так . в мене масло по 19 дол 1л.(треба 4л)+2 фільтри -100гр і того =1300грugine31 писав: певно то в мене просто дєшмарь обслуговування

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
так . в мене масло по 19 дол 1л.(треба 4л)+2 фільтри -100гр і того =1300грugine31 писав: певно то в мене просто дєшмарь обслуговування
це не масло, а невідома субстанціяugine31 писав: 210 масло
от і я про тоandriy320e30 писав: а тоді можна забути про тюнінг
60 грн/л пряміком з німеччини. 10в40 3.5лA1 писав: це не масло, а невідома субстанція
ой не наступай на болючий мозольandriy320e30 писав: думаю потім зарплати піднімляться до курсу, інакше не буде.
Ти ляпше запитай шо в ній не поламалося ?Tsonic писав: Шо вже в машинці поламалось? Бачи як евакуатор до Дениса на сервіс віз.
Dexter писав: Infernal One, на тросі потягнути не? нашо жигулі на евакуаторі таскати, марож
шо це ти мав на увазі?Dexter писав: нашо жигулі
рісковий ти парєньInfernal One писав: короче з блоку воду вчора злив, в радіаторі ше лишилася, треба гріти
всьо праивльно зробив, твою кіцю тільуи на евакуаторі, я би взагалі купи би якусь S-ку для неї лафету, і таскав би кіцю на лафетіInfernal One писав: якому тросі ????????
В мене і так ззаду бампер трохи кривий , дксь на пів сантіметра!!!!!!!
Передній теж трохи, я чуть інфаркт не дістав як за задній бампер затягували на лафет
А ти говориш на шнурку. Моя киця і шнурок речі несумісні
ти не переживай, киця весною з лафету злізе, такого прочухана дасть шо маманегарюйKirik писав: всьо праивльно зробив, твою кіцю тільуи на евакуаторі, я би взагалі купи би якусь S-ку для неї лафету, і таскав би кіцю на лафеті
саме тому в жигулях є обігрів заднього скла, щоб руки не відморозити коли іх штовхаєшInfernal One писав:Dexter писав: Infernal One, на тросі потягнути не? нашо жигулі на евакуаторі таскати, марож![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
якому тросі ????????
В мене і так ззаду бампер трохи кривий , дксь на пів сантіметра!!!!!!!
Передній теж трохи, я чуть інфаркт не дістав як за задній бампер затягували на лафет![]()
![]()
А ти говориш на шнурку. Моя киця і шнурок речі несумісні
Нічо, незабаром зробимо з твоєї КИЦІ СПРАВЖНЬОГО ДВОРОВОГО БОЙОВОГО КАШАКА!!!Infernal One писав: киця
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей