи фейсбук.
Он реагує вроді на пропозиції.. вже вроді і звільняти хотіли, але передумали після коментарів в фейсбуці ))
https://www.facebook.com/anton.gerashchenko.7

Morozov

Повідомлення Morozov » Пон, 29 вересня 2014, 23:11

vovka писав: вже вроді і звільняти хотіли, але
а його ітак звільнять, зараз це притормозили тільки через те, щоб решта мусорів не отримала порцію деморалізації, адже виходить що вони ніби захищають Україну і за це ж отримують по шапці, а все тому що ідіоти керують даі і влада тупа,
всього навсього один нормативний акт який мав бути прийнятий відразу як почалось АТО.
Ну а народ у нас дивний, замість того щоб оцінити ситуацію і дискутувати про причини такого бардаку, вони просто почали захищати мусора ( який пів року тому не пускав автобуси у Київ та забирали права у автомайданівців) бо водій всього навсього із Донеціка %) Чому ми дивуємось що нас так само зустрінуть на донбасі якщо при першій фразі "він з Донецька" ми починаємо оправдовувати навіть мусора який ще вчора був ворогом народу :bad

vovka
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » Пон, 29 вересня 2014, 23:24

Morozov писав: а його ітак звільнять
як звільнять то нагадай в цій темі. бо я сумніваюсь.
Morozov писав: бо водій всього навсього із Донеціка
не тому що він з Донецька родом чи ще щось таке. а тому що це прифронтова зона, ваділа в грузовику. в грузовику може бути все що завгодно, а він панти колотить. Так чи інакше, все Запоріжжя може полегшено видихнути що менти надійно провіряють всякі підозрілі машини, і точечно його поощрити премією 8-)
Maniak716 писав: viewtopic.php?f=12&t=639&start=5400
чого б я мав це виправдати ? це взагалі пішохід, там явно видно що він не представляє небезпеки, та і Львів немає границі з всякими терорюгами.

Morozov

Повідомлення Morozov » Пон, 29 вересня 2014, 23:30

vovka писав: бо я сумніваюсь.
гряде реформа мвс, буде переатестація, в першу чергу звільнятимуть тих хто має якісь зальоти, а тут сам радник міністра визнав що мусор порушув закон, але враховуючи думку глядачів відео вирішив застосувати покарання помякше.
Тому шанів залишитись у даі в нього не так вже і багато, а якщо водій підключеться до справи то гемору буде у мусора ще більше. Ну але поживем - побачим, в нашій країні як виявляєтья не обовязково дотримуватись закону, тому хто зна що з ним буде, може щей повисять в завнні :facepalm

Maniak716

Повідомлення Maniak716 » Пон, 29 вересня 2014, 23:51

Morozov писав: гряде реформа мвс, буде переатестація, в першу чергу звільнятимуть тих хто має якісь зальоти
ну ти і наївний :facepalm сам же пишеш, що Геращенко як риг ліпить гнилі відмазки і приплітає сюди ролик з ферарі (цей ролик вже вспливав доречі за часів Яника і Захарченка), але віриш в "покращення" від нової (хоча яка вона [цензура] нова) влади...
vovka писав: чого б я мав це виправдати ? це взагалі пішохід, там явно видно що він не представляє небезпеки, та і Львів немає границі з всякими терорюгами.
чим це видно що нема явної небезпеки??? може беркутівець подумав що це переселениць зі сходу і в кишенів нього граната ;)
Морозов правий - є закон, його потрібно виконувати, або міняйти закони або ідіть на [цензура]
а фейсбучні міністри і їх радники мяко кажучи [цензура]

Morozov

Повідомлення Morozov » Вів, 30 вересня 2014, 07:33

Maniak716 писав: але віриш в "покращення" від нової
Та "покращення" в будь - якому випадку буде, просто воно буде не таке як хотілось би нам, замість знищення корупції на 80%, вони зменшать її на 20%.

pikach00
Дякував (ла): 87 рази
Подякували: 35 рази

Повідомлення pikach00 » Вів, 30 вересня 2014, 10:15

puzzo

Повідомлення puzzo » Вів, 30 вересня 2014, 10:29

pikach00, наступний в смітнику Булатов?

Morozov

Повідомлення Morozov » Вів, 30 вересня 2014, 10:51

pikach00,
:shout :shout
І жоден даішник не вибіг захищати керівника :shout
Ну але ж андон він, дали шанс зберегти лице, чому б не сказати :
"був вимушений виконувати злочинні накази яника, тому що був колосальний тиск, зараз все переосмили прийшла нова влада і тепер даі працюватиме чесно." але ні потрібно "я нічого не робив..."

Pashko
Ім'я:Павел

Повідомлення Pashko » Вів, 30 вересня 2014, 11:18

Что-то мне подсказывает, что скоро все чинуши привыкнут в мусорках сидеть и дальше будут херней заниматься - "ну подумаешь в мусорку засунут, я за сегодня на 2 новых костюма "настриг" бабла".... сами будут выходя с работы - сначала в мусорку, а потом в свой ролс-ройс-майбах-х5 и в свой особнячок в джакузи... Надо делать так, чтоб они выходили с работы, но уже никогда туда не заходили... ИМХО
"Безопасная скорость"-это когда скорость автомобиля не превышает скорости мыслей водителя.

Vanjabest
Ім'я:Ваня
Контактна інформація:

Повідомлення Vanjabest » Вів, 30 вересня 2014, 14:42

Pashko, так маєш наувазі? :D :D
050 50 37 820 Ваня

ugine31
Ім'я:Євген
Контактна інформація:

Повідомлення ugine31 » Вів, 30 вересня 2014, 17:35

жесть якась.
таке враження, що все це проплачено і нас хочуть надурити.

Maniak716

Повідомлення Maniak716 » Вів, 30 вересня 2014, 18:37

ugine31 писав: жесть якась.
дуже на це подібно, особливо якщо порівнювати відео з Харкова, де ультраси ганяли кількох мужиків і це відео, де ніби і били, і не били того Шуфрича. Зате картинка де "фашисти" бють висуванця в депутати є і сам висуванець в лікарні "присмерті", але жваво коментує те, що сталось... Раша крутить свіжак по новинах, а Європа засуджує насилля - питання, нахуя то треба було і що воно і кому дало???

Vanjabest
Ім'я:Ваня
Контактна інформація:

Повідомлення Vanjabest » Сер, 01 жовтня 2014, 01:41

Maniak716 писав:
ugine31 писав: жесть якась.
дуже на це подібно, особливо якщо порівнювати відео з Харкова, де ультраси ганяли кількох мужиків і це відео, де ніби і били, і не били того Шуфрича. Зате картинка де "фашисти" бють висуванця в депутати є і сам висуванець в лікарні "присмерті", але жваво коментує те, що сталось... Раша крутить свіжак по новинах, а Європа засуджує насилля - питання, нахуя то треба було і що воно і кому дало???
http://www.hromadske.tv/politics/pravii ... a-v-odesi/
Громадське Телебачення. HromadskeTV
Шуфрич, виявляється, втікав сьогодні на тому самому автобусі, яким до Києва возили тітушок.
Зображення
Зображення
050 50 37 820 Ваня

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей