а що, плануєш на трупо-фіаті виїхатиRomko писав:...ну що моя ставка також зіграла![]()
Infernal One, вітаю!
ТАЗи валят![]()
коли заїзд з з Кордібою Спірт?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
а що, плануєш на трупо-фіаті виїхатиRomko писав:...ну що моя ставка також зіграла![]()
Infernal One, вітаю!
ТАЗи валят![]()
коли заїзд з з Кордібою Спірт?
та нЄ трупо щось не дує ніфгаAndrewK писав: а що, плануєш на трупо-фіаті виїхати ?
думаю навіть трупо турбо макароннік соперник 2.0 8валве розробки ери вікінгівRomko писав:та нЄ трупо щось не дує ніфгаAndrewK писав: а що, плануєш на трупо-фіаті виїхати ?хіба візьму Хонду
Ну-ну, палехчєAndrewK писав: Взагалі здурів рівняти 7-й ТАЗ з кордобою?
я ше візьму реванш, приїду з пустою машиною.Infernal One писав: Про Китайців теж так казали
що це така за формула ?ugine31 писав: Відповідно ділимо 1070 на 13 = потужність двигуна.
Якщо вже придиратися - по ТХ в мене 10,5. По друге твоїх 13 я на відео з МГ непомітив (15-16с). По третє: навіть 2с - це вічністьInfernal One писав:Ну-ну, палехчєAndrewK писав: Взагалі здурів рівняти 7-й ТАЗ з кордобою?Про Китайців теж так казали
![]()
Якшо в тебе 11 до 100 то різниця аж в 2 секунди
Навіть не самий горбатий распредвал і прошитися під нього.
Не бачу в тому сенсу, сеат швидший буде полюбому[emoji12]Петро писав:то буде заїзд з кордобою чи нє
Треба живий ріо/акцент з 1,4. Він десь так і їде, причому насправді.T5-R писав: з огляду на подані вище відео, для 2107 треба візаві з розгоном до 100 біля 13с по паспорту
то треба павілітілей сєрпантіновT5-R писав: або фієста 1.4, по книжці 13.2с.
але я не поїду
Та ну, пассат б2-б4- то напевно один з небагатьох вагів, де я жінку за кермом взагалі не сприймаю чомусь.[emoji9]AndrewK писав:RULES, продай
Я жінці неспішно шукаю щось
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей