Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Нєєє... на таке я не підписався б. Вони, з часом, всі підпускають - якась пилинка попаде під кульку, чи на гумку - весь газ втікне. В кращому випадку. Але як тимчасова заслінка підійде. Я буду ставити різьбову - таку, як на виході з клапана на балоні.t309 писав: перекриваєтся все автоматично там шарік всередині (бистросемне зєднання як на пневматиці, але крутіше від якоїсь спецухи) правда зараза підтравлює тому прийшлось виготовити ще заглушку, тепер все герметично і захищено від пилюки.
t309 писав: доречі є питання до повара, в мультиклапані поїдеї має бути швидкісний клапан я його роботу не помітив тобто або розхід був не достатній або в мультиклапанах з встроїним електричним клапаном(в мене саме такий) його нема.
А що там курка робила? Було її просто з'їсти, а не робити з неї інваліда.sashalvov писав: Обпік куру сильно довго заживало добре що нервануло.
VETERAN писав:А що там курка робила? Було її просто з'їсти, а не робити з неї інваліда.sashalvov писав: Обпік куру сильно довго заживало добре що нервануло.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей