Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Квартирне питання
rocker
Ім'я:Тарас
Стать:чоловік
Дякував (ла): 0
Подякували: 11 рази
Контактна інформація:
Re: Квартирне питання

Повідомлення rocker » Суб, 31 січня 2015, 10:32

BOXER, а кран з позначками 1-2-3-4-5 - це і є термоголовка.

Liuskywalker
Ім'я:Любомир
Дякував (ла): 76 рази
Подякували: 58 рази

Повідомлення Liuskywalker » Суб, 31 січня 2015, 10:48

Та вже як на то пішло, то і звичайним краном можна насобачитись, неповне відкриття тіпа, але то вже не феншуй [emoji12]
Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©

rocker
Ім'я:Тарас
Подякували: 11 рази
Контактна інформація:

Повідомлення rocker » Суб, 31 січня 2015, 10:53

Liuskywalker, термоголовки маю парафін всередині, який набухає взалежності від температури в кімнаті. цифра 4 - це, наприклад, 21градус. А звичайні крани будуть завжди пропускати.

Liuskywalker

Повідомлення Liuskywalker » Суб, 31 січня 2015, 10:58

rocker писав:Liuskywalker, термоголовки маю парафін всередині, який набухає взалежності від температури в кімнаті. цифра 4 - це, наприклад, 21градус. А звичайні крани будуть завжди пропускати.
Та я вкурсі, то я Баксьору писав на його 1234 [emoji1]

BOXER
Номер:5666
Дякував (ла): 78 рази
Подякували: 23 рази

Повідомлення BOXER » Суб, 31 січня 2015, 10:59

rocker писав: а кран з позначками 1-2-3-4-5 - це і є термоголовка.
так а я про шо? за позначки платити в кілька разів більше... по факту - від міри "закрученості" регулюється тепло, так? ну от.
Enter писав: а позначки на термоголовках то температура при якій вони спрацьовують
до сраки то :D
Sad, but true.

Fobos
Рятівник форуму
Ім'я:Юра
Дякував (ла): 138 рази
Подякували: 9 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Fobos » Суб, 31 січня 2015, 11:03

Не смердить тобі, бо до 7 поверху вже вивітрюється, а ти рідко виходиш ;-) А то якраз недолік забудовника, я питав, якась там завузька труба і не справляється і хрен що зробиш, хіба міняти там все. Стіни криві всі, дуже криві! А, ну і з балкону у мене відвалилось вже немало бетону, добре що внизу ніхто не ходить. Ну і шумоізоляція просто ніяка, я чую сусідів зверзу і збоку причому деколи до єдиного слова розбірливо. І будинок таки штрафбат будував [emoji2]
Але суть в тому, що так скрізь і з новобудовами тими буде так само, хіба стіни може під прямим кутом будуть сходитись. Ще раз скажу, якщо якісно потрібно, то або самому будувати, або якесь елітне житло, але у нас таких немає походу, бо ціна квартири там співрозмірна з ціною особняка.
Востаннє редагувалось Суб, 31 січня 2015, 11:06 користувачем Fobos, всього редагувалось 1 раз.
Ford?

Enter
Дякував (ла): 6 рази
Подякували: 2 рази

Повідомлення Enter » Суб, 31 січня 2015, 11:04

BOXER, Oventrop дуже добре працює .Регулюється не від міри закрученості ;)

BOXER
Номер:5666
Дякував (ла): 78 рази
Подякували: 23 рази

Повідомлення BOXER » Суб, 31 січня 2015, 11:08

Fobos писав: якщо якісно потрібно, то або самому будувати, або якесь елітне житло, але у нас таких немає походу, бо ціна квартири там співрозмірна з ціною особняка.
:teach :first в тебе хоть і форд, але ти поняв жизнь.
Sad, but true.

САХАР
Ім'я:А
Дякував (ла): 11 рази
Подякували: 102 рази

Повідомлення САХАР » Суб, 31 січня 2015, 12:28

Fobos писав: Не смердить тобі, бо до 7 поверху вже вивітрюється, а ти рідко виходиш А то якраз недолік забудовника, я питав, якась там завузька труба і не справляється і хрен що зробиш, хіба міняти там все. Стіни криві всі, дуже криві! А, ну і з балкону у мене відвалилось вже немало бетону, добре що внизу ніхто не ходить. Ну і шумоізоляція просто ніяка, я чую сусідів зверзу і збоку причому деколи до єдиного слова розбірливо. І будинок таки штрафбат будував
Ну так вот и качество-нагнали толпу-не строителей вообще строить дом.При том что они хотят и бухать и курить-в итоге вот эти дома.
Запчастини,ремонт та діагностика б.у.VAG

Fobos
Рятівник форуму
Контактна інформація:

Повідомлення Fobos » Суб, 31 січня 2015, 13:15

Ще можу сфоткати як приварені перила на балконі, це взагалі здоровому глузду і логіці не піддається, таке врадження, що їх варили не зварочним апаратом, а за допомогою блискавки в повнолуння і не нормальна людина а епілептик в стані припадку. Але зрештою як казав Вовка, будинок стоїть і не розвалюється, хоча думаю тут більше заслуга інженерів і архітекторів та проведеної геології, а не так як зараз, будують на карстах (Набережний квартал) або на місці бувшого секретоного заводу (Плоярон) де невідомо які відходи були і забруднення.
Ford?

AVP_6
Ім'я:Антон
Дякував (ла): 7 рази
Подякували: 20 рази
Контактна інформація:

Повідомлення AVP_6 » Суб, 31 січня 2015, 13:24

Fobos писав: місці бувшого секретоного заводу (Плоярон) де невідомо які відходи були і забруднення.
мій батько 40 років на тому заводі пропрацював і те саме розказує про відходи тільки в "подробностях" :-)

Liuskywalker

Повідомлення Liuskywalker » Суб, 31 січня 2015, 17:02

А що то за контора "Фамілія" ? Біля Гелікону підготовчі роботи вовсю, будку-офіс поставили, грязюки нарозвозили по всій дорозі... Я, правда, хз, що там буде, висотку по ідеї там не втулиш, бо злітна смуга, але і коттедж з видом на ту ж смугу і шумом навряд чи попитом буде користуватися...

AndReikO
Ім'я:Андрій
Дякував (ла): 5 рази
Подякували: 1 раз

Повідомлення AndReikO » Суб, 31 січня 2015, 19:15

Liuskywalker писав:А що то за контора "Фамілія" ? Біля Гелікону підготовчі роботи вовсю, будку-офіс поставили, грязюки нарозвозили по всій дорозі... Я, правда, хз, що там буде, висотку по ідеї там не втулиш, бо злітна смуга, але і коттедж з видом на ту ж смугу і шумом навряд чи попитом буде користуватися...
Вроді Набережний квартал там має будуватися :sing

weber
Подякували: 0

Повідомлення weber » Суб, 31 січня 2015, 21:24

BOXER писав: так а я про шо? за позначки платити в кілька разів більше... по факту - від міри "закрученості" регулюється тепло, так? ну от.
BOXER, ти не шариш :D
Звичайний вентиль не призначений для проміжних положень, а тільки вкл/викл. Якщо його юзати як регулятор, то він може за якийсь час вийти з ладу, + неточності, + можлива часткова розгерметизація і саме основне - довго крутити :D
Термоголовка - для регулювання і проміжних положень. Інше питання чи автоматична (парафін, датчики треператури і т.д.) чи просто ручна 12345.

serega_l1
Ім'я:Сергій
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 4 рази
Контактна інформація:

Повідомлення serega_l1 » Суб, 31 січня 2015, 21:28

ВІДНОВЛЕННЯ ВТРАЧЕНИХ ДОКУМЕНТІВ НА ЗЕМЛЮ???!!!
як зараз відбувається процес, хто знає?

rubilnik
Ім'я:Роман
Номер:АТ
Дякував (ла): 10 рази
Подякували: 10 рази

Повідомлення rubilnik » Суб, 31 січня 2015, 21:36

та шо ви достались з тими термоголовками? нафіг вони нада. я раз накрутив кран і більше ніколи його не трогав

Fobos
Рятівник форуму
Контактна інформація:

Повідомлення Fobos » Нед, 01 лютого 2015, 19:50

Вирішив пару фоток зробити про ту якість будівництва яку я описував.

sIMG_4228.jpg
sIMG_4230.jpg
sIMG_4231.jpg
sIMG_4233.jpg
sIMG_4236.jpg
sIMG_4235.jpg
sIMG_4238.jpg
sIMG_4239.jpg
sIMG_4240.jpg
Зображення
Ford?

AVP_6
Ім'я:Антон
Дякував (ла): 7 рази
Подякували: 20 рази
Контактна інформація:

Повідомлення AVP_6 » Нед, 01 лютого 2015, 19:54

Fobos, То 92 рік будинку? :facepalm
останнє фото вражає :facepalm

vovka
Дякував (ла): 56 рази
Подякували: 96 рази
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » Нед, 01 лютого 2015, 20:36

Fobos писав: Ну і шумоізоляція просто ніяка, я чую сусідів зверзу і збоку причому деколи до єдиного слова розбірливо
думаєш в новобудові інше ? :D
я на Рубчака чую як хтось по паркету тупо ходить, чую як говорять (на щастя з сусідом одна стіна і тільки у вітальні), чую як по сходах по кривій плитці яка вже відвалюється йдуть (а тут доречі сходи бетонні без плитки, шо мені значно більше подобається) і шо.. а тут доречі нечую, бо підлога на лагах, а не по стяжці. відать гасить чи шо, чути хіба як дитина сильно дуже товчеться нагорі.
так шо то таке всьо відносно.. в новобудовах з шумкою нічим не краще.
Fobos писав: Але суть в тому, що так скрізь і з новобудовами тими буде так само, хіба стіни може під прямим кутом будуть сходитись.
небуде принципово кращої якості, хіба шо якісь "елітні".
ну може трохи рівніше.. але більшість тих косяків нормальний майстер при ремонті згладить і то замітно майже небуде.

А ось фото з новобудови, свіжак :D ліплять зі всього шо є під руками таке враження.
image.jpg
Я спеціально платив майстрам за вирівнювання стін бо хотів рівно - ну майже рівно получилось.. а стяжка наприклад від забудовника на 3 метрах мала 1 см перепаду. На 6 метрах до 2 доходило. Прийшлось саморівняйкою ями заливати шоб ламінат +- рівно ліг ;) А тут підлога від забудовника (між іншим..) рівніше лежить чим в мене була залита стяжка, та й лежить вже 25 років і нічо, пару раз циклювалось лакувалось і норм.

А так то ясно шо краще самому збудувати будинок. А особливо своїми руками, інакше гарантій відносно рівних стін нема :)
AVP_6 писав: То 92 рік будинку?
В 90 була здача і я в цей будинок поселився і пішов в школу ))
А будували десь в 88-90.

За час проживання проблеми тільки з опаленням та й то можна сказати надумані, бо центральне опалення не відповідає вимогам часу. Світло є завжди. За винятком нещодавньої поломки, але так раз на 10 років буває. І доречі всім коли вимикали то тут хоть би раз вимкнули 8-)
AVP_6 писав: останнє фото вражає
ну так там горіло ))) і взагалі до тих щитків всім пофігу.. бо за світло платиться по загальному лічильнику (ділиться на площу :facepalm ) , а ті поверхові лічильники і все решта - "законсервоване". но це організаційні питання.. колись то все працювало.
Fobos писав: Не смердить тобі, бо до 7 поверху вже вивітрюється
та може і вивітрюється але в підїзді запах нормальний. дуже рідко шо шось тхне.

а от в любу хрущовку я як заходжу то якийсь такий затхлий сморід в підїздах, старість напевно так пахне. дуже рідко попадаються такі де не тхне чимось непонятним.

Але як не крути а зараз ми бачим що деякі технології за 25 років все ж значно змінились, і тому старіші будинки програють.

- Проводка вже не алюмінієва а мідна всюди.
- Труби каналізації вже не чугуняки які заростають, а пластикові.
- Опалення вже всюда не центральне, а автономне.
- всі нові будинки вже утеплені.

Взагалі якось так сталось шо я всьо життя жив тільки в нових будинках. Як то купити беушну хату після когось - для мене непонятно. Тому як не крути, а якшо для себе то має бути тільки новобудова має бути, тим більше зараз ще й ціни дуже адекватні на фоні беу :-)

Fobos
Рятівник форуму
Контактна інформація:

Повідомлення Fobos » Нед, 01 лютого 2015, 20:42

Та ті мідні дроти то таке, був я на одній будові, то вони розводку до хати роблять білим кабелем ШВВП типу, у нього термін служби 15 років, а вони його в стіни мурують. Я про те, що якість будівництва то все відносно, щотв тих білих будинках, я навів докази, так само і в новобудовах про які ти писав. Живуть люди, головне щоб будинок не впав.

P.S. У мене в хрущовці на каховській щитки горіли багато разів, але в підїзді не тхнуло ніколи :-D
Ford?

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 14 гостей